7 filme grozave pentru o sâmbătă seara perfectăRecomandare de film pentru miercuri seara (01.20.)

Ați fost complet epuizat în primele săptămâni ale anului și doriți să vă relaxați? Gătiți ceva nou și bucurați-vă de rezultat cu un film bun!

Scânteia divină (Film Mania, 18:40)

Cu Greg Kinnear, nominalizat la Oscar, acest film spune povestea unui om obișnuit, Dr. Robert Kearns, care se confruntă cu una dintre cele mai puternice corporații americane pentru a proteja ceea ce-i aparține. Când profesorul universitar Robert inventează un dispozitiv de ștergere a ștergătoarelor de parbriz care ar putea fi folosit pe mașinile din întreaga lume, este sigur că visul american a fost împlinit pentru el și familia sa. Dar o companie auto mamut îi fură ideea, iar Robert face un pas disperat, dar curajos: cu sprijinul soției sale (Lauren Graham), se confruntă cu gigantul corporatist, deși nimeni nu-i prezice succesul.

Isteni szikra (Flash of Genius, 2008)Isteni szikra (Flash of Genius, 2008)

Călăreții arcei pierdute (TV2, 18:55)

Indiana Jones este un arheolog neconvențional, un adevărat aventurier care nu se va opri în fața a nimic pentru a evita pericolul. Într-o junglă din Peru, el încearcă să pună mâna pe un artefact într-o clădire plină de capcane, dar îl pierde și ajunge în mâinile rivalului său de moarte Belloq(Paul Freeman). Apoi pleacă într-o misiune pentru serviciile secrete americane, care constă în săpături în Egipt pentru a găsi Chivotul Legământului înaintea naziștilor. Cu toate acestea, el va avea mult de lucru, deoarece și Belloq, un om fără scrupule, lucrează pentru a recupera cufărul.

Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981)

Asasinii (Cool Tv, 19:00)

Spencer este un super spion asasin care lucrează pentru guvern și care găsește dragostea adevărată într-o misiune în Europa, sub forma unei femei frumoase, inteligente și care a suferit o despărțire, Jen Kornfeldt. Povestea de dragoste se transformă în căsătorie și trăiesc fericiți până la cea de-a 30-a aniversare a lui Spencer, când își dau seama că există o recompensă de un milion de dolari pe capul lor și, mai rău, că potențiali asasini îi urmăresc probabil de ani de zile. Oricine poate fi dușmanul lor: vecinii, prietenii, bătrânul de peste drum sau chiar bătrânul neprietenos.

TOP15: A legjobb kémfilmek

Doamna Doubtfire - Există doar un singur tată (RTL Klub, 19:15)

Daniel Hillard(Robin Williams) este un prost familist, cel puțin după spusele soției sale, care vrea să divorțeze și chiar regretă dreptul soțului ei de a-și vedea copiii. Dar ceea ce Daniel nu era bun ca bărbat, este perfect ca bătrână: devine doamna Doubtfire, care este trimisă să locuiască la propria familie ca bonă. Daniel se simte din ce în ce mai bine în acest rol, care i se potrivește bine, iar familia lui începe să-l placă, dar problema este că această idilă se bazează pe o înșelăciune. Iar rolul doamnei Doubtfire începe să i se urce la cap lui Daniel.

Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van (Mrs. Doubtfire, 1993)

Roșu (Cool Tv, 20:55)

Frank(Bruce Willis) este un agent secret pensionat care trăiește viața monotonă a unui bătrân de suburbie. Doar o conversație telefonică cu Sarah(Mary-Louise Parker), o angajată a institutului de pensii, îl scoate din singurătatea sa. Dar se pare că un agent secret nu se poate pensiona niciodată, pentru că va avea mereu informații care ar putea fi compromițătoare. Frank își propune să afle de ce a fost atacat de comandouri, așa că îi contactează pe unii dintre foștii săi asociați în speranța că împreună ar putea face mai mult.

Red (2010)

Crash Landing (Prime, 21:00)

Zborul 227 este implicat într-un accident, iar singura cale de ieșire dintr-o situație care pune viața în pericol este o aterizare de urgență. Este nevoie de un pilot calificat și experimentat ca Whip Whitaker. Deși unele vieți s-au pierdut în timpul aterizării, majoritatea oamenilor au supraviețuit manevrei. Whitaker este aclamat ca un erou. Dar, pe măsură ce evenimentele se desfășoară, apar tot mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat în aer și se pune întrebarea: cine sau ce a provocat greșeala fatală?

Kényszerleszállás /Flight, 2012/

Urmărire de noapte (RTL Klub, 21:55)

Un asasin profesionist (Liam Neeson), care s-a gândit să se retragă din profesie, este forțat să revină în acțiune. Și de data aceasta va fi mai greu și mai periculos decât orice altă misiune pe care a făcut-o vreodată - chiar dacă nu este plătit. Acum este propriul său angajator. Ținta sa nu este nimeni altul decât fostul său șef, un lider de bandă nemilos care trebuie să moară pentru ca fiul pierdut de mult timp al asasinului să poată trăi. Și după mult timp, profesionistul simte că acum trebuie să-și asculte emoțiile. Chiar dacă asta îl va costa viața.

Éjszakai hajsza