Dwayne Johnson s-a transformat într-un adevărat colos muscular pentru noul său film cu supereroiDwayne Johnson s-a transformat într-un adevărat colos muscular pentru noul său film cu supereroi

Deși Black Adam era programat inițial să înceapă filmările în această vară, pandemia a amânat filmul pentru primăvara anului viitor, dar se pare că Dwayne Johnson, care joacă rolul principal, folosește timpul suplimentar pentru a se pregăti și mai mult pentru rol. The Rock nu s-a zgârcit niciodată la pregătirea pentru un rol în film. Se știe că actorul este cunoscut pentru faptul că este mereu în formă maximă, dar fizicul său din viitorul Black Adam depășește orice a făcut vreodată.

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Dwayne Johnson az új szuperhősfilmjére

Johnson a împărtășit de curând pe Instagram o fotografie cu dieta pe care a folosit-o în pregătire, pe care, bineînțeles, nimeni de acasă nu este sfătuit să o încerce. Bineînțeles, toate acestea au avut rezultatele dorite, The Rock s-a afișat cu o fotografie recentă cu el însuși.

"Ne așteaptă o săptămână importantă pe platoul de filmare al filmului Black Adam. Facem niște poze topless cu campioana. Niciodată în cariera mea nu m-am pregătit pentru un rol cu atât de multă muncă și determinare."

- scrie Johnson. Cu Black Adam în plină producție, premiera este așteptată să aibă loc în iulie 2022.