Ghidul de filme pentru weekend - 25-26 martie 2017.Movie Guide - 20 cele mai bune filme ale weekend-ului!

În rubrica noastră de recomandări de filme vă recomandăm 20 de filme, vrem să vă ajutăm puțin în privința filmelor pe care le puteți viziona cu familia, cu prietenii sau pur și simplu dacă vă petreceți weekendul singuri. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

Hidalgo - Oceanul de foc (2004) - sâmbătă 25 martie, 14:00, Film+

Cândva cowboy, Frank T. Hopkins(Viggo Mortensen) a fost o legendă ambulantă, dar zilele lui ca om (și ale iubitului său cal, mustangul Hidalgo) s-au terminat. Fiind proscriși din țara lor natală, amândoi trebuie să își demonstreze valoarea atunci când Hopkins devine primul american invitat la cursa de supraviețuire Oceanul de Foc, care se desfășoară pe o distanță de 5.000 de kilometri în deșertul uluitor al Arabiei. Cu fiecare concurent dornic de victorie, cursa va fi mai mult decât un test de mândrie și onoare; concurenții vor lupta pentru supraviețuire, provocând soarta împotriva lor înșiși.

Hidalgo - A tűz óceánja (Hidalgo, 2004)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: western, aventură, acțiune
Regia: Joe Johnston,

Recenzie film: Un film de aventuri foarte bun, iar faptul că este bazat pe o poveste adevărată îl face și mai interesant. O necesitate pentru călăreții de cai!

The formula (2009) - sâmbătă, 25 martie, 15:40, AMC

În urmă cu 50 de ani, la ceremonia de deschidere a unei școli, copiii desenau o imagine a viitorului. Dar un desen conține o serie de numere care acum ajunge în mâinile astrofizicianului John Koestler(Nicolas Cage). Bărbatul este șocat să descopere că combinația pe care o notează de o jumătate de secol conține catastrofele trecutului și ale viitorului. John aleargă contra cronometru cu Diana, fata care scrie secvența, pentru a preveni o catastrofă care amenință întreaga omenire.

Képlet (2009)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: thriller, science-fiction, acțiune
Regia: Alex Proyas,

Critica filmului: Un SF incitant și tensionat, care alimentează informațiile încet și reușește să rămână interesant pe tot parcursul filmului fără a compromite povestea.

Crazy, Nutty, Love (2011) - sâmbătă, 25 martie, 16:25, Cool Tv

Cal Weaver(Steve Carell) a avut tot ce își poate dori un bărbat în viață: o slujbă grozavă, o casă frumoasă, copii drăguți și este căsătorit cu iubita din copilărie. Dar nu este atât de fericit când află că minunata lui soție îl înșeală și vrea să divorțeze. Viața lui Cal este pe cale să se schimbe și își petrece serile într-un bar din apropiere, unde îl întâlnește pe șmecherul Jacob(Ryan Gosling ), care îi dezvăluie posibilitățile noii sale vieți: să alerge după fete, să petreacă, să se îmbrace ca un bărbat. Dar Cal nu este sigur că este pregătit pentru noua sa viață.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: romantic, comedie, dramă
Regia: Glenn Ficarra, John Requa,

Sinopsis: O comedie romantică foarte amuzantă pe care bărbații s-ar putea să nu o aprecieze.

Blindsight (1989) - sâmbătă 25/03, 18:25, Film+

Wally și Dave sunt prieteni buni și certăreți. Cei doi dețin un chioșc de ziare într-o zonă aglomerată din New York și se completează bine unul pe celălalt: Wally este orb, iar Dave este surd. Într-o zi, găsesc un cadavru în fața cabinei lor. Fără îndoială, a avut loc o crimă. Wally și Dave devin principalii suspecți și sunt arestați. Dave este surd, iar Wally este orb, așa că nu pot da poliției suficiente informații pentru a-i elimina ca fiind vinovați.

Vaklárma (1989, See No Evil, Hear No Evil)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, acțiune
Regizor .

Sinopsis: Un film de neuitat de la doi actori de neuitat, Gene Wilderși Richard Pryor.

Dragoste fără frontiere (2015) - sâmbătă, 25.03.2015 20:00, HBO

Plasat în Grecia de astăzi, Love Without Borders spune povestea unui străin și a iubitei sale grecești în trei povești separate. În fiecare poveste, o generație diferită se îndrăgostește într-un moment în care întreaga Europă de Sud este cuprinsă de o criză socio-economică severă, dar firele converg în cele din urmă și împreună creează un impact emoțional extraordinar asupra tuturor spectatorilor. Dragoste fără frontiere este o mărturie puternică a faptului că, indiferent cât de mult se luptă oamenii, indiferent de cât de multe greutăți întâmpină, adevărul, frumusețea și umanitatea nu sunt distruse, iar dragostea poate înflori în cele mai întunecate ore.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, dramă
Regizor .

Sinopsis: Un film foarte emoționant care spune adevăruri pe care majoritatea oamenilor adoră să le audă iar și iar.

Până la jackpot (2008) - sâmbătă, 25 martie, 20:55, Super TV2

Într-o noapte, Joy(Cameron Diaz) și Jack(Ashton Kutcher) ajung unul lângă celălalt în noaptea de Vegas. Petrecerea ia o turnură interesantă la un moment dat, când nu numai că se îmbată și se căsătoresc, dar câștigă și o avere uriașă la jocurile de noroc. Cine va primi banii? Niciuna dintre părți nu cedează și lupta începe: cine va scăpa primul de celălalt?

Míg a jackpot el nem választ (2008)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie
Regizor: Tom Vaughan

Cronică de film: Un film foarte amuzant, cu doi actori amuzanți! Este în principal un film pentru fete, dar nici băieții nu se vor plictisi.

Ei spun (2005) - 25.03., sâmbătă 21:00, Viasat3

Sarah (Jennifer Aniston), o jurnalistă din New York, este logodită, dar a tot amânat căsătoria și este reticentă să se întoarcă acasă, în țară, pentru nunta surorii sale. Dar vizita se dovedește a fi altfel decât credea. Ea întâlnește un milionar fermecător, Beau Burrough (Kevin Costner), și, deși la început pare să fie dragoste, povestea de dragoste se duce de râpă. După câteva comentarii din partea bărbatului, Sarah începe să investigheze și descoperă un secret de familie surprinzător: bunica ei a fost eroina poveștii care a inspirat comedia clasică Înainte de diplomă.

Azt beszélik (Rumor Has It, 2005)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie, dramă
Regizor .

Sinopsis: O producție de comedie romantică cu patru mari actori.

Asasinul vecinului meu (2000) - sâmbătă 25/03, 21:00, Paramount Channel

Poreclit Oz, Nicholas Oseransky este un dentist epuizat, obosit de căsnicia sa și care duce o viață sumbră și lipsită de evenimente. Impotentă de cinci ani, soția sa este acum interesată doar de asigurarea lui de viață. Dar apoi Jimmy Tulip, ucigașul plătit al Mafiei, se mută alături, iar Oz este implicat într-o dramă de răzbunare încâlcită.

Bérgyilkos a szomszédom 2000

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regia: Jonathan Lynn

Sinopsis: Un film de neratat cu Bruce Willis.

Cartea vieții (2010) - sâmbătă, 25.03.2010 22:30, RTL Klub

Este o lume post-apocaliptică. În urmă cu 30 de ani, un dezastru nuclear a schimbat totul. Soarele este arzător, iar dacă nu porți ochelari, ai putea orbi. Drumurile sunt pline de mașini avariate și de cadavre, iar jefuitorii îi pândesc pe rătăcitori. Apa potabilă este o comoară. În această lume, Eli încearcă să ducă în America ceva care ar putea fi soarta omenirii, o carte pe care trebuie să o protejeze cu orice preț. Din nefericire, se pare că există persoane care vor risca totul pentru a o obține.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, aventură
Regizat de Albert Hughes, Allen Hughes

Sinopsis film: Unul dintre cele mai bune filme post-apocaliptice realizate vreodată, cu Denzel Washingtonîn rolul principal.

Denzens Washington (1995) - sâmbătă 25.03., 23:00, Cinema+.

(25.25.1995). Detectivul Vincent Hanna din Los Angeles investighează hoți înarmați. Urma îl conduce la banda lui Neil McCauley, care lucrează la următorul jaf. Problema este că cei doi bărbați sunt amândoi maeștri în meseria lor și, deși amândoi știu că doar unul dintre ei poate supraviețui duelului, dezvoltă un fel de prietenie respectuoasă. Dar lupta este inevitabilă.

szemtől szemben 1995

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, crimă, dramă
Regizor: Michael Mann

Sinopsis: Unul dintre cele mai bune și mai palpitante thrillere polițiste din toate timpurile, cu două legende, Al Pacinoși Robert De Niro.

27 Străinii spun da (2008) - Duminică, 26.03.2008 10:20, Film Café

Jane este o tânără serviabilă care merge mereu la nunți și nunți, dar propriile ei relații nu merg nicăieri. Ea este îndrăgostită în secret de șeful ei, dar el este îndrăgostit de Tess, sora lui Jane. Într-o zi, Jane face naveta între două nunți, când îl întâlnește pe Kevin, un reporter care crede că ar putea scrie un articol grozav despre Jane. Pentru că Kevin este un tip cinic și morocănos, ea îl displace din prima clipă în care îl întâlnește. Dar când sora ei îi cere să organizeze nunta ei și a lui George, viața lui Jane ar putea lua o turnură fericită.

James Mardsen - 27 idegen igen /27 Dresses, 2008/

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie
Regizor .

Recomandare de film: Această excelentă comedie romantică este o modalitate excelentă de a petrece o dimineață de duminică.

Duminică 26.03., 13:50, AMC

Bayonne este faimosul centru de instrucție unde Carl Brashear ajunge ca recrutat. Durul său sergent Billy Sunday are un resentiment profund față de el, deoarece, fiind originar din Sud, are prejudecăți profunde față de negri. Dar Brashear refuză să renunțe și arată de ce este în stare. Performanța sa ca scafandru îl impresionează pe Billy, care este dispus să îi ia apărarea atunci când își pierde piciorul în acțiune și i se cere să plece. Dar, făcând acest lucru, îi înfurie pe mulți dintre camarazii și superiorii săi.

Férfibecsület (2000)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, biografic
Regia: George Tillman, Jr.

Sinopsis film: Interesant din primul minut, îți ține atenția, uneori un pic cam apăsat, dar cu siguranță într-un mod care se potrivește. O necesitate pentru bărbați!

No Two Without Four (1984) - duminică, 26.03.03, 15:35, RTL Klub

Greg și Elliot se întâlnesc pentru prima dată în legătură cu o ofertă de muncă ciudată. Pentru un milion de dolari fiecare, ei trebuie să înlocuiască doi milionari din Rio, care au primit recent amenințări cu moartea. Treaba nu pare dificilă: cei doi tipi duri sunt exact dublurile celor doi milionari. Apar unele probleme: Greg și Elliot nu se suportă din prima clipă în care se întâlnesc.
Nincs kettő négy nélkül (Non c'c due senza quattro, 1984)

Una dintre pietrele prețioase ale legendarului duo.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regia: E. B. Clucher

Recomandare de film: Acest weekend nu poate trece fără un film cu Terence Hill și Bud Spencer.

Cartea Junglei (2016) - duminică 26.03., 16:10, HBO

Mowgli, care a fost crescut de lupi, trăiește în pace în lumea animalelor, dar într-o zi se întâlnește față în față cu Sir Khan, tigrul feroce. Din acel moment, viața ei este în pericol, deoarece Sir Khan, care a fost marcat de mult timp de Man, o vede ca pe un dușman și decide să îl ucidă pe puiul de om. Mowgli își părăsește familia de lupi pentru a se alătura lumii oamenilor, unde nu a mai fost niciodată. Dar în călătoria ei se confruntă cu nenumărate aventuri, încercări și mai multe pericole. El este însoțit de pantera Bagira și de ursul Baloo, care are un spirit liber.

Limita de vârstă: 6+.
Stil: aventură, familie, fantezie
Regizor: Jon Favreau

Sinopsis film: Cea mai spectaculoasă adaptare a unui vechi clasic Disney din toate timpurile.

The Beginner (2015) - duminică 26/03/2015 17:30, HBO2

În numele egalității de șanse, o companie online de modă la modă oferă oportunități pentru persoanele în vârstă care caută un loc de muncă fără experiență într-un post similar. Pentru a ajuta, Ben Whittaker solicită un stagiu de practică. Bătrânul elegant și jovial va fi supravegheat de energicul, hotărât și ușor capriciosul Jules Ostin, care are un început dificil. Cu timpul, însă, devine clar că au multe în comun, iar distanța inițială dintre Ben și Jules devine tot mai mare.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Nancy Meyers

Recomandare de film: O comedie dulce și drăguță, cu un ton alternativ amuzant și (ușor) dramatic, cu actori foarte buni.

Starsky și Hutch (2004) - duminică 26/03, 17:45, Paramount Channel

Când David Starsky este la datorie, nimic nu-l poate opri. Și este mereu la datorie, urmărind crima și infractorii cu o încăpățânare maniacă. Colegii săi nici măcar nu pot ține pasul: el trece de la o pereche de detectivi la alta mai repede decât viteza în iubitul său Gran Torino roșu aprins. Așa i se alătură Ken Hutchinson, care nici el nu ar fi un polițist rău, dar este prea iubitor de bani, prea liber și nu dă doi bani pe nimeni. Instinctul său este impecabil, dar nu este încă convins că ar trebui să rămână pe partea mai puțin profitabilă a legii. Cei doi ofițeri investighează o crimă. Cu ajutorul unuia dintre informatorii lui Hutch și al unei majorete prea serviabile, ei se implică în acest caz - și se implică din ce în ce mai mult...

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - Starsky és Hutch

Limita de vârstă: 12+.
Stil: acțiune, comedie, crimă
Regizor: Todd Phillips

Sinopsis film: Un duo amuzant, un clasic și mai amuzant al lui Ben Stiller și Owen Wilson.

Owen Stolen Time (2011) - 26.03., duminică 18:50, Super TV2

Într-un viitor nu prea îndepărtat, viața a fost fundamental reordonată: timpul a devenit noua monedă, iar viața este moneda celui care o deține: cei bogați rămân la 25 de ani, cei săraci prețuiesc fiecare minut. Lumile separate sunt împărțite între tineri și bătrâni, între cei lipsiți și cei din ghetouri. Timpul se măsoară cu ajutorul unui ceas, iar dacă doi oameni își ating încheieturile mâinilor, ei pot da și lua. Când vine sfârșitul, inima se oprește pur și simplu. Un bărbat din ghetou primește în mod neașteptat mult timp de la un milionar, dar este acuzat de crimă și obligat să fugă. El ia ostatică o fată bogată de care se îndrăgostește, iar urmărirea lor îi duce într-o direcție care subminează întregul sistem.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller, science-fiction
Regizor: Andrew Niccol

Sinopsis film: Un film în care timpul înseamnă bani în cel mai adevărat sens al cuvântului!

Taxi (1998) - duminică, 26.03.1998, 20:00, AMC

Daniel, fost băiat de pizza, lucrează acum în domeniul taximetriei. A spune că acest tip este un pasionat de viteză nu este nici pe departe o descriere a realității. Bicicleta sa este turbo, așa că, dacă apasă suficient de tare pedala de pe marginea din dreapta, nu există niciun radar al poliției care să-l prindă. Dar ghinionul îl găsește pe Daniel - sub forma polițistului Emilien - care tocmai a fost tras pe dreapta pentru a opta oară pentru că a condus. Dacă Daniel vrea să își păstreze mașina, trebuie să accepte oferta polițistului: să-l ajute să prindă hoții de bănci germani care golesc seifurile orașului și apoi pleacă cu super-mașinile lor. "Știe să conducă o mașină?

12 dolog, amit még biztosan nem hallottál a Taxi című filmről

Limita de vârstă: 12+.
Stil: acțiune, comedie, crime
Regizor: Gérard Pirès

Recomandare de film. O comedie de acțiune foarte bună!

Lady in Gold (2015) - 26.03., duminică 21:50, RTL Klub

La șaizeci de ani după ce a fugit din Viena pentru a scăpa de ororile celui de-al Doilea Război Mondial, Maria Altmann, o evreică în vârstă, pornește într-o lungă călătorie pentru a recupera comorile familiei furate de naziști, printre care și faimosul tablou al lui Klimt, Portretul lui Adele Bloch-Bauer I. Împreună cu tânărul și neexperimentatul, dar îndrăznețul ei avocat Randy Schoenberg, se confruntă cu o lungă bătălie între elita austriacă și Curtea Supremă a SUA. Pe parcurs, Maria trebuie să se confrunte și cu fapte grave legate de familia ei.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă
Regizor: Simon Curtis

Sinopsis: O dramă emoționantă și frumoasă, bazată pe o poveste adevărată.

Simon Curtis (2015) - 26.03., duminică 22:15, Duna Tv

Filmul alternează între două linii temporale: în anii 1980, Jake Davis, un romancier laureat al premiului Pulitzer cu probleme de sănătate mintală, este văduv și își crește fiica de cinci ani, Katie. Intriga din prezent urmărește viața de zi cu zi a lui Katie, acum adultă și în vârstă de 30 de ani, care locuiește în Manhattan, în timp ce își înfruntă demonii copilăriei și încearcă să își mențină viața pe drumul cel bun.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă
Regizor: Gabriele Muccino

Sinopsis film: Russell Crowe a fost întotdeauna un actor de excepție, dar în acest film își demonstrează încă o dată talentul. O dramă cu adevărat înduioșătoare.

(Recomandare de film recomandare de weekend articol povestiri sursă aici, aici)

//milos//