Cu distribuția originală, iată că vine Stranger Faces Part 2!Cu distribuția originală, iată că vine Stranger Faces Part 2!

John Boyega a devenit un actor de renume mondial odată cu Star Wars, dar chiar înainte de The Force Awakens, el juca deja în comedia științifico-fantastică nebună Attack the Block (2011), la doar 18 ani. Filmul britanic, care spunea povestea unor membri ai unei bande de stradă care își găsesc propriul drum în mijlocul unei invazii extraterestre, nu s-a descurcat bine la box office, probabil pentru că a debutat aproape simultan cu Thor și Death Race 5, dar și-a dezvoltat o bază puternică de fani și a primit recenzii favorabile. Așadar, regizorul Joe Cornish (care a lucrat, printre altele, și la scenariul/povestea filmului The Ant) este pregătit pentru partea a doua!

John Boyega érdekességek

Producătorii originali (Studiocanal, Film4) se află și ei în spatele proiectului, cu regizorul Joe Cornish și John Boyega în rolul principal. Cornish a declarat recent pentru Slashfilm că el și Boyega au avut o întâlnire și au căzut literalmente unul peste altul, atât de mult vorbeau despre idei de povești. Desigur, anunțul oficial nu a dezvăluit nimic concret, așa că nu avem încă nicio idee despre cum va continua Stranger Faces. Puteți ghici, iar extratereștrii se vor întoarce cu siguranță, doar că de data aceasta se vor confrunta cu un lider de bandă mai matur, poate mai înțelept.

"A trecut un deceniu de la premiera Alien Faces și multe s-au schimbat de atunci. Sunt foarte entuziasmat să văd cum această poveste exagerată continuă pe străzile Londrei. Moses [protagonistul] este încă unul dintre personajele mele preferate pe care le-am jucat vreodată și este o mare onoare să-l readuc [pe marele ecran]."

- a declarat John Boyega, în timp ce Joe Cornish promite "acțiune extraterestră la scară și mai mare în orașele mari". Altfel, în prezent se desfășoară pre-producția pentru Alien Faces 2.