A fost lansat primul trailer al filmului No Sudden Move, cu o distribuție extraordinară!A fost lansat primul trailer al filmului No Sudden Move, cu o distribuție extraordinară!

Thrillerul polițist "No Sudden Move", de Steven Soderbergh, va debuta la Festivalul de Film Tribeca în iunie și va fi disponibil pe HBO o lună mai târziu. Regizorul premiat cu Oscar a filmat filmul anul trecut în plină pandemie, urmând un protocol epidemiologic strict.

Organizatorii festivalului au anunțat joi că filmul lui Soderbergh va fi proiectat în cadrul unei proiecții în aer liber în Battery Park din New York, pe 18 iunie. Plasată în Detroit în 1954 și avându-i ca protagoniști pe Don Cheadle, Benicio del Toro, David Harbour și Ray Liotta, producția va fi disponibilă pe serviciul de streaming HBO Max începând cu 1 iulie, după ce va fi difuzată în mod obligatoriu.

În film, o echipă de infractori este angajată să fure un document. Când un caz aparent simplu ia o turnură oribilă, gașca încearcă să dea de urma clientului.