Ar putea exista un nou film Mountaineer, cu Henry Cavill?Ar putea exista un nou film Mountaineer, cu Henry Cavill?

Henry Cavill, starul din "Man of Steel" și "The Vajras", este în discuții pentru a juca într-o adaptare a clasicului cult Highlander, care va fi regizată de Chad Stahelski, care a realizat și filmele John Wick.

Henry Cavill

Deadline are cele mai recente știri despre acest film, care se află în dezvoltare de un deceniu. Stahelski încearcă de ani de zile să relanseze filmul științifico-fantastic din 1986, dar, potrivit Deadline, producția ar putea în sfârșit să înceapă încet-încet, pe măsură ce diverse piese ale proiectului - inclusiv distribuția - încep să se adune.

Nu se știe încă dacă Cavill îl va interpreta pe protagonistul filmului original, Connor MacLeod, sau pe cineva nou. Dar este aproape sigur că va fi o bătălie care se va întinde pe parcursul secolelor, cu creaturi nemuritoare care se vor lupta până la moarte și în care doar unul dintre capetele lor va rămâne la locul lui la final. Henry Cavill nu este străin de fan-service, iar în acest rol ar fi din nou un dinamitator pentru fani, similar personajului său Geralt din Rivia.

Filmul original, în care au jucat Christopher Lambert, Sean Connery și Clancy Brown, a împlinit recent 35 de ani de la lansare, dar a fost și subiectul mai multor continuări și seriale.