Ar putea exista un nou film cu Mumia, cu Brendan Fraser?Ar putea exista un nou film cu Mumia, cu Brendan Fraser?

În 1999, Universal a făcut un remake al vechiului lor film de groază clasic "The Mummy", dar în loc să fie înfricoșător, au optat pentru distracție, emoție și divertisment, așa că realizatorii au vrut o adevărată vacanță de vară la care să nu ne gândim nicio secundă, ci să ne distrăm pe deplin.

18 meglepő érdekesség A múmia című filmről

Rețeta a funcționat perfect, deoarece filmul cu Brendan Fraser și Rachel Weisz a avut un succes uriaș și a dat naștere la mai multe continuări, care sunt foarte populare și astăzi. Dar acum, mult regretatul Brendan Fraser a fost întrebat despre viitorul serialului, iar răspunsul său i-a făcut pe oameni foarte fericiți. Au vrut să știe dacă Brendan se va întoarce pentru un nou film cu Mumia, la care el a răspuns ferm că da:

"Dacă continuarea este la fel de amuzantă ca episoadele anterioare, mi-ar plăcea să îmi reiau rolul lui Rick O'Connell."

Aceasta este o veste foarte bună pentru fani, dar nu înseamnă nimic, deoarece actorul nu mai este o celebritate de primă mână de ceva vreme. Dar, având în vedere că Tom Cruise a făcut o Mumie în 2017 care a fost un eșec din aproape toate punctele de vedere, ar fi o decizie logică din partea studioului să profite de nostalgie și să le ofere fanilor ceea ce își doresc: să-i aducă înapoi pe vechii actori pentru o continuare nouă și decentă. Nimic oficial încă, dar este deja pozitiv faptul că Brendan Fraser a spus acest lucru.