7 filme pentru care merită să mergi la cinema în luna maiFilme - mai 2018

Săptămâna aceasta se apropie luna mai și ne așteaptă o mulțime de filme, așa că merită să ne așezăm în fața marelui ecran și în această lună. De exemplu, o poveste de sine stătătoare despre unul dintre cele mai tari personaje din universul Star Wars, continuarea uneia dintre cele mai de succes francize franceze din ultima vreme, Deadpool va lupta din nou pentru supraviețuire împotriva tuturor celor care vin, iar Melissa McCarthy va încerca din nou să cucerească publicul maghiar. Lista este prezentată în ordine cronologică!

1) Fără sunet (Un loc liniștit)

Lumea noastră a fost invadată de creaturi prădătoare, aparent invulnerabile, care atacă la cel mai mic zgomot, atacându-și instantaneu prada cu o forță implacabilă și mortală.
O familie ingenioasă a reușit să supraviețuiască în liniște deplină, suprimând orice zgomot posibil care vine odată cu viața lor de zi cu zi. Cu unul dintre copiii lor deja pierdut în această groază, părinții și cei doi copii rămași se luptă să supraviețuiască, îndurerați... și încearcă să se pregătească pentru nașterea unui alt copil în toate modurile posibile...

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 3 mai 2018.

2) Taxi 5 (Taxi 5)

Superpolițistul parizian Sylvain Marot este transferat împotriva voinței sale la poliția din Marsilia, cu misiunea de a opri o bandă de italieni care terorizează orașul cu Ferrari-urile lor superbătute. El este ajutat de cel mai prost șofer din Marsilia, nepotul său Daniel, care se întâmplă să fie și moștenitorul legendarului TAXI alb.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 3 mai 2018.

3) Nu ai fost niciodată aici cu adevărat

Joe este un veteran de război și fost agent FBI. De-a lungul carierei sale, a văzut și a făcut lucruri care, în esență, i-au distrus viața. Când nu se gândește la sinucidere, este în misiune, salvând fete fugite, fete dispărute sau fete care au căzut în mâinile traficanților. Într-o zi, însă, primește o misiune care este mai periculoasă decât orice altceva cu care s-a confruntat vreodată.

Data de lansare în cinematografele din Ungaria: 10 mai 2018.