Cele mai bune 20 de basme animate din toate timpurile, conform IMDBCele mai bune basme animate

Am adunat cele mai bune filme de animație din toate timpurile, astfel încât să vă puteți alege preferatul pentru o dimineață confortabilă de povestit. Iată cele mai bune 20 de povești de animație, conform clasamentului IMDB!

20. How to Train Your Dragon (2010)

Vikingii sunt mari și puternici. Iar dragonii sunt răi, distrugând sate, incendiind case, adevărați dușmani. Dar Hiccup, fiul căpeteniei, este un viking mic și excentric care se împrietenește cu un dragon rănit și devine prieten cu acesta. În timp ce toată lumea îl consideră un vagabond, el poate învăța marele adevăr care duce la cel mai mare bine.

Így neveld a sárkányodat 3 (2018) - Előzetes

19. Mary și Max (2009)

Povestea acestei povești animate spune că Mary trăiește în Australia și își petrece zilele într-o suburbie. Într-o zi, ea decide să scrie o scrisoare unui străin din îndepărtatul New York. Scrisoarea ei îl găsește pe Max Horowitz, un pensionar singuratic și introvertit, iar cei doi dezvoltă o prietenie profundă la mii de kilometri depărtare, care devine o parte definitorie a vieții amândurora.

A legjobb animációs mesék

18 Cântecul mării (2014)

Ultimul copil al poporului lui Saorise, ea fuge de bunica ei și pornește într-o aventură minunată pe mare. Scopul ei este de a elibera zânele din captivitatea lumii moderne.

A legjobb animációs mesék

Al 17-lea copil lup (2012)

Studenta Hana se îndrăgostește de un alt student, care se dovedește a fi un vârcolac, care moare într-un accident după nașterea celui de-al doilea copil al lor. Hana se mută la țară, unde soțul ei și-a petrecut copilăria, și crește doi copii vârcolaci.

A legjobb animációs mesék

16. Totoro - Secretul pădurii magice (1988)

Domnul Kusakabe și familia sa se mută la țară, o zonă frumoasă, presărată cu câmpuri de orez și cursuri de apă. Dar, după cum descoperă cele două fetițe, Satsuki și Mei, nu doar peisajul este special, ci și diferitele creaturi ciudate care trăiesc acolo. Acestea sunt o varietate de spirite ale casei și ale pădurii, dintre care cel mai puternic este Totoro, o creatură prietenoasă cu blană, cu o gură și o mustață uriașe. Se împrietenește cu cele două fetițe și împreună trăiesc tot felul de lucruri minunate...

A legjobb animációs mesék