Ghid de filme pentru weekend - 6-7 mai 2017Movie Guide - Cele mai bune 20 de filme de la TV în acest weekend!

În rubrica noastră de recomandări de filme vă recomandăm 20 de filme, vrem să vă ajutăm puțin în privința filmelor pe care le puteți viziona cu familia, cu prietenii sau pur și simplu dacă vă petreceți weekendul singuri. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

The Reader (2008) - Sâmbătă, 06/05/05 15:05, Film Café

Michael(David Kross), un adolescent, se trezește brusc bolnav pe stradă. El este ajutat de o femeie mult mai în vârstă decât el, care îi mulțumește citindu-i. El se îndrăgostește de Hannah(Kate Winslet), dar aceasta dispare brusc. Opt ani mai târziu, Michael(Ralph Fiennes), acum student la drept, se duce la tribunal pentru procesul criminalilor de război naziști. Dintr-o dată o vede pe femeia de care se îndrăgostise în banca acuzaților.

A felolvasó (2008)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, romantic
Regizor: Stephen Daldry
Sinopsis: O dramă captivantă și emoționantă, cu un final minunat.

Rănirea (2015) - sâmbătă, 06/05/2015 15:40, HBO2

Injury este o dramă despre o echipă de fotbal american ai cărei jucători suferă contuzii severe și leziuni grave în timpul jocului. Filmul arată modul în care Federația Internațională de Fotbal a negat accidentele jucătorilor, care nu erau din vina lor.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, biografic, sport
Regizor: Peter Landesman
Sinopsis: Un film extrem de provocator, uneori șocant, alteori emoționant, cu o interpretare strălucită a lui Will Smith.

Prețul uitării (2003) - sâmbătă 06/05, 16:30, Cinema+

Jennings(Ben Affleck) este un profesionist strălucit, un adevărat geniu. Treaba lui este să descifreze cele mai recente tehnologii prin demontarea produselor altor companii. În ultimii trei ani, a lucrat pentru o companie care îi șterge memoria lui Jennings după fiecare misiune. Contractul său de trei ani este pe cale să expire și așteaptă suma de opt cifre care i se cuvine, dar în schimb găsește câteva articole ciudate în cutia poștală și cineva încearcă să îl elimine. Pentru că nu-și poate aminti nimic din trecut, nu înțelege ce se întâmplă. Obiectele din cutia poștală ar putea deține cheia trecutului, dar timpul se scurge, deoarece este vânat.

A felejtés bére (2003)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller, mister
Regizor: John Woo
John Woo, John Woo, John Woo, John Woo.

Gheață cu tine! (1993) - 05.06., sâmbătă 16:50, Paramount Channel

Patru atleți jamaicani hotărâți decid să concureze în proba de bob cvadruplu la Jocurile Olimpice de iarnă de la Calgary. Fără ca nimic să le stea în cale, ei știu că nu au nicio reținere și își iau un antrenor american. Irv nu este fericit când află că se confruntă cu patru începători, dar își dă seama că are o șansă de a demonstra lumii de ce este în stare. Drumul pe care îl au de parcurs cei cinci poate fi puțin accidentat, dar nu duc lipsă de determinare, perseverență și entuziasm. Visul va deveni realitate.

Jég veled 1993

Limita de vârstă: 12+.
Stil: sport, comedie, aventură
Regizor: Jon Turteltaub
Sinopsis: O comedie bazată pe o poveste adevărată care a devenit un clasic.

The Dating Guru (2005) - 05.06., sâmbătă 18:30, Cool Tv

Albert, un contabil monoton și modest, se îndrăgostește de celebra și frumoasa Allegra Cole. Hitch, celebrul "guru al întâlnirilor", îi întinde o cursă pentru a o cuceri. Atunci Hitch o întâlnește pe jurnalista Sara Melas, care încearcă să obțină informații despre Allegra pentru ziarul ei. Burlacul inveterat se îndrăgostește de Sara, dar aceasta este pe cale să-l expună pe guru-ul întâlnirilor din Manhattan în povestea vieții ei.

A randiguru 2005

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie
Regizor: Andy Tennant
Cronică de film: O comedie rapidă, cu un ritm alert, care nu te va lăsa să te plictisești nici măcar un minut.

I'm hitting on your brother-in-law (2004) - Sâmbătă, 06/05/05 18:35, Prime

Greg Beckur(Ben Stiller) se căsătorește și vrea să o prezinte pe logodnica sa Pam Byrnes(Teri Polo) părinților săi. El este foarte emoționat să o întâlnească, pentru că părinții ei nu sunt oameni obișnuiți. Împreună cu părinții lui Pam(Robert De Niro, Blythe Danner), ei merg la Miami cu o rulotă pentru a întâlni în sfârșit cele două familii.

Vejedre ütök (Meet the Fockers, 2004)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie
Regizor: Jay Roach
Sinopsis al filmului: Amuzant, ocazional ciudat, savuros și în general relaxant, acesta este un film pe care nu te vei plictisi să îl privești.

The One Called Bulldozer (1978) - 05.06., sâmbătă 19:20, RTL Klub

Bulldozer (Bud Spencer), un pescar de scoici napoletan cu trup de ursuleț de pluș, este greu de ținut departe de probleme, dar când nava pe care o iubește este naufragiată de un submarin care trece prin zonă, el devine unul cu adevărat periculos. Pentru a-și potoli furia în timp ce barja este ridicată la uscat până la reparații, se îndreaptă spre locul său preferat de odihnă, Galley, unde soldații armatei aliate își omoară timpul ca de obicei. Curând devine clar că locul este mic pentru atâția oameni, iar în jur se aud palme puternice.

Akit Buldózernek hívtak (Lo chiamavano Bulldozer, 1978)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: sport, acțiune, comedie
Regizor: Michele Lupo
Recenzie de film.

Hart's War (2002) - sâmbătă, 06/05/05 20:00, AMC

Generalul William McNamara rămâne soldat într-un lagăr de prizonieri de război, după ce a fost luat prizonier de germani împreună cu oamenii săi la sfârșitul războiului. El insistă ca compatrioții săi să se comporte ca niște soldați. Chiar și în adâncurile Bavariei, în mijlocul crudelor gărzi germane, el încearcă să-și facă oamenii să creadă că disciplina, ordinea și conștiința de sine îi pot ține în viață și îi pot ajuta să se întoarcă acasă. Când are loc o crimă într-una dintre barăci, el preia controlul evenimentelor în propriile mâini. Are loc o curte marțială obișnuită. Chiar și camarazii săi nu știu că aceasta face parte dintr-o operațiune de amploare.

Hart háborúja (2002)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, război
Regizor: Gregory Hoblit
Sinopsis: Personajul din acest film se bazează în întregime pe Bruce Willis. Un film de acțiune rapidă, palpitant și real.

Atac la Casa Albă (2013) - 06.05., sâmbătă 21:50, RTL Klub

Mike Banning(Gerard Butler) este un agent secret pensionat, dar când viețile președintelui(Aaron Eckhart) și ale familiei sale sunt amenințate, el simte că trebuie să se întoarcă la datorie. Teroriștii sud-coreeni amenință că vor folosi o armă nucleară periculoasă, dar Banning face tot ce poate pentru a evita amenințarea.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller
Regizor: Antoine Fuqua
Sinopsis: Un film de acțiune creativ, cu actori de excepție, un ritm alert, dialoguri bine construite și un scenariu bine gândit.

Discursul regelui (2010) - 05.06., sâmbătă 23:05, Cool Tv

Regina Elisabeta a II-a a urcat pe tron în urma abdicării fratelui ei, George al VI-lea. Bâlbâiala gravă a regelui l-a făcut să se simtă inapt să conducă și incapabil să țină discursuri publice. A urmat o serie de tratamente după ce l-a întâlnit pe liberalul Lionel Logue, ale cărui metode mai degrabă neconvenționale i-au redat în cele din urmă încrederea în sine și vocea lui George.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, istoric, biografic
Regizor: Tom Hooper
Sinopsis film: O producție multiplă premiată cu Oscar, cu o interpretare strălucită a lui Colin Firth.

Începătorul (2015) - duminică, 07/05/05 12:05, HBO

În numele egalității de șanse, o companie online de modă la modă oferă oportunități pentru persoanele în vârstă care caută un loc de muncă fără experiență într-un post similar. Pentru a ajuta, Ben Whittaker candidează pentru un stagiu de practică. Bătrânul domn elegant și jovial va fi supravegheat de energicul, hotărât și ușor capriciosul Jules Ostin, care are un început dificil. Cu timpul, însă, devine clar că au multe în comun, iar distanța inițială dintre Ben și Jules devine tot mai mare.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Director: Nancy Meyers
Recenzie film: Un film cu o stare de spirit excelentă, nu are glume cutremurătoare, de aruncat în trecut, dar totuși captează atenția spectatorului.

Nici doi fără patru (1984) - 07.05., duminică 13:05, RTL+

Greg și Eliot se întâlnesc pentru prima dată în contextul unei oferte de muncă ciudate. Pentru un milion de dolari fiecare, ei trebuie să înlocuiască doi milionari din Rio care au primit recent amenințări cu moartea. Treaba nu pare dificilă: cei doi tipi duri sunt exact dublurile celor doi milionari. Apar unele probleme: Greg și Eliot nu se suportă din prima clipă în care se întâlnesc. Dar pentru un milion de dolari, ei cred că vor fi dispuși să suporte asta timp de o săptămână. Nu se pot abține, desigur, ca lumea exterioară să nu fie puțin surprinsă când cei doi milionari eleganți și discreți se transformă în scurt timp într-o pereche de băieți duri, guralivi și duri.

Nincs kettő négy nélkül (Non c'c due senza quattro, 1984)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, acțiune
Regizor: Enzo Barboni
Sinopsis: Un clasic de neuitat al legendarului duo.

Love Unlimited (2015) - duminică 07/05/05 14:10, HBO2

Plasat în Grecia de astăzi, Love Without Borders spune povestea unui străin și a iubitei sale grecești în trei povești separate. În fiecare poveste, o generație diferită se îndrăgostește într-un moment în care întreaga Europă de Sud este cuprinsă de o criză socio-economică severă, dar firele converg în cele din urmă și împreună creează un impact emoțional extraordinar asupra tuturor spectatorilor. Dragoste fără frontiere este o mărturie puternică a faptului că, indiferent cât de mult se luptă oamenii, indiferent de cât de multe greutăți întâmpină, adevărul, frumusețea și umanitatea nu sunt distruse, iar dragostea poate înflori în cele mai întunecate ore.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, dramă
Regizor: Christopher Papakaliatis
Sinopsis: Un film foarte emoționant care spune adevăruri pe care majoritatea oamenilor adoră să le audă iar și iar.

Ace Ventura - Detectiv de animale (1994) - duminică, 07/05/05 15:50, Paramount Channel

Ace Ventura este literalmente un detectiv particular specializat în cazuri de animale. Este într-o stare proastă: parbrizul mașinii sale a fost distrus de un hoț de câini pervers, clientul său plin de sâni a plătit în natură în loc de bani lichizi, iar proprietarul său nu-i place că are atâtea animale. Cu toate acestea, el este singurul care vine în ajutor atunci când vine vorba de recuperarea mascotei preferate a echipei de fotbal american Miami Dolphins, Snowflake, delfinul cu nasul în sticlă, de sub pământ, sau mai degrabă din apă.

10 meghökkentő tény az Ace Ventura című vígjátékról

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Tom Shadyac
Sinopsis film: Pur și simplu de neuitat. Jim Carrey este senzațional!

Joy (2015) - duminică, 07/05/2015 15:55, HBO

JOY spune povestea a patru generații și a unei mame singure care se luptă cu destinul de a deveni unul dintre cei mai de succes antreprenori din țară. Filmul prezintă viața lui Joy Mangano, fondatorul Ingenious Designs, un pionier în afaceri care a strâns o avere de peste un miliard de dolari.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, dramă
Regizor: David O. Russell
Sinopsis: Un film care are partea lui de probleme de început, dar numele lui Jennifer Lawrence are încă mult de spus.

Mamă, fiică, nepoată (2007) - 07.05., duminică 16:35, SuperTV2

Rachel (Lindsay Lohan) este o adolescentă rebelă și o regină isterică: bea, petrece, înjură. Când are un accident de mașină, mama ei alcoolică, Lilly (Felicity Huffman), se satură. Neavând pe nimeni căruia să îi dea fata temperamentală și impulsivă, Lilly este nevoită să se întoarcă în ultimul loc în care și-a dorit vreodată să meargă: ferma mamei sale din Idaho. Așa ajunge Rachel într-un sat mormon liniștit, alături de bunica ei, Georgia (Jane Fonda), care nu este o bunică drăguță ca oricare alta. Ea trăiește după reguli stricte. Pentru ea, Dumnezeu este pe primul loc, apoi munca. Ea are o problemă cu nepoata ei guralivă. Rachel zguduie într-o clipă orășelul adormit și, pe măsură ce timpul trece, Georgia începe să înțeleagă sursa furiei care lucrează atât de intens în tânără. Un teribil secret de familie este descoperit și chiar și Lilly se întoarce în micul oraș pentru a vedea dacă este adevărat.

Anya, lánya, unokája (2007)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, dramă, romantism
Regizor: Garry Marshall
Recomandare de film.

Danny Collins (2015) - Duminică, 07/05/2015 18:55, Cafeneaua de film

Danny Collins, starul rock îmbătrânit, cântă vechile sale hituri. Se pare că le are pe toate: bani, faimă, o mireasă frumoasă și încă umple stadioanele cu fani. Fostul rocker sălbatic este epuizat de anii grei, de relațiile eșuate și de cântecele ascultate la nesfârșit noapte de noapte. Când managerul său îi arată lui Danny o scrisoare pe care John Lennon i-a scris-o cu 40 de ani în urmă, acesta decide să urmeze sfatul idolului său, deși cu întârziere, și să facă ceea ce îi dictează inima.

Danny Collins (2015)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, dramă, musical
Regizor: Dan Fogelman
Cronică de film: Al Pacino poate depăși măsura într-un film foarte simpatic.

Peste corpul tău! (2008) - 07.05., duminică 20:00, RTL II

Henry suferă o tragedie teribilă atunci când logodnica lui, frumoasa Kate, este ucisă într-un accident în ziua nunții lor. La sfatul surorii sale, Henry caută ajutor la un psiholog pentru a face față evenimentelor. Spre surprinderea lui, clarvăzătoarea nu este doar o femeie frumoasă, ci are o metodă unică: vindecă prin puterea iubirii. Atât de mult încât se îndrăgostesc imediat. Dar fericirea lui Henry și a lui Ashley nu este privită cu ochi buni de fantoma lui Kate. Ea este bântuită, hotărâtă să îi despartă pe îndrăgostiți. Nu se va opri de la nimic pentru a-și atinge scopul.

Csak a testeden át! (2008)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, romantism, fantezie
Regizor: Jeff Lowell
Sinopsis: Comedie romantică simplă, dar grozavă.

Pearl Harbor - Sky War (2001) - Duminică, 07/05/05 21:0, Prime

Punctul de cotitură al celui de-al Doilea Război Mondial este 7 decembrie 1941, când japonezii atacă flota americană staționată la Pearl Harbor. Zeci de oameni au fost uciși, iar pagubele au fost incalculabile. A fost nevoie de timp pentru ca americanii să depășească lovitura și să poată riposta. Filmul relatează aceste evenimente, prezentând în același timp viețile a trei tineri. Rafe și Danny au fost prieteni la bine și la rău încă de când erau mici. Visul lor comun este să devină piloți. Se îndrăgostesc de aceeași fată, dar asta nu este cea mai mare problemă din viața lor. Tinerii soldați sunt staționați la Pearl Harbor când japonezii atacă portul.

Pearl Harbor - Égi háború (Pearl Harbor, 2001)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: război, romantism, dramă, acțiune
Regizor: Michael Bay
Critică de film: un film bine făcut, cu actori excelenți și interpretări convingătoare. Frumoasă și captivantă, cu impact emoțional.

Disturbia (2007) - duminică, 07/05/05 22:00, Paramount Channel

Kale(Shia LaBeouf) nu poate face față traumei provocate de moartea tatălui ei și, după un timp, comportamentul ei devine neregulat. Ea este condamnată la arest la domiciliu pentru agresiunea ei neprovocată. Încearcă să scape de plictiseala închisorii sale observându-și vecinii, în special pe Ashley(Sarah Roemer), care s-a mutat de curând, și pe domnul Turner, despre care Kale crede că este un criminal în serie. Îi este din ce în ce mai greu să facă diferența între realitate și lumea pe care și-a creat-o în imaginație.

Disturbia (2007)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: thriller
Regizor: D.J. Caruso
Recenzie de film. D.J.J.J.: Un thriller cu un suspans palpitant și o acțiune plină de acțiune.

(Sursa poveștilor pentru acest articol aici, aici)

//milos//

Salvați în

Salvați

Salvați ca