Ghid de filme pentru weekend - 15-16 aprilie 2017Movie Guide - 20 cele mai bune filme ale weekend-ului!

În rubrica noastră de recomandări de filme vă recomandăm 20 de filme, vrem să vă ajutăm puțin în privința filmelor pe care le puteți viziona cu familia, cu prietenii sau pur și simplu dacă vă petreceți weekendul singuri. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

Din nou 17 (2009) - sâmbătă, 15 aprilie, 12:00, Cool Tv

Viața lui Mike nu decurge în cel mai bun mod posibil. Deși la început părea că are un viitor strălucit în față, nici cariera sportivă, nici studiile universitare nu au dat roade. În schimb, s-a căsătorit de tânăr și a avut copii. Dar căsnicia sa s-a destrămat, iar relația cu copiii săi nu este perfectă. Când se trezește într-o zi ca un tânăr de 17 ani, vede o oportunitate de a-și reface viața.

Zac Efron - Megint 17 /17 Again, 2009/

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Burr Steers
Sinopsis: Un film dulce despre un nou început și a doua șansă.

Maverick (1994) - sâmbătă, 04.15., 13:40, Viasat3

Maverick nu este un trăgător de elită din Vestul Sălbatic, ci doar un jucător de poker care vrea să fie cel mai bun. Tot ceea ce are nevoie acum este un pic de bani pentru a intra în turneul de poker al vieții sale, dar se pare că va fi mai greu de strâns decât credea. În aventurile sale, îi veți întâlni și pe vicleanul Annabelle Bransford și pe șeriful Zane Cooper.

Maverick - Halálos póker (1994, Maverick)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, acțiune, western, aventură
Regizor: Richard Donner
Cronică de film: Încă un mare test al lui Mel Gibson. De data aceasta avem parte de o porție de Vest Sălbatic.

Fight till Christmas (1994) - 15.04., sâmbătă 16:50, Cinema+

Moses, unul dintre cei mai pricepuți și mai feroce vânători de recompense din Vestul Sălbatic. Încearcă să își întrețină familia numeroasă cu această profesie glorioasă. I-ar prinde bine cei 5.000 de dolari care au fost puși pe capul reprobatului Sam Stone. Fratele său Travis, pe care nu-l place, apare pe neașteptate acasă la Moses. Moise ar vrea să scape de compania fratelui său, dar nu poate scăpa de el. Și mereu intră în lupte cu personaje nesuferite. Nici capturarea lui Sam Stone nu decurge fără probleme, pentru că acesta reușește mereu să-i păcălească pe frați...

Bud Spencer és Terence Hill

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, acțiune, western, aventură
Regizor: Terence Hill
Terence Hill, Terence Hill, Terence Hill, Terence Hill, Terence Hill.

Adevărul cel urât (2009) - 04.15., sâmbătă 16:55, Cool Tv

Abby(Katherine Heigl), o producătoare de televiziune de succes, crede în dragostea adevărată și în faptul că toată lumea își poate găsi perechea - chiar dacă ea însăși nu a avut prea mult noroc. Dar prezentatorul fără scrupule Mike(Gerard Butler) îl face să ezite. Mike crede în "adevărul urât" că tot ce-și doresc bărbații este o bombă arătoasă, care să nu se sâcâie prea mult. Dornică să îl cunoască pe vecinul de alături, Abby acceptă să devină ucenica lui Mike și să învețe trucurile sale de seducție. Dar nu se așteaptă ca dragostea să o găsească în Mike.

A csúf igazság (2009)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, romantism
Regizor: Robert Luketic
Recenzie film: Un film amuzant, cu actori simpatici și o poveste simpatică.

Jandarmul din Saint Tropez (1964) - 15.04., sâmbătă 17:00, RTL+

Ambițiosul polițist Cruchot este transferat la Saint Tropez. El are probleme cu turiștii nudisti de pe plajă, dar și mai multe probleme cu fiica sa adolescentă, care încearcă să își impresioneze prietenii bogați mințind că tatăl ei este un milionar cu un iaht în port. Când unul dintre prieteni îi împrumută mașina tatălui ei bogat, inspectorul este prins în minciună, încercând să-și acopere fiica. În cele din urmă, se dovedește că adevăratul proprietar al iahtului nu este cine credea el că este...

A Saint Tropez-i csendőr (1964)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, crime
Regizor: Jean Girault
Recenzie de film .

Zootropolis - Animal Trouble (2016) - sâmbătă 15 apr, 17:40, HBO2

Zootropolis, capitala mondială a mamiferelor moderne, este un loc special. În această cavalcadă plină de culoare, animale din întreaga lume trăiesc în pace, una lângă alta. Aici, indiferent cine ești, cel mai mare elefant și cel mai mic animal se pot înțelege. Când Judy Hopps, polițistă începătoare, ajunge în oraș, trebuie să realizeze că nu este ușor să fii primul iepuraș într-o forță de poliție plină de animale mari și puternice. Dar Judy este hotărâtă să-și dovedească valoarea, așa că profită de prima șansă de a ajunge la capătul unui caz, chiar dacă acest lucru înseamnă să lucreze cu Nick Wilde, vulpoiul deștept și neastâmpărat.

Limita de vârstă: 6+.
Stil: animat
Regia : Byron Howard, Rich Moore, Jared Bush
Sinopsis: Unul dintre cele mai bune, dacă nu chiar cel mai bun basm din ultimii ani, și nu doar pentru copii.

The Room (2015) - sâmbătă 15 aprilie, ora 18:00, HBO

The Room este o dramă despre legătura strânsă dintre o mamă și fiul ei cel mic. Mama și fiul sunt rezidenții din The Room; este locul unde Jack s-a născut, a crescut, învață și se joacă. Când împlinește cinci ani, mama sa decide că este timpul ca el să învețe despre lumea exterioară. Ea îl introduce cu blândețe și atenție pe copilul sensibil în lumea de dincolo de ziduri. Când reușește, Anya se simte în sfârșit liberă. Dar aceasta aduce cu ea o serie de evenimente pentru care nici ei, nici familia extinsă nu sunt pregătiți.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă
Regizor: Lenny Abrahamson
Sinopsis: O poveste despre dragostea nemărginită dintre un băiat și mama sa în zilele noastre.

Captive (2013) - sâmbătă 15.04., 20:00, RTL Klub

Keller Dover, un familist fericit, și soția sa se îndreaptă spre cina de Ziua Recunoștinței cu prietenii lor, soții Birch. Anna Dover și Joy Birch sunt foarte bune prietene și au tendința de a se îndepărta de privirile părinților. Cele două fete nu s-au întors de la o plimbare de câteva ore, iar părinții lor nu sunt de găsit, așa că este chemată poliția. Detectivul care ajunge la fața locului, urmând singura pistă, îl arestează pe șoferul unei rulote suspecte parcate în apropiere, care trebuie eliberat fără probe. Keller Dover ia problema în propriile mâini cu un singur scop: să îl găsească pe bărbatul care contează cel mai mult pentru el.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, thriller
Regizor: Denis Villeneuve
Recenzie de film: un film grozav, cu o viziune unică și actori geniali.

Labirintul (2014) - sâmbătă 15/04/2014 21:00, Prime

Thomas(Dylan O'Brien) este doar un băiețel obișnuit, dar este implicat într-o aventură extraordinară. Într-o zi se trezește într-un lift și nu-și amintește nimic altceva decât numele său. Dincolo de ușa liftului se află o lume ciudată și 60 de băieți care nu au altă soluție decât să supraviețuiască. Regulile sunt simple: dacă încerci să scapi, mori. În fiecare lună sosește câte unul nou, așa că apariția băiatului nu este o surpriză pentru ceilalți. Un mesaj ciudat venit din exterior îi determină pe unii să se revolte, chiar dacă nu știu cine sau împotriva a ce. Pot găsi o cale de ieșire?

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller, mister
Regizor: Wes Ball
Sinopsis al filmului: În linia filmului Jocurile foamei, dar totuși o experiență foarte diferită pentru tinerii adulți.

Dead Poets Society (1989) - sâmbătă 15/04, 21:00, Paramount Channel

La Academia Welton, un liceu tradițional de elită de la sfârșitul anilor '50, sosește o profesoară care merge dincolo de ceea ce predă pentru a le oferi ceva mai mult elevilor săi. Sfidând autoritățile școlare și părinții dezaprobatori, el le dă băieților săi lecții care nu se regăsesc în niciun manual. "Faceți-vă viețile extraordinare!", îi încurajează să își urmeze propriile pasiuni. Prin intermediul poeziei și al romantismului în cadrul extraordinarelor sale lecții de literatură, ea își trezește elevii la conștiința de sine, oferindu-le lecții de viață despre încrederea în sine, prietenie și adevăratele valori umane.

Holt költők társasága (Dead Poets Society, 1989)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă
Regizor: Peter Weir
Recomandare de film. Ei bine, această producție este una dintre ele.

Goldilocks și marea încurcătură (2010) - duminică, 16.04.04, ora 11:15, HBO2

Flynn Rider, cel mai cunoscut și căutat criminal din regat, încearcă să se refugieze într-un turn ciudat - dar în schimb este capturat de Goldilocks, o frumusețe cu un păr lung de 21 de metri. Goldilocks vrea să scape din captivitate și face o înțelegere cu hoțul. În aventurile lor sunt însoțiți de un cameleon îngrijorat, de o lingură de cal și de o gașcă de gangsteri cu față de brioșă.

Limita de vârstă: 6+.
Stil: animat
Director: Nathan Greno, Byron Howard
Sinopsis: O poveste incredibil de atașantă, plină de cântece antrenante, scene amuzante și aventură.

Rețeaua socială - Rețeaua socială (2010) - Duminică, 16.04.2010 13:55, Viasat3

Într-o seară de toamnă din 2003, Mark Zuckerberg scria un simplu program de calculator și nu avea nicio idee că va deveni în curând unul dintre cei mai bogați și mai influenți oameni din lume și că ideea sa va transforma viața socială a secolului XXI. Odată ce valoarea invenției tânărului geniu este dezvăluită, începe o luptă acerbă pentru controlul Facebook.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, biografic
Director: Nathan Greno, Byron HowardDavidFincher
Sinopsis: O introducere excelentă în cea mai influentă rețea de socializare a timpului nostru.

Hancock (2008) - duminică 16/04/04 16:35, AXN

Hancock(Will Smith) este un supererou cu față umană: nu are o slujbă obișnuită, locuiește într-o rulotă, bea zilnic o cantitate masivă de alcool, iar atunci când își folosește superputerile pentru a ajuta orașul, provoacă adesea o mulțime de daune materiale. Nu e de mirare că nepopularul supererou este găsit de expertul în marketing Ray Embrey(Jason Bateman), care se oferă să îl ajute să își îmbunătățească imaginea. În acel moment, nu are nicio idee despre câte probleme ar putea provoca în viața lui și a orașului acest supererou alcoolic, care își petrece zilele fără amintiri.

Hancock (2008)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune
Regizor: Peter Berg
Sinopsis: Will Smith este foarte bun în rolul personajului ușor comic și ușor dramatic și, bineînțeles, faptul că totul se desfășoară pe tema supereroilor face ca filmul să fie absolut mortal.

Cartea vieții (2010) - duminică 16 apr, 17:50, AMC

Se desfășoară într-o lume post-apocaliptică. În urmă cu 30 de ani, o catastrofă nucleară a schimbat totul. Soarele este arzător, iar dacă nu porți ochelari, poți orbi. Drumurile sunt pline de mașini avariate și de cadavre, iar jefuitorii îi pândesc pe rătăcitori. Apa potabilă este o comoară. În această lume, Eli încearcă să ducă în America ceva de care poate depinde soarta omenirii, o carte pe care trebuie să o protejeze cu orice preț. Din nefericire, se pare că există persoane care vor risca totul pentru a o obține.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, aventură
Regizor: Albert Hughes, Allen Hughes
Sinopsis film: Cu siguranță nu poți vedea totul de prima dată, pentru că nu poți urmări acest film doar o singură dată - chiar și numai pentru răsturnarea de situație de la final.

Prop Wife (2011) - 16.04., duminică 18:50, RTL Klub

Danny(Adam Sandler) poartă o verighetă pentru a se feri de relațiile complicate. Dar, într-o zi, întâlnește o femeie care îl obligă să facă un fost membru al familiei să își justifice minciunile. Dar, așa cum se întâmplă adesea, o minciună urmează alteia, care devine brusc foarte încâlcită.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie
Regizor: Dennis Dugan
Sinopsis al filmului: O comedie de familie grozavă și amuzantă. Jennifer Aniston și Adam Sandler formează o pereche grozavă împreună.

Ultimul Vegas (2013) - 16.04., duminică 18:55, Cool Tv

Billy(Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) și Sam(Kevin Kline) sunt prieteni buni încă din copilărie. Atunci când Billy, eternul burlac, decide să se căsătorească, grupul se îndreaptă spre Las Vegas pentru a se distra într-un mod care le contrazice vârsta. Când ajung, descoperă că orașul păcatului s-a schimbat mult de-a lungul deceniilor. Dar asta nu ar trebui să-i împiedice să sărbătorească nunta prietenului lor cu o petrecere a burlacilor cu adevărat memorabilă.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Jon Turteltaub
Recomandare de film.

Marea nuntă grecească (2001) - 16.04., duminică 18:55, Prime

Toula este o fată din Chigaco de origine greacă ale cărei origini îi definesc complet viața. A urmat o școală grecească și lucrează în restaurantul grecesc al familiei sale. Are peste 30 de ani și este încă necăsătorită, lucru care îngrijorează din ce în ce mai mult familia ei. Dar Toula își dorește un alt fel de viață. Se înscrie la o școală de noapte, își schimbă locul de muncă și în curând întâlnește un bărbat care nu este grec. Nu așa și-a imaginat familia lui Toula viitorul ei.

Bazi nagy görög lagzi 2002 - a hét filmje

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, romantism
Regizor: Joel Zwick
Recomandare de film.

Joel Zwick (2013) - 16.04., duminică 20:45, Film+

În adâncurile Oceanului Pacific, un portal se deschide din când în când, permițând unor creaturi gigantice din lumi extraterestre să pătrundă pe planetă. Bătălia acerbă cu ei intră în ultimul capitol, iar omenirea rămâne fără rezerve. Singura lor șansă de supraviețuire este o mașinărie de luptă care ar putea fi capabilă să îi înfrunte eficient pe extratereștri. Dar este prea târziu pentru a opri apocalipsa?

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, science-fiction
Regizor: Guillermo del Toro
Recenzie film: film popcorn de calitate, cu imagini și acțiune de calitate.

The Bucket List (2007) - 16.04., duminică 21:00, Viasat3

Carter Chambers și-a petrecut viața notându-și lucrurile pe care voia să le facă, dar miliardarul Edward Clole era interesat doar de bani și de modul în care putea face o avere și mai mare. Cei doi bărbați sunt aduși împreună de soartă într-o secție de spital și își dau seama că este timpul să facă ceea ce și-au dorit dintotdeauna să facă.

A bakancslista (The Bucket List, 2007)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, comedie, aventură
Regizor: Rob Reiner
Sinopsis: Acesta este filmul care nu are romantism, nu are o poveste tristă și totuși te face să plângi la final. Povestea este grozavă, este reală, i se poate întâmpla oricui și te face să realizezi anumite lucruri.

Bad Boys - Pentru ce sunt băieții răi? (1995) - Duminică 16.04.04.04 21:00, Cinema+

Mike Lowrey(Will Smith) și Marcus Burnett(Martin Lawrence) au personalități foarte diferite, Mike fiind băiatul frumos și încrezut, iar Marcus, familistul încrezut. Nu sunt doar prieteni, ci și colegi, lucrând împreună în cadrul diviziei de narcotice a poliției din Miami. Cineva fură heroină în valoare de 100 de milioane de dolari din depozitul poliției. Unul dintre hoți, fostul polițist Eddie Domingez, începe să împrăștie banii a doua zi, dar nu se așteaptă ca prostituata de lux Max, o bună prietenă a lui Mike, să îl sune pe detectiv. Din nefericire, ajung târziu la fața locului, gangsterii morocănoși i-au ucis pe toți, singura pe care nu o pot prinde este Julie, fata care a fugit la baie și cu care doar Mike Lowrey vrea să vorbească.

Csúszik a Bad Boys 3, megvan a rendező, visszatérnek a sztárok

Limita de vârstă: 12+.
Stil: acțiune, comedie, thriller
Regizor: Michael Bay
Sinopsis al filmului: Will Smith și Martin Lawrence se joacă unul pe celălalt într-un mod hilar, incredibil, care este hilar și astăzi. Una dintre cele mai bune comedii de acțiune din toate timpurile.

(Recomandare film recomandare weekend articol sursă poveste aici, aici)

//milos//

Salvați în