Ghidul de filme pentru weekend - 22-23 aprilie 2017.Movie Guide - 20 cele mai bune filme ale weekend-ului!

În rubrica noastră de recomandări de filme vă recomandăm 20 de filme, vrem să vă ajutăm puțin în privința filmelor pe care le puteți viziona cu familia, cu prietenii sau pur și simplu dacă vă petreceți weekendul singuri. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

Brooklyn (2015) - sâmbătă 22 aprilie, 14:10, HBO

Acțiunea filmului este plasată în anii 1950. Eilis(Saoirse Ronan) este o fată irlandeză care vrea mai mult decât primește, așa că decide să părăsească casa mamei sale și să emigreze la New York, țara promisă. Pentru ea, New York-ul este ca și cum s-ar afla pe o planetă complet străină și, la început, îi este greu să se integreze. În curând, ea întâlnește un bărbat italo-american chipeș, iar dorul de casă este înlocuit de o dragoste copleșitoare. Cu toate acestea, vechea ei viață nu dispare fără urmă și se vede pusă în fața unei alegeri: două lumi, două vieți. Ea trebuie să decidă.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, romantism
Regizor: John Crowley
Sinopsis: O poveste minunată despre o dragoste copleșitoare și un dor de casă chinuitor. John Crowley, un cineast romantic și o poveste de dragoste pasională despre un tânăr și dragostea lui angoasată pentru o tânără.

Saving Mr Banks (2014) - sâmbătă 22 aprilie, 16:35, Cool Tv

Cartea preferată a lui Walt Disney (Tom Hanks) pentru fetițele sale este romanul Mary Poppins de P.L. Travers(Emma Thompson). Fetele îl imploră pe tatăl lor până când acesta le promite că va transforma povestea într-un film. Bătrânul Walt nu știa că va dura 20 de ani, deoarece lui Travers nu-i place opera lui Disney și refuză să vândă drepturile asupra romanului său. Nepoliticoasa scriitoare cedează în cele din urmă, în timp ce popularitatea iubitului ei roman începe să scadă.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, comedie, istoric
Regizor: John Lee Hancock
Recenzie de film.

Viața noastră cu tata (2014) - sâmbătă 22 aprilie, ora 18:00, HBO2

Anul este 1978. În timp ce majoritatea taților își petrec timpul la serviciu, Cameron Stuart preferă să caute ciuperci, să gătească mese elaborate sau să lucreze la alte proiecte neterminate. În timp ce Cam se luptă cu depresia maniacă, familia sa se luptă să se întrețină financiar. Atunci când tatăl este internat într-un spital de boli mintale, soția sa, Maggie, este nevoită să părăsească locuința familiei împreună cu cele două fiice, Amelia și Faith, și să se mute într-un apartament aglomerat din Cambridge pentru a-și găsi o slujbă decentă în speranța de a avea un trai decent.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, comedie
Regizor: Maya Forbes
Recomandare de film: Este puțin ciudat să îl vezi pe Mark Ruffalo alergând în chiloți, dar merită cu siguranță o oră și jumătate.

Telecomanda (2006) - 22.04., sâmbătă 18:25, Film+

Michael Newman(Adam Sandler) achiziționează o telecomandă care îi permite să controleze viețile muritorilor. Dar conexiunea nu este unidirecțională, comutatorul de la distanță începe să își urmeze cursul. După un timp, devine din ce în ce mai evident că Michael nu mai deține controlul asupra noii sale puteri, iar vulnerabilitatea sa a avut un impact serios...

Távkapcs (Click, 2006)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, comedie
Regizor: Frank Coraci
Critică de film: Un clasic etern al lui Adam Sandler, mereu revăzut, mereu distractiv, un mic film de familie minunat.

The Ace of the Mall (2009) - 22.04.2009, sâmbătă 19:00, Cinema+

Paul Blart(Kevin James) pare, din exterior, un simplu agent de securitate, ușor obez, de la un centru comercial. Dar exteriorul său obișnuit ascunde o inimă caldă și curajoasă. Singura dorință a lui Paul este să lase în urmă scuterul electric cu care se plimbă pe coridoarele mall-ului și să plece pe străzi ca polițist pe motocicletă. Când infractorii pătrund în mall și iau ostatici, Paul nu ezită să demonstreze că nu se teme de nimic.

A pláza ásza (Paul Blart: Mall Cop) - Kevin James

Limita de vârstă: 12+.
Stil: acțiune, comedie
Regizor: Steve Carr
Sinopsis al filmului: Protagonistul acestei povești distractive este un personaj bine dezvoltat și simpatic, iar Kevin James se potrivește de minune în acest rol.

The Return (2015) - sâmbătă 22 aprilie, 19:30, HBO2

Hugh Glass se îndreaptă spre vest în 1822 pentru a aduna blănuri în serviciul căpitanului Andrew Henry. Într-o zi, este atacat de un urs și, deși Hugh supraviețuiește în mod miraculos, suferă răni foarte grave. Terenul face imposibilă transportarea lui, iar doi patroni îl abandonează în sălbăticie. Omul lipsit de apărare își revine, însă, după care jură răzbunare și pornește să se răzbune pe cei care i-au refuzat ajutorul.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: aventură, dramă, western
Regizor: Alejandro González Iñárritu
Recenzie de film.

The Call (2013) - 22.04., sâmbătă 20:00, RTL II

Casey(Abigail Breslin) este victima unei răpiri. La apelul ei de ajutor se răspunde, dar experimentata operatoare Jordan(Halle Berry) este împiedicată de faptul că nu poate localiza telefonul cu cartelă. Vicleanul răpitor evită cu iscusință poliția. O vânătoare disperată pornește în căutarea lui Casey, iar Jordan joacă rolul ei.

Limita de vârstă: 18+.
Stil: thriller
Regizor: Brad Anderson
Recomandare de film.

Doar un pic de panică (1999) - 22.04., sâmbătă 21:00, Viasat3

Un șef mafiot trebuie să fie puternic în orice situație, dar Paul(Robert De Niro) suferă de tulburări de panică. Peste noapte, tot curajul îi dispare. El trebuie să își revină repede, deoarece urmează să fie ales naș în New York. În urma unui accident întâmplător, Paul dă peste Ben, un psiholog cu glas blând. Paul îi ordonă psihiatrului să îl repare cât mai repede, altfel vor urma probleme. Ben nu are de ales decât să se pună pe treabă pentru a-l elibera pe șeful mafiei de inhibițiile sale. În sinea lui, probabil că se bucură că nu rezolvă un caz de rutină.

Csak egy kis pánik

Limita de vârstă: 16+.
Stil: comedie, thriller polițist
Regizor: Harold Ramis
Sinopsis: De Niro are un rol solid, doar că de data aceasta abordează tema gangsterilor într-un mod ușor diferit.

Insula furtunilor (2010) - 22.04., sâmbătă 22:30, TV2

Șeriful de poliție Chuck Alue(Mark Ruffalo) și Teddy Daniels(Leonardo DiCaprio) ajung pe o insulă pustie și dezolantă, care este amenințătoare în sine. Decorul este o instituție de boli mintale complet închisă, unde cei mai răi criminali sunt ținuți în condiții stricte. În ciuda precauțiilor luate, o femeie condamnată pentru crimă evadează, lăsându-i pe detectivi să rezolve cazul. Psihiatrul institutului nu se dovedește a fi de ajutor, iar Daniels trebuie să se confrunte cu proprii demoni.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: thriller, mister
Regizor: Martin Scorsese
Cronică de film: Un film palpitant în care nu vrei să pierzi niciun minut din acțiune și vei clipi la final.

Resurecția (2016) - sâmbătă, 22 aprilie, 23:10, HBO

Clavius este un general roman cu mână forte. Lucius este asistentul său. Cei doi sunt însărcinați să dezlege misterul a ceea ce s-a întâmplat cu Iisus în săptămânile care au urmat crucificării sale. Scopul lor este de a dezminți zvonurile conform cărora Mesia a înviat din morți și de a preveni o revoltă în Ierusalim.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, aventură, dramă, religios
Regizor: Kevin Reynolds
Recomandat celor interesați de teme biblice. Kevin Reynolds Reynolds Reynolds Reynolds Reynolds este un cineast care este deosebit de interesat de acest thriller.

Step Up - All In (2014) - duminică, 23 aprilie, 12:30, Cool Tv.

Step Up All In prezintă toate vedetele din filmele anterioare Step Up. Toți dansatorii pe care îi cunoașteți se reunesc pentru a cuceri Sin City, renumit pentru petrecerile, spectacolele uimitoare și viața de noapte. Acum pare să fie la îndemâna echipei să își împlinească visele și să se facă un nume în Las Vegas. Dar drumul spre celebritate nu este ușor, ei trebuie să facă un spectacol cum nu a mai văzut lumea până acum.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: muzical, dramă, romantic
Regizor: Trish Sie
Sinopsis al filmului: Step Up: All In se potrivește foarte bine cu episoadele anterioare, oferind o coregrafie incredibil de spectaculoasă.

Superheads (1985) - 23.04., duminică 13:05, RTL+

Șapte ani mai târziu, un spărgător de bănci proaspăt ieșit din închisoare este găsit mort în Miami. Cum poliția este neputincioasă, doi agenți FBI preiau ancheta. Forest și Bennet trebuie să-și folosească toate talentele pentru a da de urma milioanelor de dolari dispărute în urmă cu șapte ani și a răufăcătorului care se ascunde cu banii.

Szuperhekusok (1985)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: acțiune, comedie
Regizor: Bruno Corbucci
Sinopsis film: Nu poți avea un weekend fără Bud Spencer și Terence Hill.

Terence Spencer și Terence Spencer (2009) - duminică 23 apr, 16:45, Prime

Georgia, un ghid turistic american de origine greacă, călătorește în țara strămoșilor săi. Spre marea supărare a grupului ei, însă, aceștia nu sunt prea interesați de istoria și cultura bogată a țării mediteraneene și se duc mai mult pe plajă. Unul dintre ei, Irv, crede că nu ar trebui să ia totul personal, sfătuind-o să încerce să se bucure de viață și poate chiar să găsească dragostea. Spre surprinderea sa, nu trebuie să aștepte prea mult pentru asta. Georgia îl găsește din ce în ce mai atrăgător pe Poupi, șoferul inițial nesuferit și vorbitor de greacă al autobuzului turistic.

Görögbe fogadva (2009)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie
Regizor: Donald Petrie
Critică de film: Un film foarte dulce, fermecător și uman. Ceea ce este grozav la ea este că este realistă - toată lumea a întâlnit cel puțin unul dintre personaje într-o călătorie cu mașina.

The Karate Kid (2010) - 23.04., duminică 18:15, Cool Tv

Schimbarea nu este niciodată ușoară pentru un adolescent. Dre(Jaden Smith), în vârstă de 12 ani, se mută din Detroit direct la Beijing, la celălalt capăt al lumii, unde, în mod surprinzător, nu se integrează prea bine. El este hărțuit de colegii săi de arte marțiale și se înțelege doar cu fermecătoarea Mei Ying. Dar într-o zi îl întâlnește pe domnul Han(Jackie Chan), care decide să îl învețe pe Dre artele marțiale și să îl transforme într-un campion.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: sport, acțiune, familie, dramă
Regizor: Harald Zwart
Sinopsis: O adaptare excelentă a filmului original Karate Kid, și poate chiar mai bună.

Trezește-te cu noi (2010) - duminică 23 apr, 18:45, Prime

Becky Fuller de la TV are o viață profesională și personală mizerabilă. Din fericire, primește un loc de muncă la Pirkadat, o emisiune națională de știri matinale care se află pe ultimul loc în topul audiențelor. Ea se aruncă în slujbă cu mare entuziasm și îl achiziționează cu iscusință pe legendarul prezentator Mike Pomeroy. Cu toate acestea, el refuză să coopereze cu ea și, mai ales, cu vedeta filmului The Dawn Treader, prezentatoarea Colleen Peck. Confruntările lor amenință însăși existența spectacolului. Becky este disperată să își salveze reputația, slujba și emisiunea în sine.

Ébredj velünk (2010)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, romantic, dramă
Regizor: Roger Michell
Cronică de film: Film plin de umor și foarte captivant, cu o paradă de vedete.

Patriotul (2000) - 23.04., duminică 19:00, Film+

Benjamin Martin(Mel Gibson), tată a șapte copii, încearcă să trăiască în pace, chiar dacă înainte a făcut parte din efortul de război. Dar istoria se repetă, iar în Războiul Revoluționar American, fiul său cel mare, Gabriel(Heath Ledger), este printre primii care se oferă voluntar. Dar un soldat britanic îl ucide pe băiat. Din acel moment, Benjamin nu mai poate rămâne impasibil, ia din nou armele și, în timp ce luptă pentru țara sa, vrea să împiedice și moartea fiului său.

A hazafi (2000)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: război, istoric, dramă
Regizor: Roland Emmerich
Recenzie de film. O dramă de război clasică, reală, care are un impact foarte puternic asupra spectatorului și care te poate ține absorbit zile întregi.

Pe ape primejdioase (1994) - duminică 23 aprilie, 19:30, Paramount Channel

Două bărci de cauciuc își croiesc drum pe un râu învolburat. O barcă este ocupată de o familie aflată în vacanță, iar cealaltă de doi bărbați aventuroși. Între aceste două bărci există o legătură, o legătură invizibilă: unul dintre bărbați este atras de femeia cool, care profită de atracția sa pentru a flirta cu el. Soțul observă acest lucru, dar nu-l menționează. Cei doi bărbați pun la cale un lucru rău, pe care familia îl poate descoperi prea târziu.

Meryl Streep - Veszélyes vizeken

Limita de vârstă: 12+.
Stil: aventură, acțiune, thriller
Regizor: Curtis Hanson
Sinopsis: Un thriller captivant despre o familie aflată în vacanță care se amestecă cu cine nu trebuie.

Agent Salt (2010) - duminică 23.04.2010 19:35, SuperTV2

Agentul Salt(Angelina Jolie) este unul dintre cei mai bine pregătiți agenți ai CIA, dar nimeni din comunitatea de informații nu este în siguranță: un dezertor rus o recunoaște și pretinde că este Evelyn, un spion rus care doarme de ani de zile, așteptând doar să își îndeplinească misiunea. Misiunea ei este de a-l asasina pe președintele rus care urmează să viziteze Statele Unite. Angajatorii agentului ar fi vrut ca omul lor să fie eliminat fără să stea pe gânduri, dar Salt nu este o întâmplare că are succes în profesia sa. Cu întregul Serviciu Secret pe urmele sale, se întrece în cursa contra cronometru, riscându-și propria viață și pe cea a soțului său, pentru a dovedi că are dreptate.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller
Regizor: Phillip Noyce
Sinopsis: Film de spionaj plin de acțiune, cu ritm alert. Interpretarea Angelinei Jolie în rolul agentului Salt este foarte bună, foarte credibilă.

Șapte vieți (2008) - duminică 23.04.2008 21:00, Film Café

În povestea luiGabriele Muccino, un bărbat încearcă să se elibereze de remușcări schimbând în bine viețile a șapte necunoscuți. Planul funcționează până când se îndrăgostește de una dintre ele. Filmul încearcă să arate rețeaua încâlcită de relații care îi leagă pe oameni și, mai devreme sau mai târziu, cu toții trebuie să se confrunte cu marile întrebări legate de viață, moarte, dragoste și prietenie.

Hét élet (2008)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă
Regizor: Gabriele Muccino
Sinopsis: Un film trist și emoționant despre sacrificiul de sine și iertare, în care Will Smith oferă una dintre cele mai bune interpretări din viața sa.

Taci din gură! (2003) - 23.04.2003, duminică 21:25, TV2

După ce Ruby (Jean Reno), un gangster filozof, reușește să-și ascundă uriașa pradă, ajunge în spatele gratiilor. În închisoare, ea are un singur lucru în minte: să se răzbune pe bărbatul care a ucis-o pe femeia pe care o iubea. Quentin (Gérard Depardieu) are foarte puține lucruri în minte, dar suficient pentru a fi foarte amabil și foarte vorbăreț. El se plimbă din celulă în celulă, deoarece colegii săi de celulă nu mai suportă balivernele neîncetate ale gigantului guraliv. În cele din urmă, este pus lângă Ruby, gangsterul care a făcut un jurământ de tăcere. Quentin crede că a găsit în sfârșit un public interesat, așa că vorbește non-stop cu taciturnul său coleg de celulă și, de asemenea, decide că Ruby este cea mai bună prietenă a sa și că va fi mereu alături de el în toate.

Pofa be! (2003, Tais-toi!)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, crime
Regizor: Francis Veber
Critică de film: Jean Reno și Gerard Depardieu sunt excelenți în acest film francez devenit clasic.

(Recomandare de film pentru articolul sursă al articolului de weekend povestiri aici, aici)

//milos//

Salvați în