Arnold Schwarzenegger își arată latura dură, de data aceasta într-un serial de spionajArnold Schwarzenegger își arată latura dură, de data aceasta într-un serial de spionaj

Arnold Schwarzenegger a fost distribuit într-un serial de spionaj. Pentru Schwarzenegger, rolul este special pentru că este pentru prima dată când joacă într-un serial TV. Seria încă fără titlu, cu episoade de o oră, este produsă de Skydance Television și va fi prezentată de Netflix. Actorul în vârstă de 73 de ani și fostul guvernator al Californiei nu numai că va juca în film, dar va fi și producător executiv al producției.

Schwarzenegger joacă în serial rolul tatălui actriței Monica Barbaro, în vârstă de 30 de ani. Barbaro a apărut anterior în mai multe seriale polițiste, printre care Chicago Justice, The Good Cop și Detective Dex. Cel mai recent, a lucrat cu Tom Cruise în filmul de acțiune Top Gun: Maverick.

"Fanii din întreaga lume mi-au cerut de ani de zile o astfel de călătorie sălbatică, iar acum, în sfârșit, o vor avea, pentru că avem parteneri extraordinari la Skydance și Netflix."

- a spus Schwarzenegger într-o declarație.

"Sunt foarte entuziasmat să încep să lucrez la acest serial cu Nick, Monica și întreaga echipă."

Această serie plină de umor și aventuri de spionaj spune povestea unui tată și a unei fiice care lucrează amândoi sub acoperire pentru CIA. Dar, dintr-o dată, descoperă că amândoi sunt agenți ai agenției și, în ciuda minciunilor și secretelor lor anterioare, sunt forțați să lucreze împreună.

De HoneyMcFly