7 filme grozave pentru o sâmbătă seara perfectăRecomandare de film pentru sâmbătă seara (05.19)

Săptămână aglomerată, vineri seara lungă sau preferi să stai în casă în seara asta? Am adunat șapte filme care te vor distra, iar tu nu va trebui să-ți faci griji decât pentru gustări!

1) Urmăriți de criminali (Film+, 18:40)

Wilbur Walsh (Bud Spencer) și Matt Kirby (Terence Hill) rătăcesc prin port în încercarea de a găsi o slujbă. Dar cuplul ciudat nu are prea mult noroc: în loc să muncească, trebuie să se consoleze cu niște gangsteri locali și câteva mașini pe care să le bată. Deci, se hotărăsc să jefuiască un supermarket, dar treaba merge prost; în loc să intre pe ușa din spate a magazinului, dau buzna pe ușa secției de poliție locale. Pentru a evita arestarea, aceștia se dau drept ofițeri de poliție. De partea bună a legii, nu se mint singuri: între investigațiile curente care îi lasă cu gura căscată, investighează moartea misterioasă a unui chinez și, dacă tot se ocupă de asta, le place să repare și maxilarele și alte părți ale corpului răufăcătorilor din cartier care amorțesc la impact.

10 meglepő érdekesség a Bűnvadászok című filmről

2) De ce are nevoie? (TV2, 18:55)

Nick Marshall(Mel Gibson), un director de publicitate obraznic și încrezut, începe să audă gândurile femeilor datorită unei farse. La început, talentul său secret are un succes uriaș, dar apoi își dă seama încet-încet că abilitatea sa nu poate înlocui talentul.

Mi kell a nőnek? (What Women Want, 2000)

3) Proba de forță (amc, 19:40)

Sean Porter lucrează ca ofițer de penitenciare la un penitenciar din Los Angeles. El este descurajat să afle că majoritatea tinerilor eliberați din închisoare sfârșesc curând prin a se întoarce în închisoare sau prin a muri violent pe străzi. Împreună cu colegul său, Malcolm Moore, încearcă să îi învețe pe copii autocontrolul și responsabilitatea în felul lor. Ei vor să formeze o echipă de fotbal american, dar mai au doar patru săptămâni până la începerea sezonului. Sarcina este o provocare uriașă pentru tineri. Sub îndrumarea lui Porter, ei învață importanța voinței, a perseverenței și a respectului reciproc.

Erőpróba (Gridiron Gang, 2006)

4) Începătorul (Cool Tv, 20:40)

În numele egalității de șanse, o companie online de modă la modă oferă oportunități persoanelor în vârstă care caută un loc de muncă și care nu au experiență în posturi similare. Pentru a marca această ocazie, Ben Whittaker candidează pentru un stagiu de practică. Bătrânul domn elegant și jovial va fi supravegheat de energicul, hotărât și ușor capriciosul Jules Ostin, care are un început dificil. Cu timpul, însă, devine clar că au multe în comun, iar distanța inițială dintre Ben și Jules devine tot mai mare.

6 meglepő érdekesség A kezdő című filmről

5) Unchiul Gorilă (Film+, 21:00)

Comandoul Shane Wolf pleacă într-o misiune specială pentru a proteja un copil aflat în pericol. Tatăl oamenilor de știință al copiilor a făcut o descoperire importantă care a ridicat o mulțime de oameni în slăvi. Pentru a nu ieși în evidență în mediul suburban, soldatul înrăit se deghizează în babysitter. Cu cinci copii - cel mai mic are doar câteva luni, iar cea mai mare este o nepoată periculos de adolescentă - super-agentul se confruntă cu provocări fără precedent: învață cum să se descurce cu scutece, cărucioare, biciclete cu roți de rezervă și emoții adolescentine.

6) Seduce și protejează (TV2, 21:35)

Cooper este un ofițer de poliție experimentat, dar încrezător, care nu a mai avut niciodată ocazia de a-și dovedi valoarea pe teren. După ce i se cere să ajute la transportul unui martor în Dallas, el și un ofițer superior merg la casa martorului, unde o întâlnesc pe soția acestuia, Daniella. Dar în timp ce se pregătesc să plece, sunt atacați de asasini, iar Cooper trebuie să o protejeze. Ofițerul refuză să o predea pe Daniella la poliție, bănuind că superiorii săi ar putea fi în spatele atacului.

Csábítunk és védünk 2015

7) Băieți de treabă (Film+, 23:00)

Ce e mai bun decât un detectiv cu tupeu și cu gura mare? Doi detectivi cu tupeu și cu gura mare. Este adevărat că unul este mai degrabă un polițist de patrulă (Jackson Healy - Russell Crowe), iar celălalt este cel mai rău detectiv din lume (Holland March - Ryan Gosling), dar amândoi sunt entuziaști, iubesc alcoolul și nu ezită să recurgă la violență în numele unei cauze bune și al unor femei bune. Și nu duc lipsă de cauze bune și de femei bune: mai întâi investighează aparenta sinucidere a unei frumoase vedete porno, apoi, la cererea unei judecătoare misterioase și drăguțe (Kim Basinger), încearcă să dea de urma fiicei sale la fel de drăguțe, Amelia. Și ceea ce trebuia să fie o simplă rutină se transformă în curând în crima secolului, implicând lumea interlopă colorată din Los Angeles...

Rendes fickók (The Nice Guys, 2016)