Christopher Walken, care iubește pisicileChristopher Walken, care iubește pisicile

Christopher Walken, în vârstă de 78 de ani, este căsătorit fericit cu soția sa Georgianne Walken de mai bine de 50 de ani, timp în care nu au avut copii. Întrebat într-un interviu dacă i-ar fi fost posibil să aibă o astfel de carieră chiar dacă ar fi avut copii, Walken a răspuns cu un nu răsunător. "Categoric nu. Sunt sigur că mulți dintre copiii pe care i-am cunoscut în tinerețe ar fi ajuns în showbiz la fel ca mine, dar între timp au avut copii, așa că au trebuit să se orienteze către ceva mai sigur. Eu nu am făcut asta, așa că mi-am putut "permite" să am perioade în care nu aveam un loc de muncă. Am o viață foarte conservatoare. Sunt căsătorit de peste cincizeci de ani, nu am hobby-uri sau copii. Nu sunt foarte interesată de călătorii și nu am avut niciodată o viață socială prea intensă. De obicei sunt acasă, dacă nu lucrez. În acest sens, sunt un tip destul de obișnuit", a spus el.

Christopher Walken, aki imádja a macskákat

Dar golul de după ce a avut un copil este complet umplut de animale, deoarece actorul este un adevărat iubitor de pisici și îl adoră pe Popcorn, mingea sa de blană cu picioare de catifea. Lucrul preferat al lui Christopher la Popcorn este coada lui. Walken spune că este pentru că este uimitor cât de multe poate face, cât de multe poate exprima cu coada atunci când este fericit sau furios.

Actorul a mai spus într-un interviu că urăște grădinile zoologice, crede că sunt doar niște locuri oribile. Bineînțeles că iubește animalele, în special pisicile, de care este fan. De exemplu, a scris prefața cărții "KISS Guide to Cat Care", o carte de sfaturi privind îngrijirea pisicilor, publicată în 2001. Walken a lucrat, de asemenea, ca dresor de lei.

Interesant este că Christopher a apărut și în mai multe filme cu pisici, cel mai recent în comedia de familie din 2016 Nine Lives, în care Walken l-a interpretat pe Felix Grant, în care Felix deținea un magazin de animale de companie și era, de asemenea, un faimos șoptitor de pisici. Actorul a reușit să arate ce iubitor de pisici este atât pe marele ecran, cât și în viața reală.

De către.