Cele mai amuzante 10 filme ale lui Owen Wilson10 filme cu Owen Wilson pe care trebuie să le vezi

Owen Wilson, născut Owen Cunningham Wilson, este un actor, comediant și scenarist american nominalizat la Globul de Aur și la Oscar. A fost nominalizat la Oscar pentru scenariul filmului Tenenbaum, proprietarul tău, dar publicul îl cunoaște mai mult pentru comediile sale. Astăzi se împlinesc 50 de ani de la nașterea lui Owen Wilson și, pentru a marca această ocazie, am adunat 10 dintre cele mai amuzante comedii ale sale.

Topul nostru se bazează exclusiv pe propria noastră părere!

Am ratat filmul tău preferat al actorului scoțian? Vă rugăm să ne anunțați în comentarii, sau Pe pagina noastră de Facebook în comentarii ce producție cu Owen Wilson ți-a plăcut cel mai mult!

10. Noaptea la muzeu (2006)

Viața lui Larry(Ben Stiller) nu merge așa cum își dorește, iar când ultima sa invenție dă faliment, este nevoit să se angajeze ca paznic de noapte la Muzeul de Istorie Naturală. Chiar în prima sa noapte, are parte de o aventură uimitoare: dinozaurii, animalele și figurile istorice expuse prind viață, iar viața îi este salvată de Theodoe Roosevelt(Robin Williams). Larry nu vrea să-și dezamăgească fiul fiind concediat din nou, așa că face tot ce poate pentru a salva muzeul.

Éjszaka a múzeumban (Night at the Museum, 2006)

Inițial, Owen Wilson ar fi trebuit să facă doar o apariție în film, dar personajul său a fost atât de bine primit de publicul de test, încât scenariul a fost rescris. Cel de-al 8-lea film împreună al lui Ben Stiller și Owen Wilson este al 8-lea din cele 13 filme pe care le au împreună.

9. Hall Pass (2011)

Rick (Owen Wilson) și Fred(Jason Sudeikis), doi buni prieteni care sunt căsătoriți de ani de zile, nu sunt foarte fericiți cu soțiile lor, resemnați pentru că fiul lor se uită mereu la alte femei. Așa că au decis să le dea o săptămână liberă în care fiecare poate face ce vrea. Fără resentimente, fără întrebări, dar, după o săptămână, e ca de obicei. Cele două păsări cuminți sar la ocazie și se aruncă fericite în noapte, dar după o vreme își dau seama că viața de burlac nu este un pat de trandafiri.

8.

Greg(Ben Stiller) este îndrăgostit de Pam(Teri Polo) și vrea să o ceară în căsătorie. Când cuplul călătorește la New York pentru nunta surorii lui Pam, Greg simte că este momentul potrivit pentru a o cere în căsătorie. Dar când întâlnește familia fetei, și mai ales pe formidabilul socru, Jack Byrnes(Robert De Niro), este cuprins de panică. De atunci încolo, toate încercările sale merg cumva prost.

Apádra ütök (Meet the Parents, 2000)

Acesta a fost cel de-al treilea film împreună al lui Owen Wilson și Ben Stiller. Despre cele mai amuzante cupluri de film din toate timpurile Puteți citi mai multe AICI.. Inițial, Greg nu avea nume de familie. Numele Focker (Beckur) a fost inventat de Jim Carrey. S-a temut că acest lucru ar putea conferi filmului o clasificare de vârstă mai mare. Ei au reușit să evite acest lucru confirmând că există într-adevăr persoane cu numele de familie Focker.

7. Tu, eu și Dupree (2006)

Carl(Matt Dillon) și Molly Peterson(Kate Hudson) încep o nouă viață într-o casă frumoasă, cu vecini plictisitori și o navetă de rutină. Apoi apare o întorsătură nefericită în lumea lor perfect construită: Randy Dupree (Owen Wilson), vechiul prieten al lui Carl, care nu are unde să se ducă după ce este concediat, devine dezastrul vieții lor.

Én, a nő és plusz egy fő (You, Me and Dupree, 2006)