Disney este atacată pentru personajul homosexual din Jungle TourDisney este atacată pentru personajul homosexual din Jungle Tour

Jack Whitehall îl interpretează pe fratele personajului lui Emily Blunt în Jungle Cruise și și-a împărtășit bucuria cu fanii săi pe Instagram. Nu e nimic în neregulă cu asta, nu-i așa? Jack Whitehall va juca rolul unui homosexual în noul film Disney, iar acest lucru se va vedea atât în înfățișarea, cât și în comportamentul său. Scandalul este cauzat de fapt de faptul că actorul este heterosexual, ceea ce le răpește șansa candidaților homosexuali. În plus, o altă sursă de scandal este că personajul va întări prea mult stereotipurile și prejudecățile împotriva persoanelor gay.

Támadják a Disneyt a Jungle Cruise meleg karaktere miatt

Filmul îi are în distribuție pe Emily Blunt, Jack Whitehall și Dwayne Johnson

Bineînțeles, cazul Rub&Tug al lui Scarlett Johansson de anul trecut a ieșit tot din această pălărie specială. După cum am relatat, actrița urma să joace un personaj transsexual, dar din cauza unor atacuri similare - că un actor cu adevărat transsexual ar trebui să joace rolul principal - a refuzat oportunitatea.

Fanii homosexuali ai Disney susțin cu vehemență că un rol gay ar trebui să fie jucat de un actor gay și să nu le întărească imaginea negativă în mintea publicului. Totuși, dacă privim cealaltă față a monedei, trebuie să vedem că un actor/actriță nu este credibil/ă dacă este cine este, cu atât mai puțin cum ar arăta dacă ar fi întrebat/ă despre identitatea sa de gen în timpul unui casting. Disney ar putea, de asemenea, să se apere de instigatori spunând că Frumoasa și Bestia a mai făcut ceva asemănător și că nu a existat nicio tragedie, iar filmul a avut un mare succes, dar nu a reacționat încă în acest sens.