Atunci și acum: cum arată astăzi vedetele din Unexpected JourneyAtunci și acum: cum arată astăzi vedetele din Unexpected Journey

Preferatul tuturor a fost serialul canadian "Unexpected Journey". Ultimul sezon a fost difuzat la televizor în 1996, dar de atunci nu am mai auzit prea multe despre distribuție. Am aflat cum sunt acum Sarah Stanley, Felicity King, Felix King, Gus Pike, Olivia King, Alec King, Janet King și Jasper Dale.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Váratlan utazás sztárjai

Sarah Polley

Sarah Polley a interpretat-o pe protagonista serialului, micuța Sara Stanley, care călătorește la casa mătușii sale Hetty King din Avonlea din cauza afacerilor juridice dubioase ale tatălui său. Cariera lui Sarah a început cu The Unexpected Journey, iar în 2009 a jucat alături de Jared Leto în Mr Nobody. Ultimul ei rol a fost în 2010, în drama Trigger. În 2006, a fost nominalizată la Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat pentru filmul său, Farther and Farther Away. În 2012, a avut din nou un mare succes cu documentarul The Story of My Fathers, câștigând 24 de premii pentru munca sa. Sarah, în vârstă de 41 de ani, locuiește în prezent în Toronto, împreună cu cel de-al doilea soț al ei și cu cele două fiice minore.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Váratlan utazás sztárjai

Gema Zamprogna și Zachary Bennett

Gema Zamprogna, care o interpretează pe Felicity, cel mai mare și cel mai neastâmpărat copil din familia King, împlinește anul acesta 45 de ani. S-a întors cu spatele la actorie, făcând câteva roluri episodice după The Unexpected Journey. Și-a folosit talentul artistic în alte moduri: a înființat un studio de pilates împreună cu soțul ei, care a născut trei copii, și predă actorie și dans.

Zachary Bennett, care a împlinit anul acesta patruzeci și unu de ani, a rămas în jocul actoricesc în Canada după The Unexpected Journey. În 2004, a format o trupă indie rock numită Yonder, dar în 2008 s-au redenumit Tin Star Orphans, pe care o conduce și astăzi și pentru care cântă. În 2012, s-a căsătorit cu iubita sa, Meaghan Denomme, care era asistenta agentului lui Zachary.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Váratlan utazás sztárjai

Michael Mahonen și Mag Ruffman

Michael Mahonen, în vârstă de 57 de ani, era deja un actor de succes înainte de The Unexpected Journey și a rămas în branșă și după serial, apărând în filme și emisiuni TV. Cel mai mare succes al său a venit cu filmul Sandstorm, pe care l-a scris și regizat. Mahonnen a fost președinte și director de creație al Requisite Films timp de peste zece ani. Viața sa personală este necunoscută.

Mag Ruffman are acum 64 de ani, dar își păstrează vigoarea tinerească și frumusețea radiantă. Actrița a rămas pe drumuri după succesul filmului Călătorie neașteptată, jucând în mai multe seriale, filme și piese de teatru, dar și ca actriță de voce.Este căsătorită cu Daniel Hunter de peste 30 de ani și a lucrat de multe ori cu acesta.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Váratlan utazás sztárjai

Cedric Smith și Lally Cadeau

Cedric Smith, în vârstă de 78 de ani, a apărut ultima dată într-un rol în film în 2014, în The Christmas Switch. Are un fiu, Darcy Montgomery Smith, născut în 1993.

Lally Cadeau, născută Alice Mary Cadeau, are 72 de ani. A rămas activă în televiziune după The Unexpected Journey, apărând în numeroase seriale și filme de televiziune. A rămas văduvă în 2018, iar ea și soțul ei au crescut doi fii, însă actrița are o fiică mai mare dintr-o relație anterioară.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Váratlan utazás sztárjai

R.H. Thomson

R.H. Thomson, care îl interpretează pe Jasper Dale, inventatorul ușor distrat din Călătorie neașteptată, se află la 74 de ani și este încă un actor activ. L-a interpretat pe Matthew Cuthbert în serialul de succes de pe Netflix Anne with an E (remake al lui Anne of Green Orom). Thomson este căsătorit și este tatăl a doi fii adulți.