Blindspot 2 vine, și cu cea mai proastă clasificare pe vârste din toate timpurile!Blindspot 2 vine, și cu cea mai proastă clasificare pe vârste din toate timpurile!

În thrillerul Blindsight din 2016, doi băieți și o fată își completează banii de buzunar jefuind casele din cartier. Sunt deștepți, rapizi și fără scrupule și, ca urmare, au tot mai mult succes. Când găsesc un orb (Stephen Lang) care trăiește izolat și despre care se spune că are milioane de dolari ascunse în casă, ei cred că le va fi și mai ușor decât înainte. Se înșeală: se confruntă cu o sarcină mult mai grea decât oricând: să rămână în viață. Omul este nebun. Este un psihopat nemilos și fără scrupule, iar cei trei spărgători devin prizonieri în casa lui. Din acel moment, ei luptă pentru supraviețuire. Orbul, însă, pare să le citească gândurile, să vadă în întuneric, mereu înaintea lor și mereu mai deștept. Joacă împreună cu atacanții săi. Și un joc foarte crud.

Jön a Vaksötét 2!

Ei bine, partea a doua a acestui film cu adevărat palpitant și înfiorător de sângeros va fi difuzată în curând. Vestea a fost anunțată încă din 2016 de către regizorul filmului, Fede Alvarez. Deși filmul a costat mai puțin de 10 milioane de dolari, a avut încasări de 150 de milioane de dolari la nivel mondial, așa că nu a existat nicio îndoială că acest blockbuster anual va avea parte de o continuare. Apoi, după o scurtă pauză, în 2018 a fost oficializat faptul că va exista o continuare, scenariul fiind finalizat în 2019.

MPAA, comisia americană de clasificare pe categorii de vârstă, a stabilit clasificarea pe categorii de vârstă pentru un alt lot de filme. Unul dintre cele mai interesante din listă este cu siguranță noul episod Blindsided (Don't Breathe 2) (include chiar și filme precum The Estate, Hero Mode, The Hidden Life of Trees, Jungle Cruise și A Night of The Animated Dead), chiar dacă nu ne va surprinde decizia, deoarece este clasificat R, ceea ce înseamnă că minorilor sub 17 ani li se recomandă să îl vadă doar sub supravegherea unui adult. MPAA își motivează întotdeauna decizia, iar de data aceasta primul motiv invocat a fost violența sângeroasă, chiar "foarte sângeroasă" din film, precum și imaginile, tăieturile și limbajul explicit macabru. Decizia este, desigur, una pe hârtie, având în vedere că prima parte a filmului a primit deja un rating R.

De către.