Ați descoperit vreun indiciu ascuns despre sezonul 4 din Stranger Things?Ați descoperit vreun indiciu ascuns despre sezonul 4 din Stranger Things?

În articolul nostru de acum câteva zile, v-am arătat un nou teaser trailer pentru sezonul 4 din Stranger Things, care a dezvăluit câteva mesaje secrete pentru cei care au fost foarte atenți. Ați găsit indiciile ascunse?

În 2016, pe Netflix a debutat Stranger Things, un serial misterios și captivant, care a adus tineri și bătrâni deopotrivă pe ecranele televizoarelor timp de trei sezoane. Iar acum, milioane de telespectatori așteaptă cea de-a patra serie, care, din păcate, a fost amânată de ani de zile din cauza epidemiei. Între timp, haideți să aruncăm o privire asupra videoclipului și să vedem ce mesaje conține.

În acest teaser scurt și plin de atmosferă pentru sezonul 4 din Stranger Things, aruncăm o privire în interiorul instituției în care tatăl lui Matthew Modine face experimente pe copii. Videoclipul ne oferă o privire în viața deprimantă a lui Eleven la Laboratorul Național Hawkins înainte de a evada. Între timp, continuăm să dăm peste cifre, care, bineînțeles, au stârnit imediat imaginația publicului, deoarece toată lumea se întreabă când va sosi noul sezon, așa că există deja o mulțime de teorii bazate pe cifre.

A Stranger Things 4. évada minden eddiginél rémisztőbb lesz

1) Netflix ne-a dat chiar atâtea indicii în descriere că este vorba de "002/004", ceea ce mulți cred că este un cod pentru copiii care, de asemenea, au fost supuși la experimente și au căpătat superputeri. Dar sunt și cei care cred că asta înseamnă că nu vom vedea cel de-al patrulea sezon până anul viitor, pe 4 februarie.

2) Ceasul arătat în trailer este reprezentat de cifrele 12 și 3, ceea ce unii cred că înseamnă o dată de premieră pe 3 decembrie.

3) O altă teorie mai probabilă: ceasul va bate la trei. Acest lucru este simbolic, deoarece acesta este momentul în care copiii din America pleacă de obicei acasă de la școală - practic, când sunt eliberați. Deși se întâmplă multe între timp, o poți auzi pe Eleven (probabil) gâfâind cu voce tare înainte ca tata să le spună celorlalți copii: "Am plănuit ceva foarte special pentru voi astăzi". Mă întreb ce vrea să spună? Este foarte probabil ca acesta să fi fost momentul în care El a decis că nu mai vrea să facă parte din "planurile speciale" ale lui tata. Și dacă este așa, vom vedea în sfârșit cum a reușit să evadeze din pereții laboratorului Hawkins împreună cu ceilalți copii speciali.

4) Iar într-unul dintre jocuri, numărul final se dovedește a fi 4 sau 7, ceea ce ar putea sugera că sezonul 4 ar putea sosi în luna iulie a acestui an.

5) Dar cum rămâne cu numerele care nu au un puc roșu în ele? 3, 5, 6: Știm că Șase, sau Kali, așa cum este cunoscută acum, a scăpat mai devreme din laborator și știm, de asemenea, că numărul ei nu are un disc roșu în sala de jocuri. De fapt, nici măcar nu-i arată numărul camerei când mergi pe hol. Ar însemna atunci că au evadat și copiii numărul trei și cinci, care nu au nici ei discuri sau numere de cameră? Sau li s-a întâmplat ceva mai rău?

6) Semnificația șah-mat: în sezonul 1, El le arată copiilor Upside Down răsturnând o tablă de șah și îi trimite la Demogorgon, așa că metafora copiilor jucând șah este destul de grăitoare. De exemplu, dacă ați doborât deja piesa reginei A, este posibil să vă aflați într-o poziție în care piesele negre sunt în avantaj, dar un păun alb (reprezentând regina albă în acest caz) se află într-o poziție în care are șanse de câștig.

7) Semnificația zarurilor roșii: Unul dintre copii se joacă cu niște blocuri de construcție roșii, care seamănă cel mai bine cu un turn. Șeriful Hopper se află într-un lagăr de muncă din Rusia, unde este păzit de un turn cu un pistol. Ar putea fi doar o coincidență?

8) Răspunsul cu mingea de yoga: tipul cu mingea de yoga în mână este, de asemenea, suspect, deoarece semnul spune că mingea îi arată că "semnele arată că da". Conform unei vechi teorii a fanilor, Mind Flayer nu este nimeni altul decât unul dintre colegii de laborator ai lui Eleven, motiv pentru care acesta poate comunica cu el. Așadar, este posibil ca băiatul să-și fi pierdut controlul asupra puterilor sale și nu numai că a creat lumea Upside Down, dar a devenit el însuși Mind Flayer. Sună destul de abrupt... Dar este posibil, de asemenea, ca el să fi luat profeția globului și să fi pus ceva în mișcare la ora trei în acea zi, aducând probleme în orașul Hawkins.

9) Ușa: Faptul că ușa din coridorul laboratorului este alb-negru pe o parte și alb-negru pe cealaltă parte poate fi semnificativ, deoarece evocă și cele două părți ale Upside Down. Și probabil că nu este o coincidență faptul că Papa este vizibil doar pe o parte a ușii.

Există o mulțime de mesaje secrete aici, este doar o chestiune de a afla ce înseamnă semnele și sperăm să aflăm răspunsurile cât mai curând posibil.

de HoneyMcFly