7 filme grozave pentru o seară de duminică perfectăRecomandare de film pentru duminică seara (01.14.)

Profită de ultimele ore ale weekend-ului și relaxează-te cu un film bun! Am adunat cele mai bune dintre cele mai bune, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji decât pentru gustări.

Cele 50 de prime întâlniri (TV2, 18:55)

Playboy-ul plictisit Henry Roth(Adam Sandler) își trăiește viața de zi cu zi în paradisul de pe pământ din Hawaii. Tot ceea ce îi trebuie pentru viața lui relaxată și plăcută este o femeie, iar Henry reușește să se îndrăgostească de fermecătoarea Lucy(Drew Barrymore). Totuși, după o primă zi minunată împreună, Henry este șocat să afle că memoria ei a fost afectată iremediabil într-un accident de mașină, lăsându-l fără nicio amintire a zilei precedente. Dar dragostea nu cunoaște limite și în fiecare zi Henry își propune să o cucerească din nou și din nou.

Az 50 első randi (50 First Dates, 2004)

Logan - Lupul (HBO, 20:00)

Totul se schimbă. În viitorul nu prea îndepărtat, nu vor mai exista mutanți. Cei care au rămas se ascund, iar abilitățile lor sunt în scădere. Profesorul X (Patrick Stewart) se ascunde într-o fabrică abandonată undeva la granița cu Mexicul, bătrân și bolnav. Doar fostul său elev, Wolf (Hugh Jackman), are grijă de el, dar nici el nu este sănătos. Și amândoi s-au resemnat la o viață ca asta. Dar apoi apare cineva care schimbă totul. O fetiță care are și ea puteri ciudate. Și care este răpit de o armată.

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. március 10-12.

(TV2, 21:00)

Doi prieteni din copilărie, Tuck(Tom Hardy) și Foster(Chris Pine), se îndrăgostesc din greșeală de aceeași femeie, Lauren(Reese Witherspoon). Emoțiile lor le pun la încercare prietenia și mediul în care trăiesc, întrucât ambii bărbați sunt unii dintre cei mai bine pregătiți agenți ai uneia dintre cele mai mari și mai secrete organizații din lume. Rivalii vor folosi orice mijloace necesare pentru a-i câștiga mâna, chiar și pe cele pe care nu ar trebui neapărat să le folosească.

Kémes hármas (This Means War, 2012)

Din junglă în junglă (Film Mania, 21:00)

Cromwell habar nu are ce îl așteaptă când se întoarce în Africa pentru a-i cere fostei sale soții ultimele acte necesare pentru a declara divorțul. Omul de afaceri newyorkez are un băiat care îl așteaptă la aeroport. Un băiat, fiul lui Martin, dar bărbatul habar n-avea de existența lui. Martin este nevoit să îl ia cu el acasă pe noul său fiu, Mimi-Siku, care nu a văzut decât jungla africană și, deși New York-ul este o junglă, băiatul îi rezervă multe surprize în noua sa casă. Trebuie să învețe să se comporte ca un băiat de oraș. Dar nu este atât de ușor după Africa.

Dzsungelből dzsungelbe

Nimeni nu mai mult (Duna Tv, 21:15)

Virgil Oldman (Geoffrey Rush) este un expert în antichități de renume mondial. Deși este unic în profesia sa, trăiește o viață solitară în ceea ce privește relațiile sale umane. În ziua în care împlinește 63 de ani, o femeie misterioasă pe nume Claire (Sylvia Hoeks) îl sună la telefon și îi cere să o ajute să vândă colecția de artă a familiei. Virgil este fermecat de această femeie misterioasă care refuză să i se arate, comunicând cu el doar prin telefon și din camera alăturată. Relația care se dezvoltă încet între cei doi îi va schimba viața lui Virgil pentru totdeauna.

Senki többet (La migliore offerta, 2013)

Marele Gatsby (RTL II, 21:55)

Poți realiza orice îți dorești, totul este gratuit, posibilitățile sunt nelimitate - aceasta este America anilor '20. Aici, în suburbiile New York-ului, trăiește Jay Gatsby, un om teribil de bogat. De fapt, nimeni nu știe nimic despre el. Ei nu știu cum a ajuns atât de bogat, de unde a venit sau cum a fost viața lui. Motto-ul lui Gatsby: trăiește pentru azi! În frumoasa sa vilă, organizează petreceri luxoase cu șampanie la robinet, iar Gatsby privește cu bucurie mulțimea amețită. Bărbatul singuratic se deschide în cele din urmă în fața noului său vecin, căruia îi mărturisește ceea ce a fost forța motrice a vieții sale: s-a îndrăgostit de o fată când era tânăr și de atunci încearcă să o recucerească. Fiecare acțiune și gând al lui Gatsby se învârte în jurul acestui scop. În cele din urmă, o întâlnește din nou pe femeia acum căsătorită, dar, în ciuda anilor de planificare atentă, povestea lor ia o turnură foarte diferită de cea la care se aștepta.

Leonardo Dicaprio - A nagy Gatsby /Great Gatsby, 2013/

Soldatul neînarmat (HBO, 22:20)

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un medic din armata americană, Desmon Doss, pleacă neînarmat pe câmpul de luptă, deoarece morala sa este împotriva uciderii oamenilor. Devine erou atunci când salvează viețile a șaptezeci și cinci de oameni fără să tragă cu o singură armă în cea mai sângeroasă bătălie a războiului din Okinawa, primind Medalia de Onoare a Congresului.

A fegyvertelen katona (Hacksaw Ridge, 2016) - Kritika