7 filme pentru care merită să mergi la cinema în aprilieFilme - aprilie 2018

Cu luna aprilie la tot pasul, ne așteaptă o mulțime de filme, așa că merită să ne așezăm în fața marelui ecran și în această lună. De exemplu, cel mai mare film din universul Marvel de până acum, continuarea unuia dintre cele mai spectaculoase filme cu roboți din ultima vreme, Dwayne Johnson luptându-se cu bestii uriașe pentru supraviețuire și fiul lui Arnold Schwarzenegger încercând să cucerească publicul. Lista este în ordinea datei de lansare!

1) Pacific Rim Uprising

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) se află la cârma filmului FIRE RING: UPRISING, o continuare demnă de o orgie vizuală epică, monstruoasă și robotică din 2013, în care o nouă generație caută să devină cei mai mari eroi ai lumii pentru a înfrunta cei mai mari monștri care au pășit vreodată pe suprafața planetei noastre.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 5 aprilie 2018.

2) Rampage

Unul dintre cele mai de succes jocuri din anii '80, Rampage a avut ca protagonist o maimuță gigantică care distrugea marile orașe și tovarășii săi monstruoși. În acest film captivant, spectaculos și totuși plin de umor, jocul este adus la viață, cu Dwayne Johnson însuși în rolul marelui jucător!

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 12 aprilie 2018.

3) Jaful uraganului

Infractori lacomi pun la cale un plan nebunesc pentru a jefui o monetărie din SUA: se folosesc de devastarea unuia dintre cele mai grave uragane din toate timpurile pentru a crea o diversiune și a fugi cu 600 de milioane de dolari. Un gardian al trezoreriei hotărât și un vânător de furtuni cu probleme sunt determinați să oprească hoții și să elibereze ostaticii înainte ca furtuna să măture orașul.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 12 aprilie 2018.