Cele mai bune 7 filme ale lui Helen Hunt pe care să le rateziCele mai bune filme ale lui Helen Hunt

Helen Hunt s-a născut la 15 iunie 1963 în Los Angeles, în familia Gordon și Jane Hunt. Tatăl ei era regizor, așa că a decis să devină actriță în 1969. În 1972 a început să studieze actoria. Primul ei film important a fost Forward to the Past, în 1986, cu Nicolas Cage și Kathleen Turner. Filmul "Dance in the Water" din 1992 a adus-o în prim-plan. După aceea au urmat filme de succes precum Twister (1996), It's Not Over Yet! (1997). În următoarea compilație am adunat filmele actriței care ne-au plăcut cel mai mult.

7. The Treatment (2012)

Unul dintre cei mai mari poeți ai secolului al XX-lea, Mark O'Brien (John Hawkes) a suferit de poliomielită. Și-a petrecut cea mai mare parte a vieții imobilizat și țintuit la pat. Boala l-a lăsat privat de multe lucruri, inclusiv de capacitatea de a-și pierde virginitatea până la vârsta de 36 de ani. Ea decide să treacă peste această experiență cu ajutorul unui terapeut sexual (Helen Hunt). Tratamentele au declanșat o experiență care le-a schimbat viața celor doi

Helen Hunt legjobb filmjei

Știați că?

Filmul de mare succes al lui Ben Lewin are o legătură vagă cu articolul și memoriile lui Mark O'Brian "On Seeing a Sex Surrogate", publicat în The Sun Magazine în mai 1990.

6. De ce are nevoie o femeie? (2000)

Un adevărat macho man nu este adorat doar de femei, ci este și admirat de bărbați. Cuceritor, fără efort, iresponsabil și bogat - Nick Marshall este împăratul lumii (masculine). Nu-i pasă ce gândesc femeile în timp ce le-o trage. Până când fulgerul lovește. La propriu. Marshall supraviețuiește unei lovituri de trăsnet combinate cu electrocutarea și, ca o consecință curioasă a accidentului, devine un cititor de gânduri: dar nu poate vedea decât în adâncurile minții femeilor. După disperarea inițială, își dă seama în curând cât de oportun este ajutorul suplimentar, deoarece lucrurile încep să meargă prost în jurul său. În loc de o promovare, primește un nou șef. Și o femeie! Din fericire pentru răzbunătorul bărbat, marele dușman nu are secrete...

Mi kell a nőnek? (What Women Want, 2000)

Știați că?

Inițial, titlul maghiar al filmului urma să fie "Creierul femeilor"; o revistă de film a publicat o compilație mare despre filmele la care ne puteam aștepta în următoarele luni, iar filmul era listat acolo cu acest titlu. Cu toate acestea, se pare că distribuitorul național a schimbat titlul în paralel cu creatorii filmului, traducând literal noul titlu în engleză.

5 Te văd (2019)

Infidelitatea unei soții umbrește viețile familiei Harper. Soțul, Greg, este un detectiv care investighează dispariția unui băiețel. În timp ce își face treaba, încearcă să își repare relația cu soția sa. De asemenea, Jackie face tot posibilul să se revanșeze pentru greșeala ei, dar vina pare să o copleșească atunci când începe să experimenteze lucruri neobișnuite în casa lor. Dar aparițiile ciudate devin tot mai frecvente, iar un rău inexplicabil îl amenință acum pe fiul cel mic al lui Greg și Jackie.

Helen Hunt legjobb filmjei

4. Viața mea e surfing (2011)

Bethany Hamilton (AnnaSophia Robb) este o tânără talentată surfer. Toată lumea crede că are un viitor strălucit în fața ei și că ar putea deveni o mare campioană. Cu toate acestea, soarta intervine și, într-o zi, este atacată de un rechin teribil. Părinții ei (Helen Hunt și Dennis Quaid) o duc de urgență la spital, dar, din nefericire, își pierde tot brațul stâng. Tragedia o devastează pe ea și întreaga ei familie, dar Bethany refuză să renunțe și decide să se urce din nou pe planșă și să participe la campionatele mondiale cu jumătate de braț. Filmul se bazează pe povestea adevărată a lui Bethany Hamilton.

Életem a szörf (Soul Surfer, 2011)

Știați că?

AnnaSophia Robb și Dennis Quaid au învățat să facă surf datorită filmului, în timp ce Helen Hunt este surfer amator.