A fost bătrânul Căpitan America doar o diversiune?A fost bătrânul Căpitan America doar o diversiune?

Nu am mai avut un nou film Marvel de ceva vreme și, deși acest lucru se va schimba mult în viitor, în acest moment fanii nu au altceva mai bun de făcut decât să speculeze la nesfârșit despre care dintre personajele din film ar putea fi de fapt Skrull și care nu. Metamorfozele din Universul Marvel au dat startul mai multor povești mari din benzile desenate, iar cititorii așteaptă să vadă când vor începe tipii verzi să dea puțin peste cap viața supereroilor pe marele ecran.

Az öreg Amerika Kapitány csak elterelés volt?

Potrivit uneia dintre cele mai importante teorii ale fanilor, vechiul Steve Rogers văzut la sfârșitul filmului Endgame nu este altceva decât un skrull. Teoria sugerează că bătrânul a fost doar o diversiune, în timp ce adevăratul Steve este fie sub acoperire, fie în misiune pe Lună alături de Nick Fury. Teoria este populară și pentru că le-ar putea oferi scenariștilor posibilitatea de a-l readuce pe ecran pe Căpitan atunci când este mai mare nevoie de el.

Probabil că nu vom avea de-a face cu Skrulls pentru o vreme încă și am fi surprinși dacă scenariștii vor începe să dezlege în curând capetele libere legate în Endgame, dar dacă franciza continuă să se învârtă pentru mult timp, orice se poate întâmpla.