7 filme grozave pentru o sâmbătă seara perfectăRecomandare de film pentru sâmbătă seara (04.21)

Săptămână aglomerată, vineri seara lungă sau preferi să stai în casă în seara asta? Am adunat opt filme care te vor distra, iar tu nu va trebui să-ți faci griji decât pentru gustări!

Răzbunătorii (Viasat 3, 18:15)

În fața unei amenințări fără precedent care planează asupra Pământului, Nick Fury, liderul S.H.I.E.L.D., reunește o echipă de supereroi, Răzbunătorii, pentru a salva lumea de la distrugerea finală. Iron Man, Thor, Hulk, Căpitanul America, Văduva Neagră și Ochi de Șoim își folosesc toate puterile pentru a lupta împotriva răului care se dovedește a fi o provocare mai mare decât se credea la început.

Securitatea națională Bt. (Film+, 18:50)

Earl și Hank, unul de 19 ani, celălalt nici măcar atât. Ceea ce au în comun amândoi este că au fost concediați din poliție. Cu toate acestea, amândoi sunt atrași de farmecul jachetei albastre și se alătură unei firme de pază. Aceștia se împiedică accidental în cea mai mare crimă din viața lor: investigarea unei bande de contrabandiști, Nash (Eric Roberts) și a bandei sale. Le plac urmăririle, exploziile și le place să se joace de-a polițiștii și hoții. Pur și simplu se urăsc. Dar dacă nu se sugrumă unul pe celălalt, dacă pot supraviețui tuturor pericolelor, pe care nu le-ar avea nici pe jumătate dacă nu ar fi atât de neîndemânatici, ar putea reuși, ceea ce nu reușesc polițiștii adevărați, să prindă contrabandiștii.

Nemzetbiztonság Bt. (2003)

Războiul fetelor (Cool Tv, 19:00)

Emma și Liv sunt prietene din copilărie. Sunt pe aceeași lungime de undă, nu există secrete între ei. Ei gândesc la fel despre nunta lor: cea mai bună perioadă este iunie și cel mai bun loc este Hotelul Plaza. Dar nu se așteptau să organizeze totul în aceeași zi și în același loc. Bineînțeles, această greșeală stânjenitoare le-a afectat prietenia și, de atunci încolo, s-au luat la harță unul cu celălalt. Ce huiduieli, sunt în război! Nu se vor opri de la nimic pentru a se descuraja reciproc. Ei nu dau și nici nu cer milă. Ar face orice ca să strice ziua cea mare a fostei lor iubite.

A csajok háborúja (2009)

Colombiana (RTL II, 20:00)

1992 Columbia. Părinții Cataleyei, în vârstă de 9 ani, sunt uciși în fața ei. Ea scapă cu greu din masacru și fuge în Statele Unite cu unchiul ei, gangsterul Emilio. Cincisprezece ani mai târziu, el lucrează pentru ea ca asasin plătit. Cartea sa de vizită - o orhidee desenată pe pieptul victimelor sale - este un mesaj pentru ucigașii părinților săi. Cataleya vrea să se răzbune cu orice preț, chiar dacă asta înseamnă să piardă totul.

Colombiana (Film+, 18:55)