Click pentru a viziona cel mai recent film maghiar premiat cu Oscar, Mindenki!Everybody (2016) - Urmărește filmul complet!

Miracolul uimitor pe care nu l-am crezut posibil s-a întâmplat! Scurtmetrajul Everybody al lui Kristóf Deák a câștigat premiul Oscar 2017 pentru cel mai bun scurtmetraj de acțiune în direct. Acest lucru înseamnă că, pentru al doilea an consecutiv, un film maghiar a câștigat o statuetă la cele mai importante premii cinematografice din lume. Regizorul în vârstă de 34 de ani a dedicat premiul copiilor în discursul său de acceptare. Felicitări lui Kristóf Deák și celorlalți cineaști, suntem incredibil de mândri de ei! Acum cititorii noștri au ocazia să vadă acest film minunat. Doar 24 de minute, dar merită!

Povestea:
Suntem în 1991, iar Sophie, în vârstă de 10 ani, începe o nouă școală. În noul ei loc, totul este ciudat și straniu, dar există o speranță: Zsófi(Dorka Gáspárfalvi) se alătură celebrului cor al școlii și se împrietenește cu Liza(Dorottya Hais), cea mai populară fată din clasă. Nu știe că el și Liza vor trebui să se confrunte în curând cu conducătoarea corului, mătușa Erika(Zsófia Szamosi), care nu este atât de drăguță pe cât pare la prima vedere.
Faceți clic pe videoclipul de mai jos pentru a viziona filmul integral:

(Sursa imaginii de copertă)
//milos//