Ghidul de filme pentru weekend - 18-19 februarie 2017.Movie Guide - 18 cele mai bune filme ale weekend-ului!

În rubrica noastră de recomandări de filme vă recomandăm 18 filme, vrem să vă ajutăm puțin în privința filmelor pe care le puteți viziona cu familia, cu prietenii sau pur și simplu dacă vă petreceți weekendul singuri. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

Pe drumul războiului (2011) - sâmbătă, 18 februarie, ora 10:35, HBO

Albert(Jeremy Irvine), un băiat britanic, are un cal, Joey, care îi este cel mai drag prieten. Primul Război Mondial se apropie, iar Marea Britanie este înarmată. După o recoltă eșuată, tatăl lui Albert este nevoit să vândă calul cavaleriei britanice, care îl trimite pe Joey pe front. Într-o clipită, bietul cal se trezește în mijlocul războiului, dar nu este salvat și se descurcă. Bunătatea și loialitatea lui Joey pot atinge sufletele oamenilor. Acest animal nevinovat aduce un pic de umanitate într-un război inuman. Între timp, lui Albert îi este dor de vechiul său cal, așa că lasă casa în urmă și pleacă el însuși la război pentru a-l găsi pe Joey.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: război, dramă
Regizor: Steven Spielberg

Sinopsis: Un film emoționant care descrie foarte bine condițiile din timpul războiului.

Steven Warner (2005) - 18.02.2005, Sâmbătă 17:35, Cinema+

Amiralul Frank Beardsley și-a pierdut soția. Bărbatul rămas văduv își crește cei opt copii sub disciplină militară. Dar viața lui zbuciumată este brusc răsturnată când se căsătorește cu iubita lui din liceu, Helen, o creatoare de modă care, de asemenea, crește singură zece copii indisciplinați. După ce se mută împreună, cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt aproape imediat. Tineri și bătrâni deopotrivă își unesc forțele pentru a sabota căsnicia lui Frank și a lui Helen, de dragul bunăstării lor fizice și mentale. Se dezlănțuie iadul în casă.

Enyém, tiéd, miénk (2005)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, familie, romantism
Regizor: Raja Gosnell

Recomandare de film.

The Dating Guru (2005) - sâmbătă 18.02.18., 18:35, Film+

Albert, un contabil monoton și modest, se îndrăgostește de celebra și frumoasa Allegra Cole. El este pregătit de celebrul "guru al întâlnirilor", Hitch, pentru a o cuceri. Atunci Hitch o întâlnește pe jurnalista hotărâtă Sara Melas, care încearcă să obțină informații despre Allegra pentru ziarul ei. Burlacul inveterat se îndrăgostește de Sara, dar aceasta este pe cale să-l dea în vileag pe guru-ul întâlnirilor din Manhattan din povestea ei de viață.

A randiguru 2005

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, romantism
Regizor: Andy Tennant

Recenzie de film: cea mai bună comedie a anului 2005 cu Will Smith și Kevin James.

Richie Rich - Bad Bone Boils (1994) - 18.02., sâmbătă 18:40, Cool Tv

Are un rollercoaster în grădină, dar nu s-a gândit încă la un ringlispil. Când i se face foame, se duce la propriul McDonald's pentru o gustare. El are ceva în comun cu Claudia Schiffer. Acesta este Richie Rich, puștiul milionar tocilar. Singurul lucru care lipsește din viața lui este un prieten pe care nici cel mai perfect majordom nu-l poate înlocui. Un bandit disperat are ceva cu averea lui Richie. Părinții lui Richie sunt răpiți, iar el, singurul moștenitor, este vânat de asasini. Viața băiatului este dată peste cap. Dar el nu te va lăsa. Poate că în sfârșit își va găsi prieteni adevărați.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, familie
Regia: Donald Petrie

Sinopsis al filmului: Un favorit al copilăriei, o distracție excelentă pentru familie.

Amnesia (2014) - 18.02., sâmbătă 20:00, RTL II

Pentru Christine(Nicole Kidman), fiecare zi este un nou început. Dimineața se trezește în fața unui străin(Colin Firth) care îi spune că a suferit o rană într-un accident de mașină care îi șterge memoria în fiecare noapte. Totuși, nici bărbatul nu știe totul, deoarece Christine este tratată în secret de un psihiatru(Mark Strong) de ceva vreme. La îndemnul medicului, ea ține un jurnal video, care ar putea să o ajute să-și recupereze încet memoria. Christina începe să își amintească din ce în ce mai multe detalii, dar povestea pe care o construiește este complet diferită de cea pe care i-o spune soțul ei.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: thriller, mister
Regizor: Rowan Joffe

Sinopsis film: Producția construiește tensiunea în felul său încă de la început și o menține cu succes la acest nivel.

Telecomanda (2006) - sâmbătă 18/02/02 20:55, Film+

Michael Newman(Adam Sandler) achiziționează o telecomandă care îi permite să controleze viețile muritorilor. Dar conexiunea nu este unidirecțională, comutatorul de la distanță începe să își urmeze cursul. După un timp, devine din ce în ce mai evident că Michael nu mai deține controlul asupra noii sale puteri, iar vulnerabilitatea sa a avut un impact grav...

Távkapcs (Click, 2006)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Frank Coraci

Recenzie de film: Adam Sandlereste un iubiți-l sau urâți-l, majoritatea filmelor sale, precum și acesta.

Ultimatumul Bourne (2007) - sâmbătă 18/02/02 21:00, TV2

Jason Bourne(Matt Damon), un agent care suferă de amnezie, încearcă să își recupereze amintirile în timp ce foștii săi angajatori și instructori fac tot ce le stă în putință pentru a-l elimina. Din fericire, Bourne nu a uitat un lucru: să rămână în viață. Urmărirea îl poartă prin Moscova, Londra, Tanger și New York, iar la sfârșitul ei, agentul s-ar putea să se regăsească în sfârșit pe sine.

Bourne ultimátum 2007

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller
Regizor: Paul Greengrass

Sinopsis: Nu este doar cel mai bun film Bourne, ci și unul dintre cele mai interesante filme de acțiune din ultimul deceniu.

Dă-ți viața cu drag! (1988) - sâmbătă, 18.02.21:20, RTL Klub.

John McClane sosește în Los Angeles în încercarea sâcâitoare de a-și repara căsnicia cu soția sa, Holy. Dar atunci când locul ei de muncă, zgârie-norii Nakatomi, este invadat de teroriști, McClane nu are de ales decât să salveze viețile angajaților companiei sale și propria viață, precum și să zădărnicească complotul malefic al răufăcătorilor.

Drágán add az életed! (1988, Die Hard)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller
Regizor: John McTiernan

Sinopsis film: Un adevărat clasic Bruce Willis.

Goana după victorie (2013) - 18.02.2013, sâmbătă 22:40, Cinema+

1976 - epoca de aur a Formulei 1, un sezon legendar de curse incredibil de incitante și spectaculoase, cu doi piloți de neuitat: James Hunt, pilotul britanic dur și starul rock al Formulei 1, și Niki Lauda, geniul austriac disciplinat și campionul mondial din 1975, se înfruntă pe cele mai periculoase circuite din lume. Rivalii adevărați care vor face orice pentru a câștiga. Lauda este pe cale să realizeze una dintre cele mai memorabile fapte din istoria sportului: la doar șase săptămâni de la accident, se întoarce la volan pentru a-și recupera titlul și a demonstra că este mai rapid decât oricine în această cursă. Pentru că, cu cât ești mai aproape de moarte, cu atât mai multă viață tronează prin tine.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: biografic, dramă, sport
Regizor: Ron Howard

Sinopsis: Unul dintre cele mai bune filme sportive din ultimii ani, cu Chris Hemsworth și Daniel Brühl în rolurile principale.

A Beautiful Mind (2001) - 19.02.2001, duminică 16:15, SuperTV2

John Forbes Nash Jr.(Russell Crowe) este student la matematică la Universitatea Princeton, unde concurența necruțătoare face ca cineva care nu are nici avere, nici familie să se remarce cu greu. Dar Nash este diferit într-un fel, iar geniul său este o dovadă în acest sens, schimbându-și nu numai propria viață, ci și știința. Viața lui o ia razna atunci când o întâlnește pe femeia pe care o iubește (Jennifer Connelly), iar prietenul său(Paul Bettany) îl susține în tot ceea ce face. Dar cunoștințele lui Nash nu sunt de interes doar pentru persoanele private...

Egy csodálatos elme (2001)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: biografic, dramă
Regizor: Ron Howard

Sinopsis: Russell Crowe dovedește încă o dată de ce este unul dintre cei mai influenți actori de la Hollywood.

Frumusețe instalată (2000) - duminică 19 februarie, 18:50, Film+.

Un terorist terorizează cartierul. Cele mai recente ținte ale sale sunt finalistele concursurilor de frumusețe. FBI-ul vine cu o idee ciudată: își va plasa una dintre femeile agent sub acoperire printre concurenți. Alegerea lor este Grace(Sandra Bullock), o femeie nu foarte feminină. Mișcările sale sunt masculine, râsul său este aspru și are chiar și mustață. Sarcina ei este să se comporte ca o regină a frumuseții în timp ce îl prinde pe terorist. Vic Melling(Michael Caine), expertul în frumusețe, încearcă să o ajute pe Grace pentru a nu trezi suspiciuni în rândul finaliștilor. Totuși, acest lucru se dovedește a fi o sarcină dificilă.

Beépített szépség (2000, Miss Congeniality)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: acțiune, comedie
Regizor: Donald Petrie

Sinopsis: O comedie de acțiune hilară cu Sandra Bullock, laureată a premiului Oscar.

Inelul de foc (2013) - 19.02., duminică 18:50, RTL Klub

Un portal se deschide din când în când în adâncurile Oceanului Pacific, permițând unor creaturi gigantice din lumi extraterestre să pătrundă pe planetă. Bătălia acerbă cu ei intră în ultimul capitol, iar omenirea rămâne fără rezerve. Singura lor șansă de supraviețuire este o mașinărie de luptă care ar putea fi capabilă să îi înfrunte eficient pe extratereștri. Dar este prea târziu pentru a opri apocalipsa?

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, science-fiction
Regizor: Guillermo del Toro

Recomandare de film.

Poate oricum (2008) - 19.02.2008, duminică 21:00, TV2

Will Hayes(Ryan Reynolds) se află în plin divorț când fiica lui, Maya(Abigail Breslin), în vârstă de 10 ani, începe să-l întrebe despre ce a făcut înainte de căsătorie și cum și-a cunoscut soția. Will cedează în cele din urmă și îi povestește trecutul său, dar schimbă numele personajelor. Treaba Mayei este să folosească povestea pentru a afla cine este mama ei. Pe măsură ce aude tot mai multe, înțelege că dragostea nu este atât de simplă.

Mindenképpen talán (2008)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, romantism, dramă
Regizor: Adam Brooks

Sinopsis: O comedie drăguță, cu lucruri serioase de spus și, bineînțeles, cu Ryan Reynolds.

Dintr-o dată 30 (2004) - duminică 19 februarie, 21:00, Prime

După ce petrecerea de ziua ei de naștere este o prăpastie urâtă, Jenna Rink(Jennifer Garner) descoperă că viața de adult este mult mai bună. Ea vrea să se ascundă de lume până la 30 de ani. În mod miraculos, dorința i se împlinește. Jenna se trezește ca o femeie în toată firea și pare să aibă totul. Frumoasă, cu o siluetă tinerească, un job de vis cu un salariu de vis, un iubit fermecător și prieteni superstar. Nici că se putea mai bine, doar că Jenna își dă seama încet-încet că nu asta își dorea. Îi este dor de prietenul ei din copilărie, Matt, cel care i-a stricat petrecerea de ziua ei.

Hirtelen 30

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, romantism, fantezie
Regizor: Gary Winick

Gary Winick, Gary Winick, Gary Winick, Gary Winick, Gary Winick.

Gary Winick (2007) - 19.02.2007, duminică 21:00, Cinema+

Inițial, Swagger este reticent să plece în misiune, dar în cele din urmă descoperă că angajatorii săi sunt membri ai unei organizații pro-guvernamentale care vor să-l asasineze pe președinte. Swagger, considerat a fi asasinul, este urmărit. Un tânăr agent FBI se grăbește să-i vină în ajutor, dar nu au prea mult timp la dispoziție pentru a descoperi cine sunt adevărații asasini.

Orvlövész (2007)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller
Regizor: Antoine Fuqua

Sinopsis film: Lunetistul se află, probabil, în fruntea listei tuturor filmelor de acțiune, și pe bună dreptate.

Valkyrie (2008) - 19.02.2008, duminică 22:00, SuperTV2.

Germania va pierde cel de-al Doilea Război Mondial, după cum știe deja colonelul Claus von Stauffenberg. Împreună cu un grup de conspiratori, el pune la cale Operațiunea Valkyrie, cu scopul de a-l asasina pe Führer, Adolf Hitler. Cu toate acestea, o greșeală se strecoară în planul atent și participanții trebuie să improvizeze. Situația schimbată necesită o nouă strategie: Stauffenberg își asumă responsabilitatea de a efectua asasinatul.

Valkűr (2008)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: război, thriller
Regizor: Bryan Singer

Sinopsis film: Tom Cruise, ca de obicei, duce acest film la drum.

Bryan Cruise (1995) - 19.02., duminică 22:05, Duna Tv

În portul San Pedro, poliția găsește doi supraviețuitori într-o barcă incendiată. Unul dintre ei, teroristul Verbal Kint, este de acord să povestească ce li s-a întâmplat. Povestea a început cu șase săptămâni mai devreme, când poliția din New York a arestat cinci infractori care încercau să deturneze un camion în numele unei persoane necunoscute. Cazul ia o turnură neașteptată când se dezvăluie că legendarul șef al mafiei Keyzer Soze ar putea fi implicat.

Közönséges bűnözők (The Usual Suspects, 1995)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, thriller, thriller polițist
Regizor .

Sinopsis al filmului: Filmul și intriga încep dificil, dar apoi devin din ce în ce mai interesante, iar răsturnările de situație îl mențin pe spectator captivat pe tot parcursul filmului.

Transcendence (2014) - duminică 19.02.02, 23:15, Film+

Will Caster(Johnny Depp), om de știință de renume mondial, este la un pas de a face cea mai mare descoperire științifică a epocii moderne: crearea unei inteligențe artificiale care nu numai că atinge limitele înțelegerii umane, dar le și depășește. Dar eforturile sale nu sunt bine primite, atât de bine încât un grup extremist lansează un atac împotriva sa. Soția și cel mai bun prieten al savantului grav rănit decid că singura lor șansă de a-l salva pe Will este să-i încarce conștiința în mașina pe care au proiectat-o. Întrebarea, însă, este dacă Caster va fi într-adevăr cel care va fi salvat.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: SF, thriller, mister
Regizor: Wally Pfister

Sinopsis: Un subiect de mare actualitate în lumea de astăzi.

(Recomandare de film pentru articolul de weekend articolul sursa povestirilor aici, aici)

//milos//

Salvați în