Evil Dead 4: Va exista o continuare?Evil Dead 4: Va exista o continuare?

The Evil Dead este una dintre cele mai îndrăgite serii de filme de groază din toate timpurile, fiecare episod având un ton și un scop diferit, așa că nu ai putea în niciun caz să-i acuzi pe creatorii săi că au mai scos o piele de vulpe (sau mai degrabă o piele de cadavru) de pe franciză. Pentru simplul motiv că Evil Dead Rise este realizat la 40 de ani de la primul episod din 1981 și va fi foarte diferit de episoadele anterioare ale seriei și, desigur, pentru că nu este destinat distribuției în cinematografe.

Készül a Gonosz halott 4!

Potrivit Variety, proiectul aflat în dezvoltare de mult timp se află acum în faza de pre-producție, iar filmările ar putea începe în luna iunie în Noua Zeelandă. Cu toate acestea, Evil Dead Rise va avea premiera exclusiv pe HBO Max, deși doar articolul din Variety este atât de definitiv, în timp ce The Hollywood Reporter spune că nu este clar dacă continuarea Evil Dead va debuta exclusiv pe serviciul de streaming al Warner Media. În orice caz, ambele publicații au confirmat că HBO Max este platforma vizată.

Tot ce știm până acum despre poveste este că, de data aceasta, un oraș întreg va fi amenințat de o armată de morți, cu protagonistele Alyssa Sutherland (Vikings) și Lily Sullivan (Picnic at Hanging Rock). Sutherland și Sullivan sunt surori înstrăinate care sunt aduse împreună de o invazie a morților, inclusiv un zgârie-nori.