Atunci și acum: cum arată astăzi vedetele din DallasAtunci și acum: cum arată astăzi vedetele din Dallas

Lansată în urmă cu patru decenii, telenovela a transformat chiar și cel mai sfios telespectator într-un intrigant înrăit, așa că nu este de mirare că lumea a devenit rapid dependentă. Timp de 13 sezoane, telespectatorii au urmărit viața de zi cu zi a familiei Ewing, o familie de magnați ai petrolului din Texas, și nu numai ei au iubit-o, ci și industria: A câștigat premiile Globul de Aur și Emmy. Distribuția este acum aproape toată retrasă, dar nu a dispărut din atenția publicului.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Dallas sztárjai

Victoria Principal a împlinit 71 de ani în luna ianuarie a acestui an. Ea a interpretat-o pe Pamela Barnes Ewing în acest serial. La un moment dat a exagerat cu operațiile estetice și injecțiile cu botox, dar din fericire le-a oprit la timp. Samantha Linda Gray din serial arată mai bine ca niciodată la 78 de ani. De asemenea, actrița este încă activă și joacă în prezent în Hollyoaks.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Dallas sztárjai

Victoria Principal și Linda Gray

Charlene Tilton în rolul lui Lucy Ewing. Actrița în vârstă de 60 de ani a revenit în noua adaptare a serialului Dallas, în care o interpretează din nou pe Lucy. Jenna Wade din serial, Priscilla Presley, nu arată de 74 de ani, dar și-a făcut operații estetice pentru a-și elimina aproape toate trăsăturile faciale. Văduva lui Elvis a apărut doar în piese de teatru din 1998 și a renunțat definitiv la televiziune.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Dallas sztárjai

Charlene Tilton și Priscilla Presley

April, marea iubire a lui Bobby - interpretată de Sheree J. Wilson - are, de asemenea, 60 de ani. După Dallas, a devenit membră a serialului Walker the Texas Cop. Donna - dragostea vieții lui Ray - a fost interpretată de Susan Howard în serial. Actrița are acum 75 de ani și este bunica a doi copii.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Dallas sztárjai

Sheree J. Wilson și Susan Howard

(Via femina.hu)