Filmcafe se adaptează pentru dragosteFilmcafe se pregătește pentru dragoste duminică

În duminica dinaintea Zilei Îndrăgostiților, 12 februarie, filmele romantice vor fi în centrul atenției pe Filmcafe. Angelina Jolie, Denise Richards și Robert Downey Jr. vor fi seduși pe ecran.

Deși 14 februarie este oficial Ziua Îndrăgostiților, cu o duminică înainte, Film Cafe dă startul festivităților de Valentine's Day. Pe 12 februarie, de la ora 15.00, postul va difuza o succesiune de filme de dragoste.

Tipul de Fericit da sau nu comedie romantică de la ora 15:00, cu Denise Richards în rolul unei organizatoare de nunți care îl întâlnește din întâmplare pe chipeșul pompier Nick - și de aici încep problemele. Personajul său, Dean Cain, a cucerit pentru prima dată inimile doamnelor și domnișoarelor de pe ecran și nu numai, fiind protagonistul seriei Superman din anii 1990.

Boldogító igen, vagy nem

Apoi se pare că și Iron Man are sentimente. Numai tu - Numai cu tine în care Robert Downey Jr., nominalizat la Oscar, se îndrăgostește, și nu în mod obișnuit. Marisa Tomei - fosta laureată cu Oscar Lisa Provolone - se pregătește de nuntă când un telefon o determină să-și părăsească soțul pentru a-l găsi pe cel cu care este destinată să se căsătorească. Apoi apare pe neașteptate un bărbat care pretinde că este cel pe care îl caută.

Only You – Csak Veled

Al treilea la rând este Nunta lui Muriel este filmul. Pentru interpretarea sa din acest film, actrița Toni Collette a primit o nominalizare la Globul de Aur. Fata urâtă, obsedată de căsătorie, face un salt în necunoscut. Ea fuge în Hawaii și începe o nouă viață acolo. Un final fericit, desigur, este garantat.

Muriel esküvője

Blocul romantic se încheie cu o paradă plină de vedete. În distribuție: Gillian Anderson, Angelina Jolie, Sean Connery și Ryan Phillippe, printre alții Iubește-mă dacă poți! povestea a unsprezece bărbați și femei din Los Angeles se desfășoară și se împletește.

Szeress, ha tudsz!

Happy yes or no
Ora spectacolului: 12 februarie, ora 15.00.

Only You
Proiecție: 12 februarie 16h40

Muriel's Wedding
Proiecție: 12 februarie 18h 35 min

Love me if you can
Proiecție: 12 februarie 20h30

Sursa.