Ghidul de filme pentru weekend - 29-30 aprilie 2017.Movie Guide - Cele mai bune 20 de filme de la TV în acest weekend!

În rubrica noastră de recomandări de filme vă recomandăm 20 de filme, vrem să vă ajutăm puțin în privința filmelor pe care le puteți viziona cu familia, cu prietenii sau pur și simplu dacă vă petreceți weekendul singuri. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

Hoțul de cărți (2013) - sâmbătă 29.04., 16:00, Prime

Când o fată curajoasă și plină de imaginație(Sophie Nélisse) învață să citească de la părinții ei adoptivi germani, i se deschide o lume nouă. În sfârșit, are unde să scape de ororile celui de-al Doilea Război Mondial care o înconjoară în fiecare zi. Prieten cu un adolescent evreu(Ben Schnetzer) care este ascuns de familia sa, împreună pornesc în aventuri în lumea cuvintelor.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, război
Regizor: Brian Percival
Sinopsis al filmului: Povestea experiențelor trăite de doi copii în anii grei ai celui de-al Doilea Război Mondial este o experiență sfâșietoare.

Minuni cerești (2016) - sâmbătă 29 aprilie, 16:20, HBO

Miracole din cer este o dramă cinematografică adaptată după romanul lui Christy Beam, bazat pe fapte reale. Protagonista este o tânără născută cu o boală digestivă extrem de rară, care se vindecă în mod miraculos după un accident tragic.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă
Regizor: Patricia Riggen
Sinopsis: O poveste emoționantă și sfâșietoare, bazată pe evenimente reale.

Patricia Rigg (1992) - 29.04.1992, Sâmbătă 17:10, Cinema+

Puțini oameni știu despre Casey Ryback (Steven Seagal), bucătarul pios de pe nava de război USS Missouri, care a servit cândva ca un războinic fără milă în Vietnam și în Orientul Mijlociu. Soarta intervine din nou atunci când Missouri devine o țintă pentru teroriștii care vor armele nucleare ale navei, Ryback trebuie să conducă o mână de echipaj pentru a proteja nava în timp ce milioane de oameni de pe uscat sunt îngroziți de amenințarea unui război nuclear.

Úszó erőd (Under Siege, 1992)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller
Regizor: Andrew Davis
Recomandare de film.

Steven Seagal (2000) - sâmbătă 29 apr, 18:50, Paramount Channel

Greg este îndrăgostit de Pam și vrea să o ceară în căsătorie. Când cuplul călătorește la New York pentru nunta surorii lui Pam, Greg simte că este momentul potrivit pentru a o cere în căsătorie. Dar când întâlnește familia fetei, și mai ales pe formidabilul socru, Jack Byrnes, se instalează panica. Începând cu Inne, toate încercările sale merg cumva prost.

Apádra ütök (2000, Meet the Parents)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Jay Roach
Sinopsis: Robert DeNiro își arată din nou latura comică în această comedie devenită clasică.

Pe ei, băieți! (1972) - 29.04.04, sâmbătă 18:55, TV2

Un avion mic și vechi se clatină deasupra pistei aeroportului. Aripile fumegă, frânele sunt rupte. O aterizare de urgență este inevitabilă, iar avionul se prăbușește în partea laterală a hangarului. Mașinile de pompieri și ambulanțele se grăbesc să vină în ajutorul piloților aflați în dificultate, cu sirenele în funcțiune. Adică, se grăbesc. Cei doi piloți nu au nici un fir de păr nelalocul lui în această aventură, zâmbind în timp ce leagă prima mașină.

Mindent bele, fiúk! (1973)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, aventură, acțiune
Regizor: Giuseppe Colizzi
Sinopsis film: Niciun weekend fără Terence Hill și Bud Spencer.

Terence Spencer și Terence Spencer: Terence Spencer și Terence Hill (2013) - sâmbătă 29.04.2013 19:00, Super TV2

Richard(Pierce Brosnan) și Kate(Emma Thompson) sunt un cuplu divorțat care se agață unul de celălalt ori de câte ori pot. Deși nu se suportă la suprafață, prietenii și copiii lor sunt siguri că se vor împăca. Într-o zi, Richard vine la Kate cu vestea că toate bunurile lor au fost pierdute într-un scandal de afaceri. Amândoi zboară la Paris pentru a salva ceea ce pot. Din păcate, se pare că vor eșua, dar au o idee de salvare. Fiica șefului companiei responsabile de situația lor este pe cale să se căsătorească, iar Richard și Kate decid să fure un colier de diamante în valoare de milioane de dolari de la nuntă. Se pot baza pe ajutorul prietenilor lor, doar că niciunul dintre ei nu este un hoț desăvârșit și s-ar putea să fie prea bătrân pentru această misiune.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, romantism
Regizor: Joel Hopkins
Sinopsis: O comedie foarte, foarte amuzantă, romantică, cu doi actori fantastici.

Bone Crusher (2005) - sâmbătă 29.04.04.04 21:00, Cinema+

Paul Crewe(Adam Sandler) a fost cândva un sportiv celebru, dar acum este uitat. După o noapte de beție, Paul decide să se urce la volan. Din nefericire pentru el, polițiștii îl prind și îl închid pentru o vreme. În mod ciudat, Paul ajunge într-una dintre cele mai bine păzite închisori din țară, poate nu întâmplător. Printre deținuți găsește o veche cunoștință, fostul său antrenor(Burt Reynolds), care execută o condamnare pe viață. Directorul îi încurajează pe deținuți să facă sport. Echipa închisorii se dezvoltă în curând și poate provoca echipa gardienilor. Cele două echipe se urăsc, iar pe teren, niciuna dintre ele nu cunoaște mila.

Csontdaráló (2005)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, sport, crime
Regizor: Peter Segal
Sinopsis: Probabil că nu este o exagerare să spunem că acesta este unul dintre cele mai bune filme ale lui Adam Sandler.

Sus! (2009) - sâmbătă 29.04.2009 21:00, Super TV2

Carl Fredricksen se căsătorește cu iubita sa din copilărie și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Bărbatul văduv și-ar fi petrecut ultimii ani în izolare, posomorât, dacă o corporație uriașă nu ar fi pus ochii pe terenul său. Bătrânul pensionar, însă, refuză să audă de demolarea casei sale pline de amintiri și, în schimb, pleacă în baloane cu un câine clandestin și un tânăr băiat pentru a trăi aventura vieții sale.

Fel! (Up, 2009)

Limita de vârstă: 6+.
Stil: animat
Regizor : Pete Docter, Bob Peterson
Sinopsis: Unul dintre cele mai inteligente filme de animație din ultimii ani. Personaje grozave, o poveste bună, imagini frumoase și o muzică minunată. Nu doar pentru copii!

Oferta de nuntă (2009) - sâmbătă 29.04.2009 21:00, Prime

Margaret(Sandra Bullock) lucrează pentru o editură de cărți, își iubește slujba, dar, în calitate de cetățean canadian, lucrează ilegal în America. Imediat ce află, vor să o deporteze în țara ei de origine. Margaret pune la cale un plan pentru a se căsători cu un cetățean american, astfel încât să nu poată fi trimisă înapoi. Viitorul ei logodnic, colegul ei Andrew(Ryan Reynolds), este dispus să se căsătorească cu ea, spre surprinderea ei, deoarece va fi bine pentru cariera ei dacă el este soțul șefei. Cu toate acestea, Departamentul de Imigrări este foarte strict în ceea ce privește verificarea viitorului cuplu, ceea ce îi pune atât pe Margaret, cât și pe Andrew în situații neașteptate.

Nász-ajánlat (Proposal, 2009)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie
Regizor: Anne Fletcher
Recomandare de film. Anne Cochran: "Aceasta este una dintre cele mai bune comedii romantice din toate timpurile.

Sâmbătă 29.04.2016, 21:50, RTL Klub

Unul dintre cei mai buni agenți ai CIA este trimis într-o misiune pentru a aduna informații care ar putea opri un război nuclear, dar înainte de a le transmite superiorilor săi, este prins. Când colegii săi îl găsesc, există o singură cale de a afla ce știa: implantarea conștiinței sale într-o altă ființă umană. Singura persoană care îi poate ajuta este un infractor galopant.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, dramă, thriller
Regizor: Ariel Vromen
Sinopsis: O distribuție strălucită, o poveste captivantă cu secvențe de acțiune spectaculoase.

Cartea Junglei (2016) - duminică, 30.04.04, 09:35, HBO

Mowgli, care a fost crescut de lupi, trăiește în pace în lumea animalelor, dar într-o zi se întâlnește față în față cu Sir Khan, tigrul feroce. Din acel moment, viața ei este în pericol, deoarece Sir Khan, care a fost marcat de mult timp de Man, o vede ca pe un dușman și decide să îl ucidă pe puiul de om. Mowgli își părăsește familia de lupi pentru a se alătura lumii oamenilor, unde nu a mai fost niciodată. Dar în călătoria ei se confruntă cu nenumărate aventuri, încercări și mai multe pericole. El este însoțit de pantera Bagira și de ursul Baloo, care are un spirit liber.

Limita de vârstă: 6+.
Stil: aventură, familie
Regizor: Jon Favreau
Sinopsis: Filmul live-action al lui Jon Favreau, bazat pe clasicul lui Kipling, după filmul de animație Disney cu același nume.

Frica de bunul vecin (2003) - duminică 30 apr, 11:20, Paramount Channel

Tânărul și promițătorul cuplu Alex (Ben Stiller) și Nancy (Drew Barrymore) se mută în casa lor de vis. Casa de vis are un singur mic defect: la etaj locuiește o soacră de viață. Alex și Nancy habar nu au că doamna aparent prietenoasă și decrepită este de fapt o babă răutăcioasă și răuvoitoare. O vrăjitoare vicleană, șireată, unsuroasă și cu toată grăsimea din lume. O cățea josnică, neîmpăcată, vicioasă, josnică, josnică și arzătoare! O fugă nebună spre liniște și spre casa scării.

Jószomszédi iszony 2003

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Danny DeVito
Sinopsis al filmului: O comedie de înaltă ținută, cu multe râsete.

L'ecsó (2007) - 30 apr., duminică 14:00, HBO2

Șobolanul Remy nu visează decât să lucreze ca bucătar. Deși anturajul său nu este încântat de idee, el pornește în această aventură, dar trebuie să se confrunte cu faptul că, într-o lume dominată de oameni, nu toată lumea este fericită să-l vadă în bucătărie. În cele din urmă, însă, își găsește un prieten în Linguini și împreună obțin un mare succes. Dar colaborarea lor este dezaprobată de mulți.

Lecsó - Ratatouille (Brad Bird, 2007)

Limita de vârstă: 6+.
Stil: animat
Regia: Brad Bird, Jan Pinkava
Sinopsis al filmului: O mare plăcere de duminică după-amiază pentru copii.

The Island (2005) - duminică 30/04/04, 15:15, Viasat3

Linconl 6-Echo și Jordan 2-Delta își doresc același lucru ca și sute de alți căței care trăiesc cu ei într-un loc controlat și închis ermetic: să fie aleși să trăiască pe Insulă, singurul loc de pe Pământ locuibil pentru oameni. Dar, din întâmplare, Lincoln descoperă că tot ceea ce credeau despre lume, despre ei înșiși și despre Insulă este o minciună, iar când se dovedește că valorează mai mult morți decât vii, Lincoln și Jordan rămân cu un singur scop: să-și salveze propriile vieți și să lupte împotriva nedreptății.

A sziget (2005)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, science-fiction, thriller
Regizor: Michael Bay
Cronică de film: un film excelent, o imagine de ansamblu excelentă, care va rezista în 2016!

Daddy's Home (2015) - 30 apr, duminică 16:45, HBO

Când fosta soție a lui Dusty (Mark Wahlberg) se recăsătorește, acesta intră în viața ei, cu intenția de a o da peste cap. Tatăl vitreg, bine intenționat, Brad, nu are nicio idee despre rivalitatea care va începe odată cu sosirea lui Dusty.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Sean Anders
Sinopsis al filmului: O distracție excelentă, cu Mark Wahlberg și Will Ferrell în forma lor obișnuită.

The Wave Breakers (2006) - 30.04., duminică 18:00, Viasat3

Ben Randall este o legendă în rândul salvamarilor din Garda de Coastă, dar în timpul unei misiuni de salvare care a mers prost, își pierde echipa și suferă o cădere psihică. Pentru a-și reveni, se pensionează și alege să predea la un centru de formare. Aici îl întâlnește pe Jake, un tânăr înotător care vrea cu orice preț să devină salvamar. Ca și Randall, Jake fuge de fantoma trecutului său.

Hullámtörők (2006)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: aventură, dramă, acțiune
Regizor: Andrew Davis
Sinopsis: Un film extraordinar despre perseverență, solidaritate, luptă și valori umane.

Comoara din Amazon (2003) - 30.04., duminică 19:00, Cool Tv

Beck(Dwayne Johnson), un om de serviciu, este însărcinat să-l găsească și să-l aducă înapoi pe fiul aventurier al șefului său, Travis(Seann William Scott), care acum caută comori uitate în jungla sud-americană. Alături de această urmărire nebună se află și alte persoane, de la excentricul vânător de comori și vânătorul de bărbați dur ca piatra, la luptătorii de gherilă, proprietarul aspru al unei mine de aur și chiar o barmaniță atrăgătoare.

Az Amazonas kincse (The Rundown, 2003)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: aventură, comedie, acțiune
Regizor: Peter Berg
Sinopsis: Dwayne Johnson este dur și energic.

Dwayne Johnson (Dwayne Johnson).

Prima întâlnire dintre Jim(Adam Sandler) și Lauren(Drew Barrymore) nu merge bine, așa că decid să nu mai insiste. Dar soarta a făcut ca ei să fie nevoiți să se mai suporte o vreme, pentru că se întâmplă să fie în vacanță în aceeași stațiune de familie, și nu singuri, fiind însoțiți de copiii lor din căsătoria anterioară. Animozitatea dintre Jim și Lauren se transformă rapid în ură. Dar aventurile lor împreună îi apropie încet-încet. Curând își dau seama că celălalt nu este atât de teribil pe cât au crezut la început.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie
Regizor: Frank Coraci
Sinopsis film: Un cuplu grozav într-o comedie foarte simpatică.

Lupul de pe Wall Street (2013) - duminică 30 apr, 21:00, Prime

Jordan Belfort(Leonardo DiCaprio) și-a început cariera ca un broker onest, dar abia la sfârșitul anilor 1980 a devenit proprietarul uneia dintre cele mai mari firme de brokeraj din America, câștigând un milion de dolari pe săptămână la vârsta de 26 de ani. Mai mulți bani, mai multă putere, mai multe femei și mai multe droguri au fost ceea ce l-a determinat pe Belfort. Ignorându-i pe agenții FBI aflați pe urmele sale, brokerul s-a cufundat complet în corupție.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: biografic, dramă, crimă
Regizor: Martin Scorsese
Recomandare de film.

Domnul și doamna Smith (2005) - duminică 04.30., 21:00, Cinema+

Niciunei familii nu-i place să își spălăm rufele murdare, iar toată lumea are secrete, chiar și în familie. The Smiths par să ducă o viață perfect obișnuită. Nici cei din afară, nici ei înșiși nu au nicio idee despre ceea ce ascunde celălalt. Jane și John sunt amândoi asasini, dar cuplul nu are nimic altceva în comun, lucrând pentru două organizații rivale. Viața liniștită din suburbii a soților Smith este dată peste cap atunci când primesc o nouă misiune. Deși, cu strictețe, nu au mai dus niciodată muncă acasă, sunt forțați să o facă, deoarece următoarea lor țintă se dovedește a fi cineva cu care au împărțit patul conjugal ani de zile.

Brad Pitt - Mr. és Mrs Smith /Mr. and Mrs. Smith, 2005/

Limita de vârstă: 12+.
Stil: acțiune, comedie, romantism
Regizor: Doug Liman
Recomandare de film.

(Recomandare de film pentru povestirile sursă ale articolului de weekend aici, aici)

//milos//

Salvați în

Salvați în

Salvați în

Salvați ca