Două povești de groază americane vin în această vară!Două povești de groază americane vin în această vară!

Originalul American Horror Story este un serial american de dramă horror creat de Ryan Murphy și Brad Falchuk. Serialul este o antologie, fiecare sezon spunând o poveste independentă de cea precedentă, tratată ca un fel de mini-serie. Potrivit lui Murphy, fiecare are un început, un mijloc și un sfârșit. Multe elemente din fiecare sezon se bazează pe povești adevărate.Serialul este o antologie, dar unele personaje apar în mai multe sezoane. Serialul a început în 2011 și a avut 9 sezoane până în prezent.

Și mai sunt două American Horror Stories care vor apărea în această vară. Unul este o continuare a serialului original, deci sezonul 10, iar celălalt este un nou serial FX spinoff al francizei lui Ryan Murphy, American Horror Stories, care va rula pe Hulu. Titlurile sunt foarte asemănătoare, dar nu vă lăsați păcăliți, deoarece vor fi două lucrări diferite. American Horror Stories va fi un serial soră cu American Horror Story. Șeful FX Networks, John Landgraf, a dezvăluit că noul serial AHS American Horror Stories va ajunge pentru prima dată pe Hulu în luna iulie și va fi, de asemenea, un serial antologic săptămânal, astfel că fiecare episod va prezenta o poveste de groază diferită.

Imediat ce American Horror Stories se va încheia, FX va difuza cel de-al 10-lea sezon din American Horror Story, subintitulat Double Feature, care va veni cu 10 episoade. Tot ce se știe este că ultimul episod al serialului va avea premiera în săptămâna de Halloween, așa că este de așteptat ca fie un prim sezon dublu, fie un final de sezon, să aibă premiera la sfârșitul lunii august sau începutul lunii septembrie. În plus, este un pariu sigur că sezonul 13 din American Horror Story este deja blocat, așa că mai sunt încă câteva episoade până la final.

Macaulay Culkin va fi noul venit în această franciză, alături de actorii care revin, Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross și Finn Wittrock. Până acum, tot ce știm despre cel de-al 10-lea sezon din AHS este că va cuprinde două povești terifiante, una care se va petrece pe mare și una pe o plajă de nisip.

De către.