Aceste superproducții americane sunt primele care ajung în cinematografele din UngariaAceste superproducții americane sunt primele care ajung în cinematografele din Ungaria

A trecut aproape un an de la închiderea cinematografelor, una dintre cele mai grave restricții pentru cinefili. Potrivit decretului guvernamental, cinematografele vor putea să-și redeschidă porțile după ce se va ajunge la patru milioane de vaccinați până la sfârșitul lunii aprilie. Acest lucru a fost realizat. Asta înseamnă că cei care au certificat de imunitate - pentru care trebuie să prezentăm și cartea de identitate - sau, pentru cei sub 18 ani, cinematografele naționale se vor redeschide în sfârșit sub supravegherea părinților!

Superproducțiile americane ajung din nou în cinematografele din Ungaria. Noul sezon cinematografic abia acum începe, dar până atunci putem să ne revedem premierele importante de anul trecut, iar din 20 mai vor fi difuzate cele mai mari superproducții de la Hollywood, precum și câștigătorii premiilor Oscar. Și acum, în ordine, să vedem la ce filme să ne așteptăm:

În ceea ce privește premierele de anul trecut, următoarele filme revin pe marile ecrane:

Ungaria a nominalizat anul trecut la Oscar, Preparation for an Indefinite Togetherness, care a avut o carieră de succes în festivaluri:

și comedia romantică maghiară HAB, în care joacă și Vica Kerekes:

Printre superproducțiile de la Hollywood, animația de familie Trolls Around the World a supraviețuit celor șase luni de pauză:

The Witches, bazat pe povestea lui Roald Dahl, cu Anne Hathaway în rolul principal și regizat de Robert Zemeckis (Forrest Gump):

și Tenetal lui Christopher Nolan:

Publicul de artă poate revedea sau revedea, de exemplu, Stories of Infinity al regizorului Roy Andersson:

filmul surpriză de la Oscarurile de anul trecut, filmul sud-coreean The Animals:

și cel mai recent film al legendarului regizor Roman Polanski, laureat cu Oscar, Ofițer și spion - Afacerea Dreyfus:

The Uninvited, un lungmetraj horror, ajungedin 6 mai:

The Sunshine, drama italo-poloneză despre adopție, premiată la Veneția:

The Honey Queen, care a avut premiera la BIDF și la Festivalul Verzio. Documentarul, care a câștigat trei premii la Festivalul de Film de la Sundance și a fost nominalizat la Oscar la două categorii:

Câini și pisici 3: Mandatul labei, o comedie de familie:

https://www.youtube.com/watch?v=Is88Eb35XlU

Viața extraordinară a lui David Copperfield, în regia lui Armando Lannucci, bazat pe clasicul lui Charles Dickens, va debutape 13 mai

A Year with Salinger, cu Sigourney Weaver și Margaret Qualley din filmul lui Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood:

drama The Willow Tree, filmată de cineastul maghiar Tamás Dobos (Genesis, Natural Light):

Thriller suedez " În rol criminal ", în regia lui Mikael Hafström (Ruthless, 1408):

Spiral , o dramă româno-maghiară în care joacă Alexandra Borbély (On Body and Soul):

The Nest , o dramă despre destrămarea unei familii care se mută din America în Anglia, cu Jude Law și Carrie Coon în rolurile principale, va fi difuzatădin 13 mai:

Filmul lui Peter Pan, Wendy, de la Benh Zeitlin, regizorul nominalizat de patru ori la Oscar pentru filmul The Wilds of the Far South:

The Doorman, cu Ruby Rose (Batwoman) și Jean Reno:

Monster Hunter - Imperiul monștrilor cu Milla Jovovich în rolul principal. Filmul este regizat de soțul actriței, Paul W.S. Anderson:

Superbrain, un alt film realizat de un cuplu căsătorit: o comedie de Melissa McCarthy și regizorul Ben Falcone:

Pe 20 mai, distribuitorii vor sosi cu cele mai mari superproducții, precum Godzilla vs. Kong:

o versiune semi-live-action a lui Tom și Jerry:

Nobody, cu Bob Odenkirk (Breaking Bad, Better Call Saul):

Boss Level - Play it Again, care va fi un thriller de acțiune și o călătorie în timp cu Mel Gibson și Frank Grillo:

The Promising Young Woman, care i-a adus lui Emerald Fennell un Oscar la categoria scenariu original, cu Carey Mulligan în rolul principal:

The Land of the Nomads (Țara nomazilor), cel mai mare câștigător al ediției din acest an a premiilor Oscar, care a obținut trei dintre cele mai importante premii ale Academiei (Cel mai bun film, regizorul Chloé Zhao și cea mai bună actriță Frances McDormand):

De către.