Ghid de filme pentru weekend - 8-9 aprilie 2017Movie Guide - 20 cele mai bune filme ale weekend-ului!

În rubrica noastră de recomandări de filme vă recomandăm 20 de filme, vrem să vă ajutăm puțin în privința filmelor pe care le puteți viziona cu familia, cu prietenii sau pur și simplu dacă vă petreceți weekendul singuri. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

Clubul femeilor obraznice (2002) - sâmbătă, 08.04.08., 15:25, RTL Klub

Sidda Walker(Sandra Bullock) este o dramaturgă de succes pe Broadway. În timpul unui interviu, ea vorbește despre copilăria ei nefericită. Mama ei(Ellen Burstyn) îi citește replicile cu dezgust la mii de kilometri distanță. Vechea tensiune dintre ei se reaprinde din nou. Apoi, Sidda dispare brusc în circumstanțe misterioase. Răpită de prietenii prea zeloși ai mamei sale, este târâtă în Louisiana pentru a o confrunta pe Sidda cu copilăria ei și cu adevărul despre mama ei.

Vagány nők klubja (2002)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă
Regizor: Callie Khouri
Sinopsis: O dramă cu adevărat emoționantă și profundă, cu interpretări credibile din partea actrițelor și o poveste plină de imaginație. Fanii categoriei vor fi încântați!

Omul din U.N.C.L.E. (2015) - sâmbătă, 08.04.16:00, HBO

Suntem la începutul anilor '60, în timpul Războiului Rece. Agentul CIA Napoleon Solo(Henry Cavill) și agentul KGB Illya Kuryakin(Armie Hammer) trebuie să pornească într-o misiune comună împotriva unei misterioase organizații criminale internaționale care reprezintă o amenințare nucleară pentru întreaga lume.

Clasificare în funcție de vârstă: 12+
Stil: aventură, acțiune, comedie
Regizor: Guy Ritchie
Sinopsis film: Un film de acțiune grozav de la un regizor genial.

Marley și eu (2008) - sâmbătă 04.08., 16:25, Cinema+

Un tânăr cuplu căsătorit, care nu dorește să facă pasul spre necunoscut, decide să adopte un câine înainte de a avea copii, pentru a învăța responsabilitatea și grija. Ei aleg un cățel adorabil de labrador pe nume Marley, dar acesta se dovedește a fi mai dificil decât au crezut la început. Câinele zburdalnic îi însoțește în fiecare etapă a vieții lor.

Marley meg én (2008)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, familie
Regizor: David Frankel
Sinopsis: Unul dintre cele mai bune filme cu câini din toate timpurile.

David Dogs: Unul dintre cei mai buni câini din toate timpurile.

Allen(Will Ferrell) este un polițist de încredere, care se ocupă cu hârțogăraia. Partenerului său Terry(Mark Wahlberg) îi place să fie pe teren, dar trage mai repede decât crede. Modelele lor de urmat sunt detectivii Danson și Manzetti(Samuel L. Jackson și Dwayne Johnson). Allen și Terry sunt la mila sorții, având șansa de a demonstra că sunt la fel de buni polițiști ca și modelele lor.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, comedie
Regizor: Adam McKay
Sinopsis al filmului: Pentru cei care caută puțină relaxare într-o după-amiază târzie de sâmbătă, aceasta este o comedie grozavă și amuzantă care se revarsă ca un potop.

Joy (2015) - sâmbătă, 08.04.2015, 17:25, HBO2

Numele lui Joy(Jennifer Lawrence) înseamnă bucurie. Și, probabil, cu un motiv întemeiat. Este o femeie specială: capricioasă, nebună, hotărâtă și puternică; și este dispusă să facă orice pentru a-și păstra familia unită, ai cărei membri sunt la fel de nebuni și de încăpățânați ca și ea. Nu are prea multe șanse de reușită. Și asta îi dă aripi. Nevoia și un vis de care s-a agățat încă din copilărie îl propulsează în cele din urmă să devină fondatorul unui imperiu corporatist de mai multe milioane de dolari.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: biografic, comedie, dramă
Regizor: David O. Russell
Sinopsis: Un film care are partea lui de probleme de început, dar numele lui Jennifer Lawrence este din nou în prim plan.

It's not going to happen (1997) - sâmbătă 08.04., 20:00, Film Café

Un mizantrop singuratic profită de orice ocazie pentru a le face viața mizerabilă celor din jur și pentru a-i ține pe oameni la distanță. Apoi se retrage cu grijă și scrie romane de dragoste. Când vecinul său este spitalizat, este nevoit să își dea jos deghizarea de pătură nepoliticoasă și, în ciuda eforturilor sale, se dovedește a fi un tip destul de drăguț.

Lesz ez még így se! (As Good As It Gets, 1997)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, romantic, dramă
Regizor: James L. Brooks

Luptătorii împotriva crimei (1977) - sâmbătă, 08.04.04, 20:45, RTL+

Wilbur Walsh (Bud Spencer) și Matt Kirby (Terence Hill) rătăcesc prin port încercând să găsească o slujbă. Dar cuplul ciudat nu are prea mult noroc: în loc să muncească, trebuie să se consoleze cu niște gangsteri locali și câteva mașini pe care să le bată. Deci, se hotărăsc să jefuiască un supermarket, dar treaba merge prost; în loc să intre pe ușa din spate a magazinului, dau buzna pe ușa secției de poliție locale. Pentru a evita arestarea, aceștia se dau drept ofițeri de poliție. De partea bună a legii, nu se mint singuri: între investigațiile curente care îi lasă cu gura căscată, investighează moartea misterioasă a unui chinez și, dacă tot se ocupă de asta, le place să repare și maxilarele și alte părți ale corpului răufăcătorilor din cartier care amorțesc la impact.

Bűnvadászok 1976

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, aventură, acțiune
Regizor: Enzo Barboni
Sinopsis film: În sfârșit, un film de primă audiență de la doi legendari luptători italieni de slapstick.

Agenția destinului (2010) - sâmbătă 04.08., 21:00, Prime

David Norris(Matt Damon) este un politician ambițios care este la un pas de a ocupa un loc în Senat când o întâlnește pe Elise Sellas, o frumoasă balerină. David se îndrăgostește rapid de Elise(Emily Blunt), dar un bărbat misterios îi desparte. Bărbatul misterios nu este nimeni altul decât însuși Destiny, care va face orice pentru a împiedica viitorul lor împreună. David trebuie să decidă dacă să lase lucrurile să meargă pe drumul său și să devină senator sau să sfideze Soarta și să o aleagă pe Elise în locul Senatului - chiar dacă șansele sunt împotriva lui.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: romantic, SF, thriller
Regizor: George Nolfi
Sinopsis: The Fate Agency ridică probleme serioase care afectează pe toată lumea, dar le abordează într-un mod lejer, în cadrul divertismentului.

Viața noastră cu tata (2014) - sâmbătă, 08.04.21:50, HBO2

În "Viața cu tata", Cameron Stuart, un bărbat care se luptă cu depresia maniacă, încearcă să își întrețină familia, dar boala pare să preia controlul. Cam ajunge într-un spital de boli mintale, în timp ce soția sa este forțată să părăsească locuința familiei cu cele două fiice mici. Maggie se mută într-un apartament din Cambridge cu Amelia și Faith; își ia o slujbă și încearcă să le ofere fetelor tot ce poate.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, comedie
Regizor: Maya Forbes
Sinopsis: O dramă captivantă, cu o interpretare excepțională a lui Mark Ruffalo.

Sniper (2007) - sâmbătă 04.08., 22:05, TV2

Un fost lunetist din armată este atras înapoi în țară cu o misiune interesantă: să îl salveze pe președinte de la o tentativă de asasinat cu ajutorul sfaturilor sale valoroase. Cu toate acestea, se dovedește a fi o capcană și el este victima acuzată. Bob Lee Swagger(Mark Wahlberg) trebuie să evadeze și să se reabiliteze.

Orvlövész (2007)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller
Regizor: Antoine Fuqua
Sinopsis film: Unul dintre cele mai bune filme de acțiune din toate timpurile, cu Mark Wahlberg în rolul principal.

Securitatea Națională Inc. (2003) - 04.09., duminică 13:20, Film+

Earl și Hank, unul avea 19 ani, celălalt nici măcar atât. Ceea ce au în comun amândoi este că au fost concediați din poliție. Cu toate acestea, amândoi sunt atrași de farmecul jachetei albastre și se alătură unei firme de protecție a gardienilor. Aceștia se împiedică accidental în cea mai mare crimă din viața lor: investigarea unei bande de contrabandiști, Nash (Eric Roberts) și a bandei sale. Le plac urmăririle, exploziile și le place să se joace de-a polițiștii și hoții. Pur și simplu se urăsc. Dar dacă nu se sugrumă unul pe altul, dacă pot supraviețui tuturor pericolelor, pe care nu le-ar avea nici pe jumătate dacă nu ar fi atât de neîndemânatici, ar putea reuși, ceea ce nu reușesc polițiștii adevărați, să prindă contrabandiștii.

Nemzetbiztonság Bt. (2003)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: acțiune, thriller, comedie
Regizor: Dennis Dugan
Sinopsis: Filmele cu Martin Lawrence sunt toate destul de mișto, oricare ar fi cel în care joacă el nu poate fi decât bun.

Misiune: Imposibilă - Protocolul fantomă (2011) - duminică 04.09., 13:55, SuperTV2

Forța Misiune Imposibilă este închisă atunci când este suspectată că este implicată într-un complot terorist global. Protocolul fantomă este pus în mișcare, iar Ethan Hunt și noua sa echipă trebuie să se infiltreze pentru a reabilita numele organizației. Fără ajutor, fără contacte, trebuie să opereze sub acoperire. Este cea mai dură și mai intensă misiune pe care a văzut-o cineva vreodată.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller
Regizor: Brad Bird
Sinopsis film: Acțiune clasică cu toate piesele de care să te bucuri. Imaginile, secvențele de acțiune și distribuția sunt toate de top.

Hunt for the Underground (2009) - Duminică, 09.04.2009 15:20, Film Café

În New York se poate întâmpla orice, dar întotdeauna există surprize. Este ceea ce i se întâmplă lui Walter Garber(Denzel Washington), un angajat al metroului local, când teroriștii deturnează un tren de metrou, iar liderul lor, Ryder(John Travolta), refuză să negocieze cu oricine altcineva în afară de Garber. În joc se află viețile oamenilor blocați în metrou, pentru care Ryder cere zece milioane de dolari, pe care trebuie să i-i predea lui Garber. Începe jocul subteran și se pune problema cine are mai mult tupeu.

Hajsza a föld alatt (The Taking of Pelham 1 2 3, 2009)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller
Regizor: Tony Scott
Cronică de film: Atmosferă de film de acțiune din anii '90, povestea nu este prea complicată, dar atât Travolta, cât și Denzel Washington își interpretează bine personajele respective.

Două săptămâni mai târziu pentru totdeauna (2002) - Duminică, 04.09.04, 17:10, Viasat3

George Wade(Hugh Grant) este un director executiv la o prosperă firmă de dezvoltare imobiliară din New York. Dar fratele lui George, Howard(David Haig), este inima și sufletul companiei, iar acesta nu acceptă cu plăcere viața personală zbuciumată a fratelui său. George se cuplează cu fiecare avocat de care se apropie, dar relațiile se termină rapid și furtunos. Howard îi dă fratelui său un ultimatum: fie renunță la viața lui și angajează un avocat serios, fie își ia adio de la acțiunile sale. Noua asociată, Lucy(Sandra Bullock), este diferită de cele anterioare, o adevărată dependentă de muncă, dar relația cu șefa ei este departe de a fi ideală.

Két hét múlva örökké 2002

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie
Regizor: Marc Lawrence
Sinopsis: O comedie romantică minunată, cu o intrigă plăcută, în care duo-ul Bullock-Hugh se descurcă extrem de bine împreună.

The Mafia (2012) - duminică 09/04/04 19:05, SuperTV2

Atunci când un profesor de biologie leneș și cu o dispoziție pașnică află că conducerea vrea să închidă orchestra pentru a economisi bani și pentru a-l putea concedia pe boemul profesor de muzică, ia măsuri. Fie și numai pentru că speră să poată face în sfârșit o mișcare cu asistenta școlii, pe care nu a reușit să o scoată din sărite cu nicio curtare vicleană. Se înscrie într-o competiție de lupte de stradă și, în ciuda unei palme uriașe, începe să facă bani. Succesul îl ia cu asalt și, cu ajutorul unor personaje ciudate, se înscrie pentru mai multe lupte: fiecare KO înseamnă mai mulți bani. În cele din urmă, este doborât de atâtea ori încât este invitat la un turneu adevărat, mare: dacă câștigă, trupa este salvată.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: sport, comedie, acțiune, familie
Regizor: Frank Coraci
Cronică de film: comedie incredibil de amuzantă cu Kevin James. Dacă sunteți o familie, aceasta este alegerea perfectă pentru o ieșire de duminică seara!

Aurul națiunii (2004) - duminică, 09.04.04, 19:55, RTL Klub

Benjamin Franklin Gates este un arheolog a cărui familie a petrecut șapte generații în căutarea unei comori ciudate. De asemenea, Gates și-a pus viața în joc pentru a dovedi legenda secretă conform căreia George Washington, Thomas Jefferson și Benjamin Franklin au ascuns o mare cantitate de aur ca rezervă de urgență în timpul Războiului de Independență din America. Dar cum îl găsești? Între rândurile Constituției și ale Declarației de Independență se află indicii pentru harta comorii. Gates își propune să descifreze codul, doar pentru a descoperi că alții au pus ochii pe aur.

A nemzet aranya (National Treasure, 2004)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: aventură, acțiune
Regizor: Jon Turteltaub
Sinopsis: Un film de aventuri sângeroase care te va ține lipit de televizor de la început până la sfârșit.

The Hangover (2009) - Duminică, 09.04.2009 21:00, Viasat3

Poți să te căsătorești de mai multe ori, dar nu ai parte de o petrecere a burlacilor decât o singură dată în viață: de aceea, mirii fericiți și prietenii lor și mai fericiți au parte de o petrecere a burlacilor. Gașca, care a fost în toate barurile, tavernele și cluburile de noapte din Las Vegas, face o treabă atât de bună încât a doua zi dimineața își dau seama că și-au pierdut proaspăta soție pe undeva pe drum. Aceștia încep o anchetă disperată. Din fericire, există câteva indicii rămase de la desfrâul din ziua precedentă: un tigru în baie, un bebeluș în sertarul cu pantofi și Mike Tyson în sufragerie. Cu ajutorul acestora și al amintirilor lor vagi, ele încearcă să refacă toate opririle din noaptea precedentă: până la începerea nunții, trebuie să-l găsească pe mirele dispărut!

Másnaposok

Limita de vârstă: 16+.
Stil: comedie
Regizor: Todd Phillips
Sinopsis: Poate una dintre cele mai distractive comedii ale secolului XXI.

21:45, TV2 (2009) - duminică, 09.04.2009 21:45, TV2

Dr. Burke Ryan, rămas văduv, scrie o carte de auto-ajutorare despre cum să faci față durerii, care devine un mare succes. Începe să țină prelegeri și, la un seminar din Seattle, se întâlnește la un hotel cu Eloise Chandler, care s-a săturat de bărbați. Atracția este imediată, dar curând îi devine clar că el nu a trecut deloc peste pierderea soției sale și că spectacolul de teatru nu reflectă deloc realitatea. Poate că atunci când se vor aștepta cel mai puțin, se va întâmpla un miracol?

Derült égből szerelem (2009)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, dramă
Regizor: Brandon Camp
Sinopsis: O poveste de dragoste surprinzător de dulce și emoționantă, cu Jennifer Aniston în rolul principal.

Prison Romance (2011) - duminică, 04.09.04, 22:55, Cinema+

Șoferul este un infractor veteran care nu poate ieși din închisoare. Prins în timp ce fugea cu bani furați, este închis în închisoarea El Pueblito, o închisoare renumită pentru duritatea sa. Printre bandele din închisoare, Driver poate supraviețui doar cu ajutorul unui tânăr pe nume Javin. Dar viața îi este pusă în pericol atunci când este folosit ca donator de ficat pentru un lider de bandă puternic. Șoferul nu vrea să renunțe la ea.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller, dramă
Regizor: Adrian Grunberg
Sinopsis: O producție puțin cunoscută a lui Mel Gibson, dar pe care ar fi păcat să o ratezi.

Orchestrați pentru dragoste (2013) - duminică, 04.09.04, 23:05, Prime

Greta(Keira Knightley) și Dave(Adam Levine) sunt îndrăgostiți încă din facultate. Pe lângă relația lor, sunt parteneri și la locul de muncă, compunând împreună piesele pe care Dave le interpretează. Așa cum destinul a vrut, Dave primește o oportunitate în New York și amândoi se mută în metropolă. Cu toate acestea, el devine curând obsedat de glorie și se desparte de iubita sa. Întristată de dezamăgirea ei, nu trebuie să aștepte prea mult; întâlnește pe cineva care îi schimbă viața. Între timp, Greta descoperă că este și ea o cântăreață talentată.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, dramă, muzical
Regizor: John Carney
Sinopsis: Captivant, ca o muzică bine scrisă și interpretată. Începe încet, crește treptat cu refrenele sale, fără să se aplatizeze niciodată și surprinde, uimește, poate te face să plângi, până când ajunge la plenitudinea sa.

(Recomandare de film pentru articolul de weekend articolul sursa povestirilor aici, aici)

//milos//

Salvați în