8 cele mai bune filme ale lui Michael J. Fox din toate timpurileCele mai bune filme ale lui Michael J. Fox

Michael J. Fox este iubit de toți fanii de film, pentru că Înapoi în viitor (și continuările sale, bineînțeles) sunt la fel de mult ca și clasicii atemporali care pot fi revăzuți de o mie de ori ca vechea trilogie Star Wars sau filmul biografic Bud Spencer-Terence Hill. Dar probabil că mult mai puțini oameni știu că Fox a avut mari succese dincolo de cele trei cotidiene care călătoresc în timp. Pentru a sărbători ziua de naștere a lui Michael J. Fox, am adunat opt filme din cariera sa cinematografică plină de culoare, pe care credem că orice fan al filmului ar trebui să le vadă.

8. Marte atacă! (Mars Attacks!, 1996)

Când micii marțieni verzi aterizează pentru prima dată pe planeta noastră albastră, omenirea nu are nicio idee despre ce gânduri rele se învârt în mințile gelatinoase ale extratereștrilor. Dintr-o dată, lucrurile se schimbă atunci când începe invazia, iar Martian Blues aruncă totul în aer. Înaltul comitet de recepție arde din temelii, Casa Albă se prăbușește, Congresul și, nu în ultimul rând, sălile de jocuri de noroc din Las Vegas. Aceasta este o provocare pe care nici măcar președintele James Dale, mereu atât de rezistent, nu o poate înfrunta. Cine va salva Pământul...?

Támad a Mars! (Mars Attacks!, 1996)

7. Teen Wolf (Teen Wolf, 1985)

Scott (Michael J. Fox), un adolescent de liceu, este nemulțumit de viața lui: echipa de baschet a școlii sale pierde mereu în campionat și este îndrăgostit iremediabil de eroina liceului. Dar totul ia o întorsătură bruscă în bine atunci când suferă o transformare "animală".

Tinifarkas (Teen Wolf, 1985)

6. Doc Hollywood (1991)

Tânărul Benjamin Stone (Michael J. Fox) se îndreaptă spre Los Angeles pentru a-și lua noua slujbă de chirurg plastician. El iese de pe autostradă pentru a scăpa de traficul interminabil, dar se pierde și intră cu mașina într-un gard dintr-un oraș suburban. El este condamnat la 32 de ore de muncă în folosul comunității la spitalul local. Doctorul Stone este nerăbdător să își ispășească pedeapsa și să plece, dar localnicii încep să se atașeze de noul doctor. Și Stone se atașează de Lou (Julie Warner), o paramedică drăguță.

Doc Hollywood (1991)

5. Recepționeră senzațională (Din dragoste sau pentru bani, 1993)

Doug Ireland (Michael J. Fox) nu renunță niciodată. Întotdeauna vine cu o idee bună, dar apoi nu se ajunge niciodată la nimic. Acum este portarul șef la Hotelul Bradbury, dar caută mai mult: un partener de capital pentru a-și deschide propriul hotel. Christian (Anthony Higgins) este bogat și este dispus să finanțeze aventura lui Doug. El are nu numai bani, ci și o logodnică frumoasă. Doug este nevoit să se întrebe ce valorează mai mult: o mulțime de bani sau fericirea. Nu este o decizie ușoară.

Szenzációs recepciós (For Love or Money, 1993)