Black Adam nici măcar nu a fost lansat încă, iar Dwayne Johnson este deja pregătit să joace un alt personaj DCBlack Adam nici măcar nu a fost lansat încă, iar Dwayne Johnson este deja pregătit să joace un alt personaj DC

Black Adam din franciza de benzi desenate americane DC Comics, interpretat de Dwayne Johnson, va apărea abia anul viitor, dar acesta a fost deja distribuit într-un alt film DC. Viitorul Krypto va avea parte de propriul film de animație, iar Rock îi va da voce. Dar ce știm despre Krypto?

Még be sem mutatták a Black Adamat, Dwayne Johnson máris újabb DC karaktert játszhat el

Krypto, cunoscut și sub numele de Krypto the Superdog, este un câine supererou fictiv care apare în benzile desenate americane publicate de DC Comics, de obicei în asociere cu Superman. Krypto este cel mai loial prieten al lui Superman și este reprezentat ca un câine alb ca zăpada, cu zgardă aurie, vestă "S" și pelerină purpurie.

Super-câinele Krypto a fost introdus pentru prima dată într-un serial de desene animate de televiziune american produs de Warner Bros. și difuzat între 2005 și 2006 pe rețelele de televiziune americane Kids' WB și Cartoon Network. În această poveste, deoarece planeta Krypton este pe cale să fie distrusă, tatăl lui Superman, Jor-El, îl pune pe acesta într-o navă spațială, îl lansează în spațiu pe super-câinele Krypto, care aterizează accidental pe Pământ. Prietenos și jucăuș, câinele pornește în căutarea de noi prieteni și familie.

În ultimii ani, editorii de benzi desenate au făcut incursiuni semnificative în sectorul filmelor de animație. Și în curând, un alt film se va adăuga la universul animat DC, de data aceasta cu un supererou care va salva lumea în loc de un super animal de companie. Scriam mai sus că super-câinele Krypt a fost prezentat pentru prima dată la televiziune în 2005, dar în benzile desenate mult mai devreme. Din 1955, l-am văzut în poveștile clasice ale supereroilor, dar în cea mai mare parte a fost un personaj secundar. Dar acest lucru este pe cale să se schimbe, deoarece Warner Bros. va lansa DC League of Super-Pets, în care Krypto va fi personajul principal. Vocea supereroului va fi cea a lui Dwayne "The Rock" Johnson.

Filmul va fi regizat de Jared Stern (LEGO Batman, Lego Ninjago) și Sam Levine (Pen Zero), iar compania de producție a lui Johnson se va ocupa de producție. Filmul va avea premiera în SUA pe 22 mai 2022, dar încă nu a fost anunțată o dată de lansare pe plan intern.

De HoneyMcFly