7 filme pentru care merită să mergi la cinema în luna augustFilme - august 2018

Cu luna iulie chiar după colț, ne așteaptă încă o mulțime de filme, așa că merită să ne așezăm în fața marelui ecran și în această lună. Am alcătuit o selecție de filme care debutează luna aceasta. Lista este în ordinea cronologică a lansării!

(1) Misiune: Imposibilă - Fallout (Mission: Impossible - Fallout)

Chiar și cele mai bune intenții se pot întoarce împotriva noastră mai târziu... În cel mai recent episod al seriei de acțiune și thriller de succes, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa FMI (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) se luptă împotriva timpului cu câțiva aliați cunoscuți (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) după o misiune care a mers prost... Henry Cavill, Angela Bassett și Vanessa Kirby se alătură distribuției, iar Christopher McQuarrie se întoarce la regie.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 2 august 2018.

(2) Prietenul meu Róbert Gida (Christopher Robin)

Róbert Gida a crescut și acum își dedică întreaga atenție noului său loc de muncă și familiei sale. În acel moment, Pooh, prietenul său din copilărie, reapare în viața lui, iar întâlnirea îi aduce amintiri. Pooh are nevoie de ajutor. Vrea să-și găsească prietenii pierduți, așa că împreună pornesc spre Pagoda celor o sută de luni, unde au parte de aventuri fabuloase.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 2 august 2018.

(3) Meg - The Meg

Pasagerii unui submarin au scăpat la limită de un atac al unui rechin de 70 de metri lungime, strămoșul marelui rechin alb, despre care anterior se credea că a dispărut. Dar acum, Jonas Taylor trebuie să-și înfrunte temerile și să-și dea seama cum să rămână în viață în timp ce submarinul se scufundă pe fundul Gropii Marianelor.

Data lansării în Ungaria: 9 august 2018.

(4) The Equalizer 2.

Robert McCall se întoarce în acțiune în rolul justițiarului justițiar, dar cât de departe va merge când este implicată și ruda sa cea mai apropiată?

Data lansării în Ungaria: 16 august 2018.

(5) Spionul care m-a părăsit

Audrey și Morgan sunt cele mai bune prietene care, fără să vrea, se află în centrul unei conspirații internaționale atunci când una dintre ele descoperă că iubitul care a părăsit-o este de fapt un spion.

Data lansării în Ungaria: 16 august 2018.

(6) Eroul meu (Le retour du héros)

Căpitanul Neuville este chemat pe front, lăsându-și în urmă logodnica, care are inima frântă. Sora ei decide să-și înveselească fratele și începe să scrie scrisori în numele lui Neuville. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când Neuville se întoarce acasă.

Data lansării în Ungaria: 16 august 2018.

(7) Alfa (Alpha)

Se întâmplă acum 20.000 de ani în Europa, în timpul primei ere glaciare. În timpul unei vânători tribale, un tânăr om al cavernelor este rănit, iar ceilalți îl cred mort. Mai târziu se trezește singur. El trebuie să supraviețuiască elementelor dure și să ajungă acasă înainte ca gerul mortal al iernii să-l ucidă. În călătoria sa, el găsește un aliat neașteptat atunci când întâlnește un lup singuratic.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 30 august 2018.

//spencer//