Ghid de filme pentru weekend - 4-5 martie 2017Movie Guide - 20 cele mai bune filme ale weekend-ului!

În rubrica noastră de recomandări de filme vă recomandăm 20 de filme, vrem să vă ajutăm puțin în privința filmelor pe care le puteți viziona cu familia, cu prietenii sau pur și simplu dacă vă petreceți weekendul singuri. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

Super - Hipochonder (2014) - sâmbătă 04/03, 13:10, HBO2

Romain Faubert(Dany Boon) este îngrozit de boală. Fiind ipohondru, vede germeni ucigași peste tot și își vizitează medicul tot timpul. Dimitri, un medic și prieten, s-a săturat de fobia sa constantă. El crede că singura soluție la problema lui Romain este să găsească o femeie care să-i distragă atenția de la fobiile sale.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Dany Boon

Recenzie de film: o comedie franceză hilară!

Acasă la tati (2015) - sâmbătă, 04/03/2015 17:55, HBO2

Când fosta soție a lui Dusty (Mark Wahlberg) se recăsătorește, acesta intră în viața ei, cu intenția de a o da peste cap. Tatăl vitreg, bunul Brad(Will Ferrell), nu are nicio idee despre rivalitatea care va începe odată cu sosirea lui Dusty.

Clasificare în funcție de vârstă: 12+
Stil: comedie
Regizor: Sean Anders

Sinopsis: Comedie cu doi actori de divertisment, Mark Wahlberg și Will Ferrell.

The Little Man (2002) - 04.03., sâmbătă 18:40, Cool Tv

Când Longfellow Deeds(Adam Sandler), proprietarul unei pizzerii dintr-un orășel și poet, moștenește 40 de miliarde de dolari de la unchiul său decedat. Se mută într-un oraș mare, unde Deeds se trezește înconjurat de vânători de averi însetați de bani. Babe(Winona Ryder), un reporter TV, vrea să facă o emisiune scurtă cu Deeds, brusc bogat, care trebuie să realizeze că banii pot schimba pe oricine.

A kismenő (2002)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Steven Brill

Sinopsis: Unul dintre cele mai îndrăgite filme ale lui Adam Sandler.

Steven Sandler (2010) - sâmbătă 04/03/2010 19:00, Prime

Pe insula Berk trăiesc vikingi și dragoni. Luptele dintre ei sunt un eveniment zilnic. Ajunși în pragul maturității, bărbații vikingi le demonstrează celorlalți că sunt la fel de pricepuți în a ucide dragoni ca și strămoșii lor. Dar un băiat se împrietenește cu un dragon și totul se schimbă...

Limita de vârstă: 12+.
Stil: animat
Regia: Dean Deblois și Chris Sanders

Sinopsis: Una dintre cele mai reușite și interesante povești animate din ultimii ani.

Hancock (2008) - sâmbătă 04/03, 19:15, AXN

Hancock(Will Smith) este un supererou cu față umană: nu are o slujbă adevărată, locuiește într-o rulotă, bea zilnic o cantitate uriașă de alcool și, atunci când își folosește superputerile pentru a ajuta orașul, provoacă adesea multe pagube materiale. Nu e de mirare că nepopularul supererou este găsit de expertul în marketing Ray Embrey(Jason Bateman), care se oferă să îl ajute să își îmbunătățească imaginea. În acel moment, nu are nicio idee despre câte probleme ar putea provoca în viața lui și a orașului acest supererou alcoolic, care își petrece zilele fără amintiri.

Hancock (2008)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: acțiune, comedie
Regizor: Peter Berg

Sinopsis: O comedie de acțiune palpitantă cu Will Smith în rolul unui tip foarte cool.

Viața noastră cu tata (2014) - sâmbătă, 04.03.20:00, HBO

În "Viața cu tata", Cameron Stuart, un bărbat cu depresie maniacă, încearcă să își întrețină familia, dar boala pare să pună stăpânire pe el. Cam ajunge într-un spital de boli mintale, în timp ce soția sa este forțată să părăsească locuința familiei cu cele două fiice mici. Maggie se mută într-un apartament din Cambridge cu Amelia și Faith; își ia o slujbă și încearcă să le ofere fetelor tot ce poate.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, comedie
Regia: Maya Forbes

Sinopsis: O dramă captivantă cu o poveste sinceră.

Vinul, beția, Provance (2006) - 04.03., sâmbătă 21:00, Prime

Succesul noii tranzacții a bancherului Max este umbrit de vestea morții unchiului său. În timpul unei călătorii în Franța, unde a moștenit un castel și o podgorie, angajatorul său deschide o anchetă. Se pare că vinăria ar putea valora foarte mult. Max însuși nu știe dacă să preia controlul sau să-l vândă. Pe lângă amintirile sale, Fanny, proprietara restaurantului, îi ocupă o mare parte din timp. Visarea lui cu ochii deschiși se termină când apare Christie, fiica nelegitimă a unchiului său. Max crede că e o escroacă. Dar acesta nu este singurul mister din viața unchiului și a moșiei.

Bor, mámor, Provance (2006)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, comedie, romantism
Regizor: Ridley Scott

Sinopsis: Dovada că regizorul Ridley Scott și starul Russell Crowe nu se pricep doar la filme de acțiune.

Mysterious River (2003) - 04.03., sâmbătă 21:10, Duna Tv

Trei prieteni din copilărie sunt despărțiți brusc și se revăd zeci de ani mai târziu. Sean a devenit polițist, Jimmy trăiește din afacerile sale cu tutun și din afacerile sale tulburi, iar Dave încă se gândește la evenimentele din trecut. Într-o zi, fiica lui Jimmy este găsită moartă, iar crima îi readuce pe foștii prieteni laolaltă. Jimmy, însetat de răzbunare, și Sean, în căutarea adevărului, dau peste fața suspectă a lui Dave în drumul lor spre și de la serviciu.

7-7 érdekesség Jennifer Lawrence és Sean Penn életéről

Limita de vârstă: 16+.
Stil: polițist, dramă
Regizat de Clint Eastwood

Clint Eastwood: Clint Eastwood: Clint Eastwood: Clint Eastwood.

Călăreții arcei pierdute (1981) - sâmbătă 04/03/03/03 21:35, TV2

Indiana Jones(Harrison Ford), un arheolog american, călătorește în Egipt, în 1936, cu misiunea Serviciului Secret de a găsi Chivotul Legământului din Vechiul Testament înainte ca naziștii, care îl caută cu febrilitate, să o facă. Reușește, dar Arca este pierdută în curând. Germanii sunt pe urmele lui, la fel ca și rivalul lui Indiana, francezul Belloq, care nu are scrupule morale. Cufărul are puteri magice...

Indiana Jones: Az elveszett frigyláda fosztogatói (Raiders of the Lost Ark, 1981)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: aventură
Regizor: Steven Spielberg

Sinopsis film: Prima poveste a lui Indiana Jones este un clasic etern.

Indiana Jones: primul Indiana Jones Indie Jones (2013) - Sâmbătă 04/03/03/03 22:55, Film+

Omul de afaceri John Matthews este devastat când află că fiul său în vârstă de 18 ani a fost condamnat la minimum zece ani de închisoare. Adolescentul a fost prins cu un pachet pe care îl luase fără să vrea de la un prieten și care conținea droguri. Când Jason refuză oferta ambițioasei procuroare Joanne Keeghan de a droga pe cineva în schimbul unei sentințe mai ușoare, John îi cere lui Keeghan să îl lase să se alăture unui cartel de droguri. Tatăl disperat se infiltrează în nemiloasa bandă a lui Malik, dar în încercarea de a-și salva fiul adolescent, bagă în bucluc un alt om nevinovat. Când descoperă pe neașteptate un jucător important în traficul de droguri din Mexic, miza unui joc deja periculos devine și mai mare.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, acțiune, thriller
Regizor: Ric Roman Waugh

Cronică de film: Un film educativ, mai ales pentru toți tații. Deloc exagerat, mai degrabă thriller polițist decât film de acțiune.

27 Strangers Yes (2008) - duminică, 05/05/03, 3:45pm, AMC

Jane este o tânără serviabilă care merge mereu la nunți și nunți, dar propriile ei relații nu merg nicăieri. Ea este îndrăgostită în secret de șeful ei, dar el este îndrăgostit de Tess, sora lui Jane. Într-o zi, Jane face naveta între două nunți, când îl întâlnește pe Kevin, un reporter care crede că ar putea scrie un articol grozav despre Jane. Pentru că Kevin este un tip cinic și morocănos, ea îl displace din prima clipă în care îl întâlnește. Dar când sora ei îi cere să organizeze nunta ei și a lui George, viața lui Jane ar putea lua o turnură fericită.

James Mardsen - 27 idegen igen /27 Dresses, 2008/

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie
Regizor .

Recomandare de film.

Duminică 05/03, 16:30, SuperTV2

June Havens(Cameron Diaz) începe să creadă că a găsit dragostea adevărată când se îndrăgostește de un bărbat misterios, un anume Miller(Tom Cruise). Toate aceste întâlniri nu pot fi o coincidență, și nu este, pentru că Miller este un agent secret. Înainte ca June să-și dea seama, se află în mijlocul unui joc de spionaj. Nu-i rămâne decât să aibă încredere în simpaticul străin. Împreună, cei doi pornesc într-una dintre cele mai mari aventuri din viața lor, plină de situații uimitoare și periculoase, de intrigi și intrigi. Singura lor șansă de supraviețuire este să aibă încredere unul în celălalt.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie, acțiune
Regizor: James Mangold

James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold, James Mangold!

Trucurile lui Dick și Jane (2005) - Duminică 05/03/03 16:45, Cinema+

Dick(Jim Carrey) și Jane(Téa Leoni) duc o viață fericită, bucurându-se de bogăție și de posesiuni lumești, până când, într-o zi, Dick își pierde slujba profitabilă, deși fusese recent promovat. Mai mult, și-a convins recent soția să renunțe, deoarece aceasta este acum capabilă să întrețină singură familia. Nu mai au aproape niciun ban economisit, așa că casa lor pare să fie în faliment. Dick decide să nu lase totul baltă, ci să devină un infractor. Cuplul a pornit să fure înapoi ceea ce era al lor.

Dick és Jane trükkjei (2005)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Dean Parisot

Recomandare de film: Recomandat tuturor cuplurilor care nu duc o viață de lux.

L'ecsó (2007) - 03.05., duminică 18:50, RTL Klub

Remy, șobolanul gurmand, își riscă viața pentru a obține cele mai delicioase mușcături în cel mai la modă restaurant din Paris. Visul său este să devină un bucătar de stele, dar familia sa nu prea înțelege de ce nu-i place mâncarea tradițională de la canal.

Lecsó - Ratatouille (Brad Bird, 2007)

Limita de vârstă: 6+.
Stil: animație, familie
Regia: Brad Bird și Jan Pinkava

Sinopsis: Poveste premiată cu Oscar, votată cel mai bun film de animație din 2008.

În formă maximă (1998) - duminică 05.03., 19:00, Film+

Inspectorul Lee călătorește în Statele Unite pentru a o căuta pe fiica răpită a consulului chinez. FBI-ul nu-l primește cu brațele deschise, vor să-l țină cât mai departe de caz, așa că îl ia ca partener pe Carter, un adevărat turnător. Deși cei doi detectivi sunt la polul opus, cazul îi aduce împreună și își propun să curețe Los Angeles-ul de infractori.

csúcsformában 1998

Limita de vârstă: 12+.
Stil: acțiune, comedie, crimă
Regizor: Brett Ratner

Sfat de film: Dacă vreți să fiți în formă maximă, nu ratați primul act din Top Form.

Șapte vieți (2008) - duminică, 05/05/03, ora 19:40, AMC

În povestea luiGabriele Muccino, un bărbat încearcă să se elibereze de remușcări schimbând în bine viețile a șapte necunoscuți. Planul funcționează până când se îndrăgostește de una dintre ele. Filmul încearcă să arate rețeaua încâlcită de relații care îi leagă pe oameni și, mai devreme sau mai târziu, cu toții trebuie să se confrunte cu marile întrebări legate de viață, moarte, dragoste și prietenie.

Hét élet (2008)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă
Regizor: Gabriele Muccino

Sinopsis al filmului: O dramă impresionantă cu o interpretare strălucită.

P.S. Te iubesc (2007) - 03.05., duminică 20:35, TV2

Holly(Hilary Swank) și Gerry(Gerard Butler) au o căsnicie minunată, dar el moare de o boală. Holly este devastată și nu mai vrea să trăiască. Gerry se gândește la viitorul soției sale înainte de a muri și, în curând, mesajele pe care le-a înregistrat încep să sosească. Prima se întâmplă când împlinește 30 de ani, când Gerry îi cere să se mute din casă. Văduva îndurerată își regăsește încet-încet drumul spre viață prin intermediul mesajelor.

P.S. I Love You (2007)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, romantism
Regizor: Richard LaGravenese

Cronică de film: Un film captivant, ne iau la inimă personajele, povestea și totul.

Supercell (2013) - duminică 03.05., 21:00, Film+

Ray Breslin(Sylvester Stallone) testează rezistența la evadare a ceea ce se crede a fi cea mai sigură închisoare din lume. Când își dă seama că a fost păcălit, face tot posibilul să se elibereze. Singurul pe care se poate baza pentru a-l ajuta să evadeze este un alt deținut, Emil Rottmayer(Arnold Schwarzenegger).

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller
Regia: Mikael Håfström

Mikael Mikael Hørfström.

Nașul (1972) - 03.05., duminică 22:05, Duna Tv

Unul dintre cele mai influente filme mafiote realizate vreodată ne duce înapoi în epoca de aur a lumii interlope americane, în care Don Vito Corleone, capul unei familii italiene promițătoare, este un om de afaceri cu sânge rece și cu sânge rece care conduce afacerile murdare ale unei mașinării mafiote bine închegate. Rămâne reticent în privința unui lucru: nu vrea să se implice în afacerile cu droguri. Dar lumea interlopă nu este formată doar din familia Corleone: interesele conflictuale reprezintă o amenințare mortală nu doar pentru Don Vito, ci pentru toți membrii familiei. Poate fiul său tânăr și neexperimentat, Michael, să ia locul patriarhului familiei?

Marlon Brando

Limita de vârstă: 16+.
Stil: polițist, dramă
Regizor: Francis Ford Coppola

Francis Coppola Coppola: Unul dintre cele mai importante și mai bune 10 filme din istoria cinematografiei. Poate că asta e tot ce vă trebuie. Este o capodoperă de neratat, o culme a cinematografiei americane.

The Return (2015) - duminică, 05/03/2015 22:45, HBO

Hugh Glass se îndreaptă spre vest în 1822 pentru a aduna blănuri în serviciul căpitanului Andrew Henry. Într-o zi, este atacat de un urs și, deși Hugh supraviețuiește în mod miraculos, suferă răni foarte grave. Terenul face imposibilă transportarea lui, iar doi patroni îl abandonează în sălbăticie. Omul lipsit de apărare își revine, însă, după care jură răzbunare și pornește să-și răzbune rănile pe cei care i-au refuzat ajutorul.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: thriller polițist, dramă
Regia: Alejandro González Iñárritu

Cronică de film: Leonardo DiCaprio este teribil de bun, iar la nivelul fricii de moarte, este straniu cât de departe poate împinge limitele de dragul unei reprezentări realiste. Trei câștigători de Oscar!

(Recomandare de film pentru articolul povestiri din weekend sursa articolului aici, aici)

//milos//