A sosit cel mai nou trailer al Jungle Tour!Jungle Cruise (2021) - Previzualizare

A sosit un nou trailer pentru Jungle Cruise, care promite să fie un film de aventură spectaculos, cu buget mare. Un proiect la care se lucrează încă din 2006, este undeva între Pirații din Caraibe și Indiana Jones, o poveste plasată în anii 1920 care combină vânătoarea de comori, secvențe de acțiune palpitante și umor, iar trio-ul de personaje pare a fi o rețetă foarte solidă pentru o franciză. Iar Disney nu și-a stabilit un obiectiv mai mic decât acesta.

În ceea ce privește povestea, protagonistul nostru, Frank, este un barcagiu care este angajat de un om de știință care vrea să exploreze Arborele Vieții, un copac cu puteri speciale aflat în adâncul junglei. Dar o expediție germană vrea să facă același lucru, ca să nu mai vorbim de faptul că locuitorii junglei nu privesc cu ochi buni intrușii.

Filmul, regizat de Jaume Collet-Serra, îi va avea în rolurile principale pe Dwayne Johnson, Emily Blunt, Paul Giamatti, Édgar Ramírez, Jesse Plemons, Quim Gutiérrez și Andy Nyman. La fel ca multe alte filme, The Jungle Tour va putea fi vizionat pe Disney+ pentru 30 de dolari în plus, odată cu lansarea în SUA.