Fără glumă: acum chiar și cel mai mare aliat al lui Spider-Man este atras de propriul sexFără glumă: acum chiar și cel mai mare aliat al lui Spider-Man este atras de propriul sex

În zilele noastre, nu poți face un film cu supereroi (sau orice altceva în general) fără cel puțin un personaj gay. Dar atunci când decid că un personaj care în mod clar nu a fost gay timp de zeci de ani este acum gay, este un pic cam exagerat. Și exact asta se întâmplă în casa Marvel, și cu un personaj destul de popular.

Meleg karakterrel bővül a Pókember univerzuma

Universul Omului-Păianjen a avut nenumărate personaje, atât bune cât și rele, de-a lungul jumătății sale de secol de existență. Dar, pe lângă milioanele de răufăcători ușor de uitat, am avut ocazia să cunoaștem și multe dintre personajele care vor rămâne în paginile benzilor desenate pentru mulți ani de acum încolo. Așa a fost cazul unui personaj care a primit recent propria serie de benzi desenate. Iar în cel de-al șaptelea număr, care a apărut săptămâna aceasta, se dezvăluie că este homosexual.

Ea este nimeni alta decât Pisica Neagră, alias Felicia Hardy. Frumoasa blondă are o istorie foarte lungă în benzile desenate, fiind unul dintre cele mai interesante personaje. Ea este practic un personaj negativ, un spărgător, dar și un aliat al lui Spider-Man. Și, bineînțeles, există o poveste de dragoste între cei doi, condamnată de la bun început, dar totuși foarte puternică.

Fekete macska

În noile benzi desenate care rulează acum, Black Cat este membră a Breslei Hoților, al cărei lider din New York este Odessa Drake, aceeași Odessa Drake cu care Spider-Man s-a încurcat. Iar despre Black Cat și Odessa Drake se zvonește că ar avea o relație romantică.

Interesant este că, în ciuda faptului că este unul dintre cele mai populare personaje din benzile desenate, Black Cat nu a pus încă piciorul pe marele ecran, nici la Sony, nici la studiourile Marvel. De fapt, Felicia Hardy a avut o apariție foarte scurtă în The Amazing Spider-Man 2, în rolul de asistentă a lui Harry Osborn, dar nu a ajuns mai departe până acum. Cu toate acestea, este posibil ca ea să fie prezentă într-un viitor serial sau film.