Acum s-a confirmat: regizorul original va regiza continuarea Joker!Acum s-a confirmat: regizorul original va regiza continuarea Joker!

Zvonurile și zvonurile se adună încet-încet că Warner chiar vrea să facă Joker 2, sau oricare ar fi titlul continuării filmului DC din 2019 care a fost un succes după succes. Și, potrivit The Hollywood Reporter, acum știm cine va scrie noul film. Fanii primului episod nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece se pare că sequel-ul va fi scris de Todd Phillips, care a început deja să lucreze la scenariu.

Joker (2019) - kritika

Nu se știe încă dacă Joaquin Phoenix se va întoarce în rolul lui Arthur Fleck / Joker, dar fără el nu prea are rost să continuăm povestea. Phoenix nu obișnuiește să semneze contracte mai lungi, cu mai multe filme, și nu prea este obișnuit să joace în continuări, dar a precizat anterior că ar fi fericit să lucreze din nou cu Phillips, dacă scenaristul/regizorul mai are ceva de spus, este disponibil.

Phillips a declarat la momentul debutului Jokerului că o continuare este o posibilitate, dar numai dacă Warner îi va acorda suficient timp pentru a-și da seama unde ar putea merge povestea. Se pare că i s-a acordat timpul de care are nevoie.