8 fapte surprinzătoare despre sărbătoritul Shia LaBeoufShia LaBeouf fapte interesante

Numele lui Shia LaBeouf este cunoscut în întreaga lume încă de la thrillerul Disturbia, dar este cunoscut mai ales pentru filmele Transformers și a apărut și în Constantine și I Am Robot. Dar cariera sa a început cu filmele Disney. Actorul încă tânăr sărbătorește cea de-a 35-a aniversare a nașterii sale și iată câteva date interesante care te vor ajuta să îl cunoști mai bine.

Shia LaBeouf érdekességek

1. Tatăl său Jeffrey LaBeouf este un veteran din Vietnam, iar mama sa, Shayna Saide, este o fostă dansatoare și designer de bijuterii. Părinții săi erau de origine evreiască și franceză. Părinții săi au divorțat, iar LaBeouf a continuat să locuiască cu mama sa în orașul său natal

2. Pentru a scăpa de viața de familie zbuciumată, LeBouf a început să cânte ca actor de comedie în cluburi locale la vârsta de 10 ani. A recunoscut că s-a maturizat ca actor în serialul Even Stevens de pe Disney Channel, în care a jucat până în 2003.

Disney Channel Even Stevens

3 . El și mama sa au început să caute agenții chiar a doua zi. Au sunat unul și au menționat numărul de comedie al lui LaBeouf. Agenția l-a plăcut, l-a angajat și a început să dea audiții.

4. Avansarea sa în carieră și, odată cu ea, aprecierea criticilor, a venit cu Disturbia (2007). În pregătirea pentru rol, Shia LaBeouf a intervievat mai mulți foști deținuți aflați în arest la domiciliu.

Disturbia (2007)