7 filme pentru care merită să mergi la cinema în luna iunieFilme - iunie 2018

Săptămâna aceasta se apropie luna iunie și ne așteaptă o mulțime de filme, așa că merită să ne așezăm în fața marelui ecran și în această lună. Cel mai mare succes de până acum al universului Dinozaurilor, continuarea uneia dintre cele mai bune trilogii de jafuri bancare din toate timpurile, o luptă pentru supraviețuire, o altă comedie franțuzească și ultima încercare a lui Amy Schumer de a cuceri publicul. Lista este în ordinea cronologică a lansării!

1) Ocean's Eight - Escrocheria secolului (Ocean's Eight)

Danny Ocean era mare, dar nu suficient de mare. A adunat trei dintre cei mai mari criminali ai vremii sale și a plecat cu un scor mare... dar există cineva chiar mai viclean, mai curajos și mai atrăgător decât el: sora sa Debbie. Filmele Ocean's trec la nivelul următor: umorul și emoția din trecut sunt acum aduse la viață de unele dintre cele mai bune, mai faimoase și mai sexy actrițe ale vremurilor noastre, în timp ce bărbații sunt în continuare destul de cool: filmul este, de asemenea, debutul actoricesc al lui Zayn Malik.

Data lansării în limba engleză: 7 iunie 2018.

2) Jurassic World: Fallen Kingdom

În acest nou episod al uneia dintre cele mai populare și mai de succes serii din istoria cinematografiei, minunea, aventura, emoția și personajele preferate revin, împreună cu dinozaurii pe care am ajuns să-i cunoaștem - și cu specii noi, mai șocante și mai terifiante decât orice dinozaur văzut vreodată. Iată, JURASSIC WORLD - BUCKED BIRODALOM.

Data lansării în Ungaria: 7 iunie 2018.

3) Înapoi la rădăcini (La ch'tite famille)

Valentin D, un arhitect de succes, pretinde că este orfan pentru că îi este rușine că familia sa trăiește din vânzarea de fier vechi în nordul Franței. El și amanta sa plină de farmec duc o viață de lux și se pregătesc pentru deschiderea unei expoziții de prestigiu, când rudele aflate la câteva sute de kilometri distanță decid să îl viziteze pe membrul de familie de mare succes. Valentin nu este încântat de vizita lor, dar o întâmplare accidentală îl face să uite tot ceea ce s-a întâmplat de-a lungul anilor și redevine același tip din nordul Franței care a fost cu atâția ani în urmă.

Data lansării în Ungaria: 14 iunie 2018.

4) Câini de expoziție

Realizată în stilul filmului Cats and Dogs, această comedie care amestecă actori vii și câini vorbitori este regizată de Raja Gosnell, un clasic al genului, responsabil și de filmul Scooby-Doo și de primul Barking Smurfs, dar care și-a dovedit anterior râsul cu Silly Mummy și The Bamboozle.

Data lansării în Ungaria: 14 iunie 2018.

5) Scufundarea în dragoste (Submergence)

Într-o cameră fără ferestre din largul coastei de est a Africii, James More este ținut prizonier de luptătorii jihadiști. La mii de kilometri depărtare, în Groenlanda, Danielle Finders este pe cale să se scufunde pe fundul oceanului într-o mini-raft submarin. În mintea lor, amândoi își amintesc Crăciunul din anul precedent, când o întâlnire întâmplătoare pe o plajă franceză a dus la o poveste de dragoste pasională și de durată.

6) Supercell 2

Au trecut ani de zile de când Ray Breslin (Sylvester Stallone) a ieșit în bătaie de cap din închisoarea de maximă siguranță numită Gravestone. Noua sa echipă de elită este specializată în salvarea oamenilor nevinovați din situații periculoase. Când află că unul dintre cei mai buni oameni ai săi, maestrul de Wing Chun Shut, a fost dus la HADES, unde prizonierii se luptă între ei ca niște animale zi de zi pentru a rămâne în viață, Breslin și echipa sa vor face orice pentru a-și elibera colegii din captivitatea labirintului de luptă sofisticat, de înaltă tehnologie.

Data lansării în Ungaria: 28 iunie 2018.

7) I Feel Pretty

Renee Bennett știe cum este să fii obișnuit într-o lume dominată de câștigători ai loteriei genetice. După ce se lovește la cap într-un accident, se trezește și descoperă că a devenit o adevărată bombă și, deși nimeni altcineva în afară de ea nu-și poate da seama de diferență, începe să-și trăiască viața cu o încredere imensă. Încrederea pe care a căpătat-o îl ajută să aibă mai mult succes nu numai la locul de muncă, ci și în viața personală.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 28 iunie 2018.