Ghidul de filme pentru weekend - 11-12 martie 2017.Movie Guide - 20 cele mai bune filme ale weekend-ului!

În rubrica noastră de recomandări de filme vă recomandăm 20 de filme, vrem să vă ajutăm puțin în privința filmelor pe care le puteți viziona cu familia, cu prietenii sau pur și simplu dacă vă petreceți weekendul singuri. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

The Paripa (2010) - sâmbătă 11/03, 09:35, HBO

Penny Chenery Tweedy este o mamă și o gospodină simplă din Denver. Dar viața ei este dată peste cap atunci când preia grajdul de la tatăl ei bolnav. Penny nu știe prea multe despre cai, mai ales despre curse. Penny este fascinată de un cal castaniu uriaș. Ea vrea să transforme frumosul animal într-un campion. El este dispus să riște totul pentru ca planul său să devină realitate. Cu ajutorul antrenorului veteran Lucien Laurin, ea a reușit să stăpânească meșteșugul și a transformat armăsarul într-unul dintre cei mai buni cai de curse din toate timpurile.

A paripa (2010)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: familie, dramă, film sportiv
Regizor: Randall Wallace

Recomandare de film: Recomandăm acest film tuturor iubitorilor de cai și pasionaților de sport.

Randall Wallace: Toți iubitorii de curse de cai și toți pasionații de sport.

3.03.2013 - Ritmul bătăii. Este angajat de directoarea uneia dintre cele mai dure școli din New York pentru a-i elimina pe cei mai mari scandalagii ai școlii. Bineînțeles, copiilor nu le-a păsat de Pierre și de mișcările sale clasice de dans. Dar atunci când instructorul temperamental se interesează cu adevărat de tineri și adaugă elemente hip-hop la dansurile standard, copiii sunt înviorați. Stilul de dans dezvoltat împreună îi duce până la campionatele naționale, iar ei devin prieteni nu numai cu profesorul lor, ci și cu ei înșiși.

Vezet a ritmus (2006)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dans, teatru
Director: Liz Friedlander

Sinopsis: Pregătiți-vă ca Antonio Banderas să îi facă pe toți să danseze.

Fostul soț rebotezat (2010) - sâmbătă 11/03, 16:40, Cool Tv

Milo, vânătorul de recompense, primește într-o zi o misiune specială. El trebuie să o prindă pe fosta lui soție, o jurnalistă fugară. Începe jocul de-a șoarecele și pisica între foștii soți. Nicole, fosta soție, investighează o crimă, iar Milo încearcă să dea de urma ei. Curând, însă, noi personaje intră în scenă și trebuie să evadeze împreună.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, acțiune, comedie
Regizor: Andy Tennant

Sinopsis: Un actor dur, Gerard Butler dovedește că poate fi romantic.

Dead Poets Society (1989) - sâmbătă, 11/03, 18:35, AXN

La Academia Welton, un liceu tradițional de elită de la sfârșitul anilor '50, sosește un profesor care le oferă elevilor săi ceva mai mult decât ceea ce predă. Sfidând autoritățile școlare și părinții dezaprobatori, el le dă băieților săi lecții care nu se regăsesc în niciun manual. "Faceți-vă viețile extraordinare!", îi încurajează să își urmeze propriile pasiuni. Prin intermediul poeziei și al romantismului în cadrul extraordinarelor sale lecții de literatură, ea își trezește elevii la conștiința de sine, oferindu-le lecții de viață despre încrederea în sine, prietenie și adevăratele valori umane.

Holt költők társasága (Dead Poets Society, 1989)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă
Regizor: Peter Weir

Sinopsis: Un film de neuitat al neuitatului Robin Williams.

Hotel Transylvania - Unde se relaxează monștrii (2012) - Sâmbătă, 11.03.2012 18:55, TV2

Contele Dracula conduce un hotel în care sugătorii de sânge și creaturile terifiante ca el se pot odihni și relaxa. Hotelul Transilvania este locul perfect, departe de muritori. Dar odihna lor este întreruptă de un băiat. Fără să vrea, el intră în hotel și se îndrăgostește de fiica adolescentă a contelui.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: animație
Regizor: Genndy Tartakovsky

Sinopsis: Adam Sandler și amicii săi sunt amuzanți chiar și atunci când nu joacă, ci doar fac vocea.

Eroul junglei (1997) - sâmbătă 11/03, 19:00, Film+

George (Brendan Fraser), ultimul succesor al lui Tarzan, se îndrăgostește cu pasiune de frumoasa Ursula (Leslie Man). El are o privire de ansamblu asupra confortului vieții moderne din oraș, dar decide să se întoarcă în junglă pentru a se lupta cu braconierii nemiloși și pentru a-și proteja prietenii: maimuța înțeleaptă Ape, pasărea Tookie Tookie și elefantul de încredere Shep.

8 dolog, amit nem gondoltál volna Brendan Fraser-ről

Limita de vârstă: 12+.
Stil: aventură, familie, comedie
Regizor: Sam Weisman

Sinopsis film: Un clasic al lui Brendan Fraser pe care întreaga familie ar trebui să îl vadă.

Brendan Fraser (2013) - sâmbătă 11/03, 19:15, Film+

Liceul Jules Ferry este, de departe, cel mai slab liceu din Franța, cu o rată de promovare de 12%. Cum mai rău de atât nu se poate, ministerul decide să trimită la școală, de mântuială, cel mai incompetent personal didactic, pentru a compensa aceste rezultate dezastruoase. Obiectivul este de a ajunge la 50%, în caz contrar Liceul Jules Ferry își va închide porțile. Dar, cu atâtea personaje bizare, este îndoielnic ce vor face elevii: profesorul de istorie se crede Napoleon, filozoful nu înțelege nimic din ceea ce încearcă să spună profesorul de chimie, experimentele profesorului de chimie pun viața în pericol, în timp ce tânăra și seducătoarea profesoară de franceză îi face pe băieți să se topească mai repede decât un iepure de ciocolată. Și mai este și domnul Tiroci, despre care nimeni nu știe cu adevărat ce predă.

Limită de vârstă: 12+
Stil: comedie
Regia: Pierre-Francois și Martin-Laval

Recomandare de film.

Căpitanul Phillips (2013) - sâmbătă 03.11., 21:00, Prime

Pirații somalezi atacă și capturează o navă de marfă care transporta containere. Căpitanul Richard decide să se predea, dar înainte de a o face, cere echipajului să se închidă în cabinele navei. Pirații cer o răscumpărare de 2 milioane de dolari pentru eliberarea căpitanului Phillips.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, acțiune
Regia: Paul Greengrass

Sinopsis: Șase filme nominalizate la Oscar, cu Tom Hanks în rolul principal.

Orașul hoților (2010) - sâmbătă 03.11., 21:05, Duna Tv

Doug MacRay este un infractor nepocăit și șeful unui grup de jefuitori de bănci fără scrupule. Membrii bandei sunt extrem de mândri de capacitatea lor de a fura tot ce vor. Fără legături reale cu nimeni, Doug nu are nimic de pierdut, dar totul se schimbă odată cu ultima lor operațiune, când iau ostatic un director de bancă...

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, crimă
Regizor: Ben Affleck

Sinopsis: Acest film l-a lansat pe Ben Affleck în cariera sa de regizor de succes și a jucat, de asemenea, într-unul dintre rolurile principale.

300 (2007) - 03.11., sâmbătă 22:30, Film+.

În anul 480 î.Hr., Xerxes, regele Persiei, trimite o armată puternică pentru a cuceri Grecia. Liga spartană selectează 300 de războinici pentru a-i înfrunta pe perși la Termopile. Scopul lor este să-i atragă într-un canion îngust, unde nu vor putea să se folosească de superioritatea lor numerică. Această bătălie este o misiune sinucigașă pentru a le da grecilor timp să-și pregătească trupele. Spartanii știu acest lucru, dar își pun inima și sufletul în luptă pentru a lua cu ei în viața de apoi cât mai mulți persani.

300 (2007)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: aventură, istoric, război
Regizor .

Sinopsis: Un adevărat film istoric în cea mai modernă adaptare posibilă.

Apă pentru elefant (2011) - Duminică, 03.12.2011 08:05, Cinema+

Jacob(Robert Pattinson) este student la școala veterinară când, dintr-o dată, lasă totul în urmă și se alătură unui circ ambulant. El este atras în lumea magică și captivantă a circului și găsește dragostea în Marlena(Reese Witherspoon). Singura problemă este că ea este căsătorită și face un efort serios pentru a-i rămâne fidelă. Împreună, cei doi îndrăgostiți călătoresc prin America anilor '20 cu Rosie, elefantul catâr.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, romantism
Regizor: Richard LaGravenese

Sinopsis: Robert Pattinson dovedește că există viață dincolo de Twilight.

Cel mai rapid indian (2005) - duminică 12/03/03 14:25, Film Café

Burt Munro trăiește într-un orășel uitat de Dumnezeu, undeva în Noua Zeelandă, în anii 1960. Și-a creat o lume proprie, cu doi protagoniști - el însuși și motocicleta sa de marcă Indian din anii 1920. Își dedică viața perfecționării bicicletei, iar când simte că a terminat, pornește la marea cursă. Unul dintre cele mai faimoase circuite de viteză din lume este Salina din Bonneville, Utah. Drumul este lung, iar în America anilor '60, care se desfășoară în ritm alert, omul de la capătul lumii călătorește ca și cum ar fi pe o planetă străină. Firea ciudată și deschisă a lui Munro, dorințele sale pure în fanatismul lor, îl ajută să treacă peste dificultăți; oriunde l-ar duce călătoria sa, el își lasă întotdeauna amprenta asupra oamenilor cu care intră în contact. La capătul unei călătorii pline de obstacole până în ultimele clipe, îl așteaptă succesul. Unul dintre cei mai bătrâni piloți din lume, el stabilește un nou record de viteză pe motocicleta sa Indian, record care nu a mai fost bătut din 1967.

A leggyorsabb Indian 2005

Limita de vârstă: 12+.
Stil: biografic, sport, aventură
Regizor: Roger Donaldson

Sinopsis: Un film motivațional uimitor, cu Anthony Hopkins în rolul principal.

We Came, We Saw, We'd Go Back (1993) - 03.12., duminică 14:45, Cinema+

În ziua nunții sale, un nobil medieval, vrăjit, își confundă viitorul socru cu un urs și îl împușcă în frunte, care moare de o moarte oribilă. Are loc o tragedie ireparabilă, care înseamnă un blestem etern. Apoi intră în scenă magicianul, care prepară o poțiune pentru a-i transporta pe cavaler și pe credinciosul său scutier înapoi în timp, în momentul de dinaintea crimei. Dar intriga nu se potrivește: nobilul și aghiotantul său ajung în secolul XX, unde trebuie să se lupte cu un poștaș "castrat".

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. (Les Visiteurs: La Révolution, 2016)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, fantezie
Regizor: Jean-Marie Poiré

Sinopsis: Un clasic francez cu doi actori francezi emblematici.

Super-Heads (1985) - 03.12., duminică 15:40, RTL Klub

În 1978, 20 de milioane de dolari au fost furate dintr-o bancă din Detroit. Unul dintre jefuitorii de bănci a fost prins, altul a fost găsit mort, iar cel de-al treilea a dispărut. Banii dispăruți nu au fost găsiți niciodată. Șapte ani mai târziu, singurul atentator prins a fost eliberat din închisoare. A plecat imediat la Miami și a murit a doua zi. Doi agenți FBI se alătură poliției locale pentru a elucida în sfârșit misterul. Și undeva în Miami, un al treilea hoț pândește, cel care are 20 de milioane și un avans de șapte ani față de autorități.

Szuperhekusok (1985)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, acțiune, crime
Regizor: Bruno Corbucci

Recomandare de film.

Expediția de salvare (2015) - duminică 12/03, 17:10, HBO2

Un astronaut botanist, Mark Watney, este considerat mort de către însoțitorii săi după ce îi pierduseră urma în timpul unei furtuni violente. Watney a supraviețuit furtunii, după care s-a trezit singur pe o planetă extraterestră. Proviziile sale puține nu vor rezista mult timp, așa că trebuie să se bazeze pe ingeniozitatea sa pentru a trimite un mesaj înapoi pe Pământ. La milioane de kilometri depărtare, NASA și o echipă internațională de oameni de știință lucrează pentru a-l aduce pe "marțian" acasă, în timp ce însoțitorii lui Watney pun la cale o misiune de salvare aparent imposibilă. Patru ani mai târziu, echipa de salvare ajunge pe planetă, dar la 3.200 km de locul unde se află acum, iar Watney pornește cu ultima sa șansă de a se întoarce acasă.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: aventură, dramă, SF
Regizor: Ridley Scott

Sinopsis: Matt Damon, în rolul geniului, poartă singur filmul.

Riddley Damon's Riddley Damon (1995) - duminică 12/03/03, 18:50, Prime

Amanda și Alyssa sunt două fete care seamănă între ele, dar nu se cunosc. Dar soarta intervine, pentru că tatăl lui Alyssa, Roger Callaway, este pe cale să se căsătorească cu cea mai oribilă femeie din lume, Clarice, iar Amanda este pe cale să plece într-o tabără cu prietenii ei, "castelul înfricoșător", care se întâmplă să fie palatul lui Alyssa. Aici se întâlnesc, ceea ce nu este atât de surprinzător, și apoi acceptă să facă schimb de locuri pentru o zi, ceea ce, desigur, duce la o mulțime de complicații.

Kettőn áll a vásár (It Takes Two, 1995)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: familie, comedie, romantism
Regizor: Andy Tennant

Sinopsis film: Un clasic al poate celor mai faimoase gemene din istoria filmului, Ashley Olsenși Mary-Kate Olsen.

Big Boys (2010) - duminică, 03.12., 18:50, RTL Klub

Cinci prieteni de liceu se reîntâlnesc la treizeci de ani după absolvire. Reuniunea a avut loc cu ocazia înmormântării antrenorului lor de baschet, dar, pentru că echipa este reunită, ei decid să petreacă un weekend împreună cu copiii și soțiile lor la casa de pe lac a antrenorului. Deși timpul pare să fi trecut pe lângă tații îmbătrâniți, amintirile lor vechi se reaprind și se dovedește că sunt încă tineri la suflet.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: familie, comedie, romantism
Regizor .

Sinopsis: Cei mai amuzanți actori ai vremurilor noastre se reunesc pentru un film de familie amuzant.

Eddie the Eagle (2016) - duminică 12/03, 20:00, HBO

Un săritor cu schiurile britanic se află în centrul acestei drame biografice. La prima vedere, Eddie pare a fi un personaj cu două picioare, care probabil că nu ar trebui să se ocupe atât de mult de schi. Cu toate acestea, Eddie se antrenează din greu și, în cele din urmă, ajunge la Jocurile Olimpice de iarnă din 1988, unde este singurul reprezentant al Angliei. Viața sa este un exemplu minunat de a nu renunța la vise și de a accepta că uneori cazi, dar nu întotdeauna așa se întâmplă și că trebuie să te ridici după o lovitură bună.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: film biografic, comedie, film sportiv
Regizor: Dexter Fletcher

Filmul nostru preferat al anului 2016.

Oscar (1991) - 03.12., duminică 21:00, RTL+

Angelo Provolone (Sylvester Stallone) este un membru cunoscut și respectat al lumii interlope. A făcut o avere din contrabandă, are o casă frumoasă și o soție frumoasă. Într-o zi, tatăl său pe moarte îl pune pe fiul său să jure să nu mai încalce legea și să se îndrepte spre viața bună. Dar viața păcătoasă refuză să se despartă de el. De fapt, totul conspiră împotriva lui: apare o fată care îl revendică pe Angelo ca fiind tatăl ei. Apare un profesor de lingvistică sensibil, doctorul Poole, care la sfârșitul zilei pleacă mire. Menajera sexy pleacă în mijlocul agitației, dar pleacă cu valiza greșită.

Oszkár (Oscar, 1991)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: polițist, comedie
Regizor: John Landis

Recenzie de film.

Brigăzi necinstite (2009) - 03.12., duminică 23:35, TV2

Acțiunea filmului lui Quentin Tarantino este plasată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în primul an al ocupației germane a Franței. Familia lui Shosanna Dreyfus(Mélanie Laurent) este executată în fața ei de colonelul nazist Hans Landa(Christoph Waltz), după care Shosanna fuge la Paris, unde își descoperă o nouă identitate și devine proprietara și administratoarea unui cinematograf. Între timp, o echipă numită "Brigantyk", condusă delocotenentul Aldo Raine (Brad Pitt), se alătură actriței și agentului secretgerman Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) într-o operațiune de eliminare a liderilor celui de-al Treilea Reich. În cele din urmă se întâlnesc la intrarea într-un cinematograf, unde Shosanna este pe cale să își pună în aplicare propriul plan de răzbunare.

Becstelen Brigantyk (2009) - Brad Pitt

Limita de vârstă: 18+.
Stil: război, aventură, dramă
Regizat de Quentin Tarantino,

Sinopsis al filmului: Legendarul Quentin Tarantino își trăiește răzbunarea pe naziști, iar nouă ne face plăcere.

(Ghidul de film pentru Weekend articolul sursă povestiri aici, aici)

//milos//