Ghid de filme pentru weekend - 25-26 februarie 2017.Movie Guide - 20 cele mai bune filme ale weekend-ului!

În rubrica noastră de recomandări de filme vă recomandăm 20 de filme, vrem să vă ajutăm puțin în privința filmelor pe care le puteți viziona cu familia, cu prietenii sau pur și simplu dacă vă petreceți weekendul singuri. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

Fostul soț reînceput (2010) - sâmbătă, 25.02.02, 09:05, AXN

Într-o zi, Milo, vânătorul de recompense, primește o misiune specială. El trebuie să o prindă pe fosta sa soție, o jurnalistă fugară. Începe jocul de-a șoarecele și pisica între foștii soți. Nicole, fosta soție, investighează o crimă, iar Milo încearcă să dea de urma ei. Curând, însă, noi personaje intră în scenă și trebuie să evadeze împreună.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, acțiune, comedie
Regizor: Andy Tennant

Recomandare de film: cu Gerard Butler și Jennifer Aniston, o producție distractivă pentru dimineață.

Gusturi și palme (2007) - 25.02., sâmbătă 16:20, Cool Tv

Frumoasa Kate (Catherine Zeta-Jones) conduce bucătăria unuia dintre cele mai elegante restaurante cu o determinare care îl face de rușine pe Napoleon. Dar un accident îi tulbură domnia și i se alătură nepoata ei orfană de nouă ani, Zoe (Abigail Breslin), care îi face viața foarte dificilă. Pentru a înrăutăți situația, un nou bucătar sosește la restaurant. Nick (Aaron Eckhart) trăiește și gândește diferit de ea. Cu toate acestea, el o gătește încet pe femeia care a rezistat tuturor tentațiilor.

Ízlések és pofonok (2007)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantism, dramă, comedie
Regizor: Scott Hicks

Cronică de film: Un film delicios pentru iubitorii de mâncare.

Marley și eu (2008) - sâmbătă, 02.25.02.02., 18:25, Cool Tv

Înainte de a-și întemeia o familie, John și Jenny decid să încerce cu un câine pentru a vedea cum este să se trezească devreme, să facă plimbări lungi și să nu uite să hrănească pe cineva. Aduc acasă un cățeluș dulce și nu știu că micuțul câine este pe cale să le dea viața peste cap. Curând devine clar că acest cățeluș este la fel de neîmblânzit ca un leu, la fel de încăpățânat ca un catâr și la fel de feroce ca un tigru siberian. Haosul, haosul și distrugerea îi urmează în urma lui. Proaspăt căsătoriți se mută într-un oraș nou, au un copil și încearcă să înceapă o nouă viață - dar Marley îi însoțește peste tot. Este aproape imposibil de suportat. Și să nu-l iubești este de-a dreptul imposibil.

Marley meg én (2008)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, dramă, comedie
Regizor: David Frankel

Sinopsis: Doi mari actori, Owen Wilson și Jennifer Aniston, și un câine ne oferă o experiență fantastică.

The Bone Crusher (2005) - sâmbătă 25/02/02 18:55, TV2

Paul Crewe(Adam Sandler) a fost cândva un sportiv celebru, dar acum este uitat. După o noapte de beție, Paul decide să se urce la volan. Din nefericire pentru el, polițiștii îl prind și îl închid pentru o vreme. În mod ciudat, Paul ajunge într-una dintre cele mai bine păzite închisori din țară, poate nu întâmplător. Printre deținuți găsește o veche cunoștință, fostul său antrenor(Burt Reynolds), care execută o condamnare pe viață. Directorul îi încurajează pe deținuți să facă sport. Echipa închisorii se dezvoltă în curând și poate provoca echipa gardienilor. Cele două echipe se urăsc, iar pe teren, niciuna dintre ele nu cunoaște mila.

Csontdaráló (The Longest Yard, 2005)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: sport, comedie
Regizor: Peter Segal

Cronică de film: Unul dintre cele mai bune filme ale lui Adam Sandler!

Adam Sandler's Adam Sandler este unul dintre cele mai mari succese ale lui Adam Sandler. (2009) - sâmbătă, 02.25.02.02., 19:20, RTL Klub

Carl Fredricksen, un vânzător de baloane în vârstă de 78 de ani, visează la cea mai mare aventură a vieții sale - explorarea lumii. El decide să împlinească visul regretatei sale soții iubite și să călătorească în America de Sud, la cea mai mare cascadă de pe pământ: Paradise Falls. Toată viața lui a tânjit după o mare aventură, așa că a legat mii și mii de baloane de casa lui și a zburat departe, într-unul dintre cele mai frumoase și misterioase locuri din lume, Munții Tepuis Table.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: animație
Regia: Peter Docter și Bob Peterson

Sinopsis: Cea mai serioasă poveste animată din ultimii 10 ani, nu doar pentru copii!

The Stormriders (2015) - sâmbătă 25/02/2015 20:00, HBO

În februarie 1952, cea mai puternică furtună care a lovit vreodată coasta de est în largul New England. Vremea catastrofală a rupt în două un petrolier și i-a prins în capcană pe cei 30 de marinari aflați la bord. Înfruntând condițiile meteorologice, frigul și valurile de 70 de picioare, o mică barcă de salvare a pornit în larg pentru a-i ajuta pe membrii Gărzii de Coastă să-i ajute pe cei aflați în dificultate.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: istoric, thriller, dramă
Regizor: Craig Gillespie

Sinopsis: Un film palpitant bazat pe fapte reale.

Dog Nip (2006) - 25.02., sâmbătă 20:45, Cool Tv

Un mic grup de oameni de știință și exploratori efectuează cercetări în Antarctica. Înainte de venirea iernii, cartograful Cooper și geologul Davis pornesc într-o expediție. Liderul lor și conducătorul celor opt câini de sanie este Jerry. În timpul călătoriei, unul dintre membrii echipei are un accident. Ajung înapoi în tabără exact la timp pentru a fi evacuați cu avionul din calea furtunii care se apropie. Cu toate acestea, cei opt câini trebuie să fie abandonați. Jerry jură să se întoarcă după ele cu prima ocazie. Nimeni nu se așteaptă ca furtuna secolului să lovească Antarctica. Filmul se bazează pe o poveste adevărată.

Kutyahideg 2006

Limita de vârstă: 12+.
Stil: aventură, dramă, familie
Regizor: Frank Marshall

Sinopsis: Bazat pe o poveste adevărată, unul dintre cele mai bune filme cu câini realizate vreodată.

The Origin (2010) - Sâmbătă, 25.02.2010 21:25, TV2

Cobb(Leonardo DiCaprio) este unul dintre cei mai mari hoți, specializat în utilizarea unei tehnologii speciale de partajare a viselor pentru a se strecura în visele altora și a obține secrete pe care nimeni altcineva nu le poate afla. Dar bărbatul singuratic și plin de remușcări primește în cele din urmă o misiune care îl va ajuta să își îndrepte greșelile și, poate, propria viață. Dar slujba este opusul a ceea ce a făcut până acum - a plantat o idee în capul cuiva. Ar fi crima perfectă, dar Cobb și asociații săi nu au luat în considerare toți factorii care i-ar putea costa.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller, science-fiction
Regizor: Christopher Nolan

Sinopsis film: Dacă l-ai văzut deja, iată șansa ta de a-l revedea, dar acum s-ar putea să îl primești.

Aterizare de urgență (2012) - sâmbătă, 02.25.02, 23:05, Prime

Zborul 227 este implicat într-un accident, iar singura cale de ieșire din situația care pune viața în pericol este o aterizare de urgență. Este nevoie de un pilot calificat și experimentat ca Whip Whitaker. Deși unele vieți s-au pierdut în timpul aterizării, majoritatea oamenilor au supraviețuit manevrei. Whitaker este aclamat ca un erou. Dar, pe măsură ce evenimentele se desfășoară, apar tot mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat în aer și se pune întrebarea: cine sau ce a provocat greșeala fatală?

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, thriller
Regizor: Robert Zemeckis

Cronică de film: Denzel Washington într-un rol neobișnuit, dar genial!

John Wick (2014) - sâmbătă 25/02/02, 23:05, Film+

John Wick(Keanu Reeves) nu-și dorește prea multe, doar o viață liniștită. Câinele său, mașina sa sport, apartamentul său gol și rece sunt doar un confort suficient pentru el. Cu toate acestea, un asasin la pensie nu poate lăsa să i se întâmple nimic rău. Armele vechi sunt recuperate și John se răzbună. El este o armată de un singur om, care se confruntă cu o armată de gangsteri și asasini. New York devine un adevărat câmp de luptă.

Limita de vârstă: 18+.
Stil: acțiune, thriller
Regia: Chad Stahelski și David Leitch

Recomandare de film: Dacă îl vedeți și vă place, puteți merge la cinema pentru a vedea actul al doilea.

Hundred Carats of Love (2013) - duminică 26/02/02, 16:45, Cinema+

Richard(Pierce Brosnan) și Kate(Emma Thompson) sunt un cuplu divorțat care se agață unul de celălalt ori de câte ori pot. Într-o zi, Richard vine la Kate cu vestea că toate bunurile lor au fost pierdute într-un scandal de afaceri. Amândoi zboară la Paris pentru a salva ceea ce pot. Din păcate, se pare că vor eșua, dar au o idee de salvare. Fiica șefului companiei responsabile de situația lor este pe cale să se căsătorească, iar Richard și Kate decid să fure un colier de diamante în valoare de milioane de dolari de la nuntă. Se pot baza pe ajutorul prietenilor lor, dar niciunul dintre ei nu este un hoț desăvârșit și s-ar putea să fie puțin cam bătrân pentru treaba asta.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie
Regizor .

Sinopsis: Doi actori emblematici într-o comedie romantică foarte drăguță.

Spionul (2015) - duminică, 26 februarie 18:00, HBO

Susan Cooper este o analistă CIA modestă care se ocupă de cele mai periculoase misiuni ale agenției din spatele biroului său. Dar când își pierde partenerul și un alt agent este expus, ea este forțată să se ofere voluntar pentru a merge sub acoperire ca traficant de arme pentru a preveni o catastrofă globală.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: comedie
Regizor: Paul Feig

Recomandare de film: Dacă sunteți curioși despre viața lui Jason Statham, ar trebui să vedeți acest film.

Îl pocnesc pe tatăl tău (2000) - duminică 26/02/02, 18:45, Cinema+

Greg este îndrăgostit de Pam și vrea să o ceară în căsătorie. Când cuplul călătorește la New York pentru nunta surorii lui Pam, Greg vede că a sosit momentul să o ceară în căsătorie. Dar când întâlnește familia fetei, și mai ales pe formidabilul socru, Jack Byrnes, se instalează panica. Începând cu Inne, toate încercările sale merg cumva prost.

Apádra ütök (2000, Meet the Parents)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Jay Roach

Jay Roach.

Oferta de nuntă (2009) - duminică, 26.02.2009, 18:50, RTL Klub

Margaret(Sandra Bullock) lucrează pentru o editură de cărți, își iubește slujba, dar, în calitate de cetățean canadian, lucrează ilegal în America. Imediat ce află, vor să o deporteze în țara ei de origine. Margaret pune la cale un plan pentru a se căsători cu un cetățean american, astfel încât să nu poată fi trimisă înapoi. Viitorul ei logodnic, colegul ei Andrew(Ryan Reynolds), este dispus să se căsătorească cu ea, spre surprinderea ei, deoarece va fi bine pentru cariera ei dacă el este soțul șefei. Cu toate acestea, Departamentul de Imigrări este foarte strict în ceea ce privește verificarea viitorului cuplu, ceea ce îi pune atât pe Margaret, cât și pe Andrew în situații neașteptate.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, romantism
Regizor: Anne Fletcher

Sinopsis: Doi dintre cei mai importanți actori și actrițe din ziua de azi se îndrăgostesc, iar noi ne bucurăm.

În sfârșit, acasă! (2015) - duminică 26.02.26, 18:55, TV2

O fată încruntată, singuratică și încăpățânată se trezește într-o zi că se ascunde de poporul ei, o creatură considerată cea mai enervant de optimistă din galaxie. Deși cei doi nu au nimic în comun într-o lume a cerului, ei fac echipă după ce urmăritorii lor îl găsesc pe noul venit și pornesc pe urmele lor. Cei doi pornesc într-un zbor cu capul înainte în încercarea de a găsi o cale de a salva Pământul pe care amândoi îl numesc acasă.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: animat
Regizor :A.

Sinopsis: Cel mai recent film al regizorului lui Z, the Ant și Beyond the Hedge.

Norocul mahmurelii (2014) - 26.02., duminică 20:00, RTL II

Meghan, o reporteriță drăguță și dependentă de muncă, se trezește fără telefon, acte de identitate, mașină sau bani într-un cartier rău famat din suburbia Los Angeles, după o petrecere care, în mod neașteptat, se termină cu bine. Visul ei cel mai mare este să devină prezentatoare de știri și are la dispoziție doar câteva ore pentru a se târî prin partea sordidă a orașului în ținuta din ziua precedentă pentru cea mai importantă audiție din viața ei, care, bineînțeles, va include un cuvânt sau două din partea tuturor celor care o văd.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: comedie
Regizor: Steven Brill

Recomandare de film .

Supraviețuitorul (2013) - duminică 26.02.26, 21:00, RTL+

La 28 iunie 2005, patru Navy Seals sunt trimiși într-o misiune periculoasă și secretă în regiunea Hindu Kush din Afganistan. Misiunea, cu numele de cod Red Dragons, are ca scop neutralizarea liderilor talibani de rang înalt. Cu toate acestea, misiunea merge prost, echipa este atacată de forțele inamice, iar cei patru soldați rămân singuri, cu puține șanse de supraviețuire.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller
Regizor: Peter Berg

Recomandare de film.

Prietenie cu figuranți (2011) - duminică 26/02/02 21:00, AXN

Un vânător de recompense este angajat de clientul său pentru a găsi angajatul ideal, apoi îl convinge pe noul venit să se mute la New York. Cei doi tineri dezvoltă o simpatie reciprocă, dar experiențele trăite le pun capăt sentimentelor. Ei sunt de acord că relația lor poate fi doar despre sex.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: romantic, comedie
Regizor .

Recomandare de film.

Mad Max - Mânia lui Dumnezeu (2015) - duminică, 26 februarie 21:35, HBO

Într-un viitor post-apocaliptic, toată lumea trebuie să lupte pentru bogăție și supraviețuire. În condiții inumane, doi rebeli își caută dreptatea. Max(Tom Hardy) este mai degrabă un om de acțiune decât de cuvânt, căutându-și liniștea după ce și-a pierdut soția și copilul, în timp ce Furiosa(Charlize Theron) vede șansa ei de supraviețuire în traversarea deșertului pentru a se întoarce în casa copilăriei sale.

Limita de vârstă: 18+.
Stil: acțiune, thriller, aventură
Regia: George Miller

Sinopsis film: Dacă sunteți în căutarea unei orgii de acțiune, acesta este filmul potrivit pentru dumneavoastră.

Legenda (2015) - duminică 26/02/2015 23:00, HBO2

Povestea thrillerului polițist "Legend" îi duce pe spectatori în Londra anilor '60. Reggie era cel mai "normal" dintre infamii frați Kray, petrecându-și nopțile cu celebrități, în timp ce fratele său Ron își petrecea nopțile într-un spital de boli mintale. După ce Reggie a aranjat eliberarea lui Ron din ospiciu, cei doi și-au mărit reputația și au devenit o pereche imbatabilă și și-au înfruntat rivalii, în primul rând familia Richardson, pentru a domina lumea interlopă londoneză.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: film biografic, polițist, dramă
Regizor .

Sinopsis film: Dacă vă place Tom Hardy, puteți obține două din el aici.

(Recomandare de film pentru articolul de weekend sursa articolului aici, aici)

//milos//