A sosit lista premierelor de toamnăA sosit lista premierelor de toamnă

Anul 2020 a adus o multitudine de schimbări în lumea cinematografiei, de la izbucnirea virusului coroanei până la noul an. Cinefilii au fost loviți din plin de faptul că această perioadă le-a restricționat serios activitățile de petrecere a timpului liber. Am așteptat cu toții ca cinematografele să își actualizeze săptămânal oferta de filme. Deși cinematografele s-au deschis în vară, acum suntem în al doilea val al virusului, așa că nimeni nu poate prezice cât timp vor rămâne deschise cinematografele și cât de mult va crește lista de noi premiere. Dar să fim pozitivi și să avem încredere că acest val nu va lăsa cinematografele din nou inactive. Cum totul este incert în aceste zile, studiourile au amânat premierele adevăratelor mari hituri până în toamnă, așa că avem garanția că nu ne vom plictisi. Sperăm că nimic nu va interfera cu aceste planuri, pentru că, dacă totul rămâne la fel, toamna anului 2020 ne va aduce o mulțime de filme minunate. Am alcătuit o listă cu premierele care vă așteaptă pe măsură ce se instalează vremea rece:

Tenet (Premier: 26 august).

Christopher Nolan, regizorul trilogiei de succes Batman și al filmului Originea, a regizat din nou un thriller unic, cu răsturnări de situație palpitante și uimitoare, în care un spion britanic trebuie să salveze Pământul de o catastrofă care amenință să-l distrugă. Dar super-agentul trebuie să lupte nu numai cu oamenii cu puteri extraterestre, ci și cu cel mai mare dușman al său, Timpul.

The New Mutants (3 septembrie 2020)

În acest film de la 20th Century Studios și Marvel Entertainment, un grup de tineri mutanți sunt ținuți sub observație psihiatrică într-un spital izolat de restul lumii. Când se întâmplă lucruri ciudate care le pun la încercare noile lor abilități de mutanți și prietenia lor, tinerii încep o luptă disperată pentru a scăpa cu viață.

Prefer să fiu văduvă (Premieră: 3 septembrie 2020)

Un cuplu care locuiește împreună de zeci de ani își vizitează fiul adult. Dar evenimentele iau o turnură dramatică atunci când soțul anunță pe neașteptate că își părăsește soția. Se încing spiritele, dar recriminările din ce în ce mai amare nu sunt lipsite de celebrul umor negru englezesc...

După ce ne-am ciocnit (Premieră: 3 septembrie 2020)

După un început dificil, se pare că Tessa și Hardin au început în sfârșit să se înțeleagă. Tessa a experimentat deja că Hardin nu este nici pe departe crud, dar este zguduită atunci când un eveniment neașteptat aruncă în aer originile relației lor și trecutul misterios al lui Hardin.

Palm Springs (Premieră: 3 septembrie 2020)

Ce ai face dacă ai putea face orice fără consecințe? Pe cale să se refacă, Nyles (Andy Samberg - Brooklyn 99 - The Hundredth Precinct) își însoțește zilnic iubita la o nuntă în Palm Springs. Același. Nyles este prins într-o buclă temporală și aceeași zi se repetă mereu și mereu în viața lui. În ziua cu pricina, Nyles umblă după sora miresei, Sarah (Cristin Milioti - Așa că m-am întâlnit cu mama ta), și, bineînțeles, experiența sa cu invitații îl îndreaptă rapid. Dar apoi Sarah este prinsă în bucla temporală.

Madness (Premieră: 10 septembrie 2020)

Te-ai putea confrunta cu cel mai mare coșmar al tău... Rachel (Caren Pistorius), în aglomerația de dimineață, stând într-un ambuteiaj interminabil, împinge un străin(Russell Crowe) și trece pe lângă el. Bărbatul își pierde brusc cumpătul și pornește pe autostradă într-o cursă mortală de răzbunare. El o urmărește pe femeie, pe care încearcă să o distrugă complet printr-o serie nesfârșită de lecții infernale. Nebunul turbat nu cruță pe nimeni care îi iese în cale... Câștigătorul premiului Oscar, Russell Crowe, oferă o interpretare fantastică în acest thriller oportun, înfricoșător și tensionat. Scenariul este semnat de Carl Ellsworth (Disturbia, Night Flight).

Mulan (Premiera preconizată: 10 septembrie 2020)

Mulan este un film de aventură cu un ritm alert despre o tânără neînfricată care se deghizează în bărbat pentru a înfrunta amenințarea hoților din nord. Născută ca fiica cea mare a unui războinic respectat, Hua Mulan este o tânără curajoasă, hotărâtă și rezistentă. Când împăratul decretează că un membru al fiecărei familii trebuie să se înroleze în armată, ea îi ia locul tatălui său bolnav, Hua Jun, și devine în cele din urmă unul dintre cei mai mari războinici ai Chinei. Versiunea animată, care a avut premiera în urmă cu douăzeci de ani, a fost nominalizată la Oscar și la două Globuri de Aur. Povestea legendarului erou este una dintre cele mai iubite saga chinezești și face încă parte din programa școlilor chinezești. Liu Yifei (The Forbidden Kingdom) a fost distribuită în rolul Hua Mulan după un proces de casting care a durat un an la nivel mondial. Ea va avea ca parteneri pe Donnie Yen, Jason Scott Lee, Tzi Ma, Gong Li și Jet Li, printre alții, și va fi regizat de Niki Caro (The Whale Rider).

Prințul uitat (Premiera: 17 septembrie 2020)

Djibi este un tată pedant care își crește singur fiica de șapte ani, Sofia. În fiecare seară, tatăl îi spune fiicei sale o poveste, iar în lumea lor fantastică comună, aventurile minunate ale zânelor devin realitate. Iar tatăl, eroul fiicei, joacă rolul de prinț fermecător. Cinci ani mai târziu, Sofia, devenită adolescentă, depășește încet-încet poveștile tatălui ei și, în schimb, întâlnește băieți de vârsta ei și cucerește inima unui nou prinț. Pe măsură ce tatăl din lumea basmelor se îndepărtează tot mai mult de fiica sa iubită, la fel se întâmplă și în viața reală - nu are de ales decât să facă tot ce este necesar pentru a rămâne cumva un erou în viața copilului său adolescent.

Groenlanda - Ultimul refugiu (Premiera: 24 septembrie 2020)

O cometă masivă se apropie de Pământ, amenințând să provoace distrugerea totală a omenirii. În mijlocul haosului și a panicii în masă, John Garrity(Gerard Butler) este forțat să fugă împreună cu familia sa. Un bărbat disperat, el vrea un singur lucru: să-și păstreze soția (Morena Baccarin) și fiul său mic în siguranță. În umbra unei catastrofe apocaliptice fatale, Garrity va face orice pentru a-i duce pe cei dragi lui la ultimul refugiu al Pământului.

Wonder Woman 1984 (Premiera preconizată: 1 octombrie 2020)

Războiul Rece. În Europa anilor '70 și '80, în umbra unui război nuclear iminent, era nevoie de eroi. Uimitoarea Wonder Woman (Gal Gadot) nu este străină de acțiune: ea devine spion și primește sarcina de a-l vâna pe cel mai nemilos și periculos agent al Uniunii Sovietice.

The Honest Thief (Premieră: 8 octombrie 2020)

Un spărgător de bănci găsește dragostea vieții sale și decide să se îndrepte și să trăiască o viață cinstită. Dar lucrurile se complică atunci când se predă unui agent FBI corupt. În curând, nu numai că trebuie să-și reabiliteze numele, dar viața lui și a bărbatului pe care îl iubește sunt în pericol.

Black Widow (Premieră: 5 noiembrie 2020)

În thrillerul de spionaj plin de acțiune al studiourilor Marvel, BLACK VIRGIN, Natasha Romanoff este nevoită să se confrunte cu episoadele întunecate ale trecutului ei atunci când o conspirație periculoasă ajunge la ea. În urmărirea unei forțe implacabile care pune în pericol viața, Natasha trebuie să se confrunte cu trecutul ei de spion și cu legăturile de familie pe care le-a rupt cu mult înainte de a deveni Răzbunător.

007 No Time to Die (Premieră: 19 noiembrie 2020)

Bond a părăsit serviciile secrete și se bucură de viață în Jamaica. Liniștea lui se sfârșește atunci când vechiul său prieten, agentul CIA Felix Leiter, își face apariția și îi cere ajutorul. Misiunea de a salva un om de știință răpit se dovedește mult mai riscantă decât se aștepta, iar 007 se află pe urmele unui răufăcător misterios care deține o nouă tehnologie periculoasă.

Cunoașterea spirituală (în premieră la 26 noiembrie 2020)

V-ați întrebat vreodată de unde vă vin pasiunile, visele și interesele? Ce te face pe tine... TU? În 2020, Pixar Animation Studios te scoate de pe străzile New York-ului și te duce într-o lume cosmică pentru a descoperi răspunsurile la cele mai mari întrebări ale tale.

De HoneyMcFly