Ghid de filme pentru weekend - 1-2 aprilie 2017.Movie Guide - 20 cele mai bune filme ale weekend-ului!

În rubrica noastră de recomandări de filme vă recomandăm 20 de filme, vrem să vă ajutăm puțin în privința filmelor pe care le puteți viziona cu familia, cu prietenii sau pur și simplu dacă vă petreceți weekendul singuri. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

Creed - Fiul lui Apollo (2015) - 04.01., sâmbătă 10:40, HBO2

Adonis Johnson(Michael B. Jordan) nu l-a cunoscut niciodată pe legendarul său tată, campionul mondial la categoria grea Apollo Creed, care a murit înainte ca el să se nască. Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că are boxul în sânge, așa că Adonis se îndreaptă spre Philadelphia, locul în care tatăl său s-a confruntat cu Rocky. Îl vizitează pe legendarul boxer și îl roagă să fie antrenorul său. Rocky Balboa(Sylvester Stallone) vede forța și dăruirea din el și îl ia sub aripa sa pe acest talent, dar fostul campion trebuie să se lupte și cu un "adversar" care îl amenință cu mult mai mortal decât oricine din ring.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, sport
Regizor: Ryan Coogler
Sinopsis al filmului: O formulă încercată și adevărată, dar singura duritate a lui Sly este cea de antrenor.

Vacanța cu rom (2006) - Sâmbătă, 04.01.04 13:15, Film+

Bob Munro este un tată mândru și un soț devotat, dar având puțin timp pentru ambele din cauza slujbei sale, viața lor de familie este în dezordine. Le-a promis soției și copiilor săi o vacanță în Hawaii, dar, după o idee fulgerătoare, Bob decide să încerce să le înveselească viața cu un tur în caravană. Desigur, mai există un motiv: slujba lui depinde de asta.... Mergeți în Colorado! - Dar, bineînțeles, nimic nu merge așa cum vrea capul familiei. Nu a fost ușor să își convingă copiii să urce în vehicul, dar abia atunci când familia sa a realizat dezavantajele traiului într-o rulotă s-a revoltat cu adevărat. Și dacă asta nu era de ajuns, se întâlnesc cu familia Gornicke. Fug în zadar de familia enervantă și drăgălașă din caravană, dar cumva nu reușesc să se descotorosească de ei... În mod firesc, familia Munroes se adună încet-încet pe acest drum accidentat.

Rumlis vakáció (Rv, 2006)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, familie
Regizor: Barry Sonnenfeld
Sinopsis: Cu fantasticul Robin Williamîn rolul principal, aceasta este o comedie de familie foarte amuzantă.

Miracole cerești (2016) - sâmbătă, 04 ianuarie, 13:25, HBO

Drama Miracole din cer este o adaptare după romanul lui Christy Beam, bazat pe fapte reale. Protagonista este o tânără născută cu o boală digestivă extrem de rară, care se vindecă în mod miraculos în urma unui accident tragic.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: biografic, dramă
Regizor: Patricia Riggen
Sinopsis: O poveste cu adevărat emoționantă și sfâșietoare. Nu doar pentru credincioși, este o poveste despre oameni religioși, ci și despre familie, dragoste și unitate.

50 First Dates (2004) - sâmbătă, 04.01.04 17:05, SuperTV2

Henry Roth(Adam Sandler), un playboy plictisit, își trăiește viața de zi cu zi într-un paradis pe pământ, în Hawaii. Tot ceea ce îi trebuie pentru viața lui lipsită de griji și plăcută este o femeie, iar Henry reușește să se îndrăgostească de fermecătoarea Lucy(Drew Barrymore). Totuși, după o primă zi minunată împreună, Henry este șocat să afle că memoria ei a fost afectată iremediabil într-un accident de mașină, lăsându-l fără nicio amintire a zilei precedente. Dar dragostea nu cunoaște limite și în fiecare zi Henry își propune să o cucerească din nou și din nou.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - 50 első randi

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie
Regizor: Peter Segal
Recomandare de film .

Pinguinii domnului Popper (2011) - sâmbătă, 04.01.04, 17:15, Cinema+

Într-una dintre cele mai amuzante comedii de familie ale anului, omul de afaceri de succes, domnul Popper (Jim Carrey), face aproape întotdeauna o greșeală atunci când vine vorba de a lua deciziile importante ale vieții.... dar, din fericire, moștenește șase pui de pinguin adorabili, cu personalități extraordinare. Colegii săi de casă gălăgioși și turbulenți transformă dintr-o lovitură casa din centrul orașului a domnului Popper într-o gaură de gheață idilică - și îi dau toată viața peste cap. Bazată pe clasica carte de povești, această comedie de familie este distractivă pentru toate vârstele și un divertisment cool pentru toate anotimpurile!

Limita de vârstă: 12+.
Stil: familie, comedie
Regizor: Mark Waters
Sinopsis film: Jim Carrey nu oferă performanța vieții sale în acest film, dar cei mici din familie se vor distra cu el.

Dolphin Adventure (2011) - sâmbătă 04.01., 19:20, RTL Klub

Filmul spune povestea adevărată a unei prietenii speciale. Winter, un pui de delfin, rămâne prins într-o capcană de mare adâncime destinată crabilor de către pescari. Viața îi este salvată de un tânăr băiat care se rătăcește pe plajă - dar medicii care sosesc nu-l pot ajuta: membrul vital trebuie amputat în piscina spitalului de animale din apropiere. Salvatorul său, însă, nu este neatent. Cei doi dezvoltă o legătură sinceră, iar băiatul face tot ce poate pentru ca planul său să devină realitate: convinge un doctor care tratează răniții de război să facă un picior fals pentru delfin, iar el și numărul tot mai mare de ajutoare îl ghidează pe Winter înapoi la sănătate.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: familie, dramă
Regizor: Charles Martin Smith
Sinopsis: O poveste drăguță cu un ton pozitiv, un adevărat film de familie la care toată lumea se poate raporta.

Not Enough (2008) - 04.01., sâmbătă 19:30, Duna Tv

Bărbați și femei. Unul este de pe Marte, celălalt de pe Venus, iar acum sunt forțați să trăiască împreună pe o planetă numită Pământ. Dar nu este întotdeauna ușor, deoarece acestea sunt adesea încurcate una în cealaltă. Uneori sunt sinceri, alteori mint, iar oricine pretinde că cunoaște sexul opus este fie nebun, fie minte, dar chiar dacă este complet serios, se înșeală. You're Not Enough este un portret al unor tineri din Baltimore cu relații încurcate, ratate, irosite sau neînțelese.

Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You, 2009)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie, dramă
Regizor: Ken Kwapis
Sinopsis: Filmul este un film foarte uman, despre probleme și situații umane, și nu este plictisitor, de fapt, este foarte rapid.

Holtodiglan (2014) - 04.01., sâmbătă 21:00, RTL II

Nick și Amy se pregătesc pentru cea de-a cincea aniversare a nunții lor. Fericiți, bogați și mulțumiți, în ajunul sărbătorii, tinerii căsătoriți dispar și devine repede clar că aparențele înșelau: cuplul era plin de secrete înfricoșătoare și întunecate. Toată lumea îl suspectează pe Nick, iar acesta atrage din ce în ce mai mult atenția asupra sa cu minciunile și cu pistele roșii stângace. În ciuda insistențelor sale încăpățânate că este nevinovat, doar sora sa geamănă Margo are încredere în el.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: thriller
Regizor: David Fincher
Cronică de film: Unul dintre cele mai interesante filme thriller din ultimii ani , cu Ben Affleck și Rosamund Pike în rolurile principale.

Nu te pune cu Zohan (2008) - 04.01., sâmbătă 22:00, TV2

Comandoul israelian Zohan Dvir(Adam Sandler) este dur ca piatra de temelie. Mereu gata de acțiune, nu dă greș când vine vorba de lupta împotriva teroriștilor sau de câștigarea inimilor femeilor. Dar în inima lui, Zohan își dorește o viață diferită. Vrea să călătorească în America pentru a deveni un sculptor de păr faimos. În timpul unei misiuni, el are o ocazie fără precedent de a-și lăsa în urmă viața de comando. Își înscenează propria moarte și se urcă în primul avion spre New York pentru a-și îndeplini visul. Dar adaptarea nu este atât de ușoară pe cât credea el.

Ne szórakozz Zohannal! (2008, You Don't Mess with the Zohan)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, comedie
Regizor: Dennis Dugan
Sinopsis film: Comedie de acțiune uluitoare cu Adam Sandler în rolul principal.

Ultimul cercetaș (1991) - 04.01., sâmbătă 23:30, Film+

Cariera unui detectiv particular dezamăgit în serviciile secrete se încheie când intră într-o dispută cu un politician corupt. Soarta îl aduce împreună cu un fost jucător profesionist de rugby, de asemenea în declin, a cărui prietenă este ucisă. Alianța lor forțată se transformă încet-încet într-o prietenie, o legătură temperată de foc, flăcări și câteva mii de gloanțe de mitralieră. Împreună expun o conspirație...

Az utolsó cserkész 1991

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller
Regizor: Tony Scott
Sinopsis film: Un clasic al lui Bruce Willis.

Zâna Măseluță (2010) - Duminică, 04.02.2010 14:50, Prime

Derek Thompson, unul dintre cei mai duri jucători din liga de hochei, nu crede în basme. Nu este o coincidență faptul că le spulberă visele celor mai tineri fani ai săi. Comportamentul său care îi induce voma se reflectă și în viața personală, amenințându-i relația cu prietena sa Carly. Acest lucru se agravează atunci când îi spune fiicei lui Carly, Tess, că Zâna Măseluță nu există. Toate acestea nu sunt lipsite de consecințe. Derek se trezește în mod neașteptat în fața unui comitet de necredincioși care îl condamnă la două săptămâni de viață de basm. Crede că totul este un vis urât. Dar, spre uimirea lui, din spate îi ies aripi.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, familie, fantezie
Regizor: Michael Lembeck
Sinopsis: Durul Dwayne Johnson strălucește într-un rol foarte blând.

Un caz de onoare (1992) - Duminică, 02/02/04 15:20, Film Café

Doi soldați din regimentul de elită al Marinei sunt acuzați de uciderea unui camarad. La început, Daniel O'Kaffee, un tânăr avocat, crede că acest caz este unul de rutină, dar colega sa Joanne Galloway îl convinge că trebuie investigat. Împreună, ei depun eforturi pentru a-i demasca pe liderii militari care au ordonat crima.

Egy becsületbeli ügy (A Few Good Men, 1992)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, thriller polițist
Regizor: Rob Reiner
Sinopsis: Una dintre cele mai bune povești cu avocați din toate timpurile.

Rob Reiner - Rob Reiner (1995) - 04.02., duminică 15:50, TV2

Maiorul Benson Payne este eliberat din funcție de fostul său camarad din armată cu condiția să devină instructor pentru echipa de studenți care se clasează mereu pe ultimul loc în competiția militară studențească. Stilul indecent al maiorului îi face pe băieți să se revolte. Aceștia încearcă să-l păcălească pe soldat, dar Payne, cu fața de piatră, are nervi de oțel și este extrem de creativ atunci când vine vorba de a concepe pedepse. Doar voluptoasa și frumoasa profesoară a școlii poate fi folosită împotriva bărbatului.

Kőagy őrnagy 1995

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Director: Nick Castle
Sinopsis: Un film de antrenament incredibil de amuzant cu Damon Wayans în rolul principal.

French Kiss (1995) - 04.02., duminică 16:55, RTL II

Doi masochiști autoproclamați, Kate cea părăsită și melancolicul Luc, se implică într-o serie de aventuri jenante în urmărirea marelui lor plan, spre disperarea prietenilor și a publicului larg. Cu toate acestea, perechea extraordinară, în parte ca urmare a experiențelor lor comune și în parte pentru a dovedi zicala că ceea ce se aseamănă se atrage, se trezesc în curând prinși într-un sărut fatal.

Francia csók (1995)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, romantism
Regizor: Lawrence Kasdan
Cronică de film: Sclipitor, elegant, inventiv, plin de umor și divertisment, în care Meg Ryan este un geniu!

The Next Three Days (2010) - duminică 02/04/04, 18:05, Cool Tv

Lara Brennant(Elizabeth Banks) ucide o femeie. Dovezile confirmă crima, nu se face apel și ea primește 20 de ani de închisoare. Soțul ei, John(Russell Crowe), nu poate accepta verdictul și încearcă la început să recurgă la mijloace legale, dar acestea nu au niciun rezultat. John îl contactează pe Damon Pennington(Liam Neeson), care a evadat de șapte ori din diferite închisori și știe cum se procedează. Așa că John, cu ajutorul experimentatului Pennington, pune la cale un plan pentru a-și scoate soția de acolo, care, desigur, nu suspectează nimic.

A következő három nap (2010)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, crimă
Regizor: Paul Haggis
Critică de film: Nu este o poveste prea complicată, nu are scene spectaculoase, dar este garantat să te țină captivat de la început până la sfârșit.

Deadpool (2016) - duminică, 02/02/04, 19:30, HBO2

Fostul soldat din Forțele Speciale Wade Wilson este un mercenar. După ce a fost supus unui experiment special, corpul său suferă schimbări incredibile: este capabil să se regenereze extrem de rapid, indiferent de ceea ce i se întâmplă. El este hotărât să-i răzbune pe cei care aproape i-au distrus viața. Această "dublă personalitate" duce la multe situații amuzante și complicații uneori jenante, dar eroul nostru face față cu brio obstacolelor.

Limita de vârstă: 18+.
Stil: acțiune, comedie, SF
Regizor: Tim Miller
Sinopsis film: Atât cei care urăsc supereroii, cât și cei care îi iubesc vor adora acest film! Supereroi și supereroi deopotrivă!

Cavalerul singuratic (2013) - duminică 04.02.04, 19:55, RTL Klub

Un grup de pădurari se duce după banda banditului Butch Cavendish, un bandit plin de grăsimi, dar sunt prinși în capcană și toți sunt executați. John Reid, grație unei fantome albe, învie din morți și jură să se răzbune pe Butch. Cu războinicul nativ american Tonto de partea sa, el pornește să elimine corupția și să se răzbune pe temutul criminal al Vestului Sălbatic.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: acțiune, western, aventură
Regizor: Gore Verbinski
Cronică de film: Johnny Depp se dă mare în acest film distractiv.

Sherlock Holmes (2009) - Duminică, 02/02/04 20:50, Film+

Infailibilul detectiv Sherlock Holmes se întoarce pe marele ecran cuRobert Downey Jr. Holmes, un detectiv magistral, nu numai că se remarcă prin logică în această adaptare, dar este uimitor și în lupta corp la corp. Împreună cu partenerul său, Dr. Watson(Robert Downey Jr.), se confruntă cu una dintre cele mai mari provocări din viața lor, investigându-l pe Lord Blackwood pentru a păstra intact Imperiul Britanic.

Robert Downey jr. és Jude Law - Sherlock Holmes (2009)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, mister, thriller, aventură
Regizor: Guy Ritchie
Sinopsis: Robert Downey Jr. dovedește încă o dată de ce este una dintre cele mai în vogă vedete ale vremurilor noastre.

Răzbunarea fetelor (2014) - duminică, 02.04.2014 22:00, TV2

Carly(Cameron Diaz) descoperă că soțul ei o înșeală, dar în loc să cedeze, ea își propune să se răzbune. Ea decide să o caute pe cealaltă femeie, Kate(Leslie Mann), și împreună îi dau o lecție soțului infidel. Planul lor implică și o altă amantă a soțului ei, Amber(Kate Upton), o bombă irezistibilă.

Clasificare în funcție de vârstă: 16+
Stil: comedie, romantism
Director: Nick Cassavetes
Recomandare de film.

Munchen (2005) - 04.02., duminică 22:15, Duna Tv

În septembrie 1972, 11 atleți israelieni sunt uciși de teroriști palestinieni la Jocurile Olimpice de la München. În urma evenimentului, serviciul secret israelian, Mossad, lansează una dintre cele mai mari operațiuni internaționale ale sale, cu o echipă de agenți secreți condusă de Avner Kaufman(Eric Bana), care are misiunea de a-i găsi și ucide pe planificatorii atacului terorist de la Munchen.

München (Munich, 2005)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, istoric, thriller
Regizor: Steven Spielberg
Sinopsis: Bazat pe evenimente reale, thrillerul istoric profund al lui Steven Spielberg aruncă o privire unică asupra responsabilității, datoriei, sacrificiului personal și răzbunării.

(Recomandare de film pentru articolul sursă al articolului de weekend povestiri aici, aici)

//milos//

Salvați în