Cele mai bune 10 filme cu Natalie Portman pe care ar fi păcat să le rateziCele mai bune filme ale lui Natalie Portman

Actrița de caracter cu multiple talente apare într-o varietate uimitoare de filme, de la rolul unei mame disperate de 17 ani până la cel de Fist Lady a Statelor Unite pentru un film. Fie că personajul este misterios sau ușor de înțeles, determinat sau impresionabil, loial sau nedemn de încredere, Natalie Portman nu are nicio problemă în a-și însuși rolul. Iată 10 filme care dovedesc că actrița este un maestru al întregii game de emoții.

1) Lebăda neagră (2010)

O balerină loială, Nina Sayers plătește un preț mare pentru a câștiga rolul râvnit de majoritatea dansatorilor din Lacul lebedelor de Ceaikovski. Își poate păstra sănătatea mintală? Natalie Portman a câștigat singurul ei Oscar de până acum pentru interpretarea extraordinară din rolul principal.

Fekete hattyú (2010)

2) Unde e inima (2000)

Ce poate face o fată când iubitul ei o părăsește în mijlocul unui supermarket după ce a aflat că este însărcinată? Novalee Nation (Natalie Portman) are doar șaptesprezece ani când are loc cea mai mare traumă din viața ei și se luptă să o depășească.

Ahol a szív lakik (Where the Heart Is, 2000)

3) Brothers (Brothers, 2009)

Tommy(Jake Gyllenhaal) îi consolează pe soția și copiii fratelui său mai mare Sam (Natalie Portman) după ce Sam, tatăl familiei, este dat dispărut în Afganistan.

Testvérek (Brothers, 2009)

4) Oriunde e bine (Anywhere but here, 1999)

Această comedie urmărește o mamă (Susan Sarandon) și o fiică (Natalie Portman) în timp ce se străduiesc să-și găsească drumul spre succes în Beverly Hills. Portman a fost nominalizată la Globul de Aur pentru interpretarea sa în film ca actriță în rol secundar.

Mindenütt jó (Anywhere but here, 1999)