Atunci și acum: cum arată astăzi vedetele din Ferma în care trăimAtunci și acum: cum arată astăzi vedetele din Ferma în care trăim

Serialul american de dramă western, Ferma unde trăim, a înlocuit, timp de zece ani, începând din 1974, duritatea și tumultul Vestului Sălbatic cu un accent pus pe valorile familiei, pe munca cinstită și pe dragostea reciprocă, folosind familia Ingalls ca exemplu. Serialul s-a încheiat în urmă cu 34 de ani. Cum a evoluat viața personajelor?

12 meglepő érdekesség a szülinapos Melissa Gilbert-ről

Ferma în care trăim starul Melissa Gilbert trecut și prezent

Melissa Gilbert, care interpretează rolul micuței Laura Ingalls, a rămas în branșă și nu a închis definitiv povestea Fermei unde trăim, întrucât în 2009 a fost realizat un musical după romanul de televiziune. În el, bineînțeles, nu a mai jucat-o pe Laura, ci pe propria ei mamă, Caroline. Ulterior, a apărut într-un spectacol de dans american (cunoscut sub numele de Saturday Night Fever), a scris o carte pentru copii și chiar a publicat o carte de bucate. Ce altceva decât mâncăruri speciale pentru oamenii din preerie. Actrița are doi copii din două căsnicii.

Akkor és most: Így néznek ki ma A farm, ahol élünk sztárjai

Michael Landon și Karen Gassle

Pe ecran, Michael Landon, care interpretează rolul capului familiei, este foarte credibil în rolul tatălui care creează o viață de familie armonioasă, chiar dacă el însuși nu ar fi putut trăi o viață atât de idilică în viața reală. Landon s-a căsătorit de trei ori, a avut șase copii și a adoptat trei. După propria sa mărturisire, era un fumător înrăit și alcoolic. În 1991, s-a dus la medic plângându-se de dureri, care, după ce a descoperit că i se extinseseră la ficat și la ganglionii limfatici, a descoperit că suferea de cancer pancreatic. Deși și-a păstrat speranța până în ultima clipă și a folosit mult umor pentru a-și ușura durerea fizică, a murit cinci luni mai târziu, în casa familiei din Malibu.

În povestea Ferma în care trăim, Caroline Ingalls a crescut patru copii cu un devotament total și și-a dedicat fiecare minut din timpul ei familiei și gospodăriei. În realitate, Karen Gassle era deja o actriță consacrată pe scena de pe Broadway la mijlocul anilor 1970, când a fost invitată să se alăture serialului. După un deceniu de aventuri în televiziune, Gassle s-a întors pe scenă. S-a căsătorit de două ori, dar dragostea ei adevărată a rămas actoria. În prezent locuiește în orașul său natal, California, împreună cu fiica sa Lily. În februarie a împlinit 78 de ani.

Akkor és most: Így néznek ki ma A farm, ahol élünk sztárjai

Shannon Doherty

Adepții devotați ai serialului își vor aminti cu siguranță de Jennyy, care apărea mereu în ținuta de fetiță vopsită în albastru și cu cele două împletituri obligatorii, ca sora adoptivă a Laurei. Fetița a fost interpretată de Shannon Doherty, care acum este de departe cel mai cunoscut actor din serial. Și-a început cariera în "Ferma în care trăim" la vârsta de doar zece ani, iar mai târziu a jucat în Beverly Hills 90210 și în "Vrăjitoarea fermecată". A fost logodită de patru ori, dar nu s-a căsătorit niciodată, iar personalitatea ei dificilă a lăsat-o pe dinafară cu multe celebrități. În 2015, a fost diagnosticată cu cancer la sân, care s-a răspândit în sistemul limfatic. Tratamentele de chimioterapie i-au făcut să îi cadă părul și a dus o lungă luptă cu boala, ale cărei evenimente le-a documentat în detaliu pe pagina sa de Instagram.

Akkor és most: Így néznek ki ma A farm, ahol élünk sztárjai

Melissa Sue Anderson și Alison Arngrim

Melissa Sue Anderson (Mary Ingalls) a început cu adevărat în circuit atunci când s-a alăturat distribuției serialului The Farm Where We Live. A fost nominalizată la premiul Emmy pentru rolul lui Mary, dar a câștigat premiul pentru un alt rol un an mai târziu, în 1979. A lucrat cu Michael Landon la mai multe proiecte de film, de care era foarte mândră. Actrița, despre care se spune că are o fire foarte calmă, a avut mai multe "pasiuni la locul de muncă", Lorenzo Lamas și Frank Sinatra Jr. În prezent, Anderson trăiește ca o casnică în Canada, crescând doi copii împreună cu soțul ei, scriitorul Michael Sloan.

Alison Arngrim (Nellie Oleson) și-a început cariera de actriță în acest serial la vârsta de 12 ani. Inițial a dat o audiție pentru rolul Laurei, dar a sfârșit prin a o imita pe principala antagonistă. În viața reală, actrița în vârstă de 58 de ani este cea mai bună prietenă a Melissei Gilbert.