Ghidul filmelor pentru weekend - 14-15 ianuarie 2017.Movie Guide - 18 cele mai bune filme ale weekend-ului!

În rubrica noastră de recomandări de filme vă recomandăm 18 filme, vrem să vă ajutăm puțin în privința filmelor pe care le puteți viziona cu familia, cu prietenii sau pur și simplu dacă vă petreceți weekendul singuri. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

Testamentul tinerilor (2014) - sâmbătă 14.01.2014, 14:40, HBO

Memoriile Verei Brittain(Alicia Vikander) din Primul Război Mondial este prima carte care se concentrează pe femeile britanice, mai degrabă decât pe bărbații luptători, și care prezintă războiul din perspectiva acestora. În 1914, Vera era tânără și îndrăgostită. La 18 ani, visa la o carieră literară și a obținut o bursă la Universitatea Oxford. Dar a intervenit războiul, iar fratele ei și iubitul său au fost duși pe front. Vera își dă seama că nu poate sta acasă fără să facă nimic în timp ce cei dragi ei luptă pentru țara lor, așa că se oferă voluntară ca asistentă medicală.

Az ifjúság végrendelete (2014)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă
Recomandare de film: o dramă emoționantă pentru toate femeile serioase!

Mâna dreaptă și mâna stângă a diavolului (1971) - 14.01., sâmbătă 18:55, TV2

Joe ajunge în oraș, unde el și fratele său, șeriful-star, sunt necăjiți de trei reprobabili. Șeriful nu este deosebit de mulțumit de fratele, care a fost supranumit "mâna dreaptă a diavolului", pentru că îl cunoaște. De fiecare dată când a fost prin preajmă, s-a întâmplat ceva. De data aceasta nu e altfel, se dau palme, iar frații câștigă mult respect...

Az ördög jobb és bal keze 1971

Limita de vârstă: 12+.
Stil: western, comedie
Recomandare de film: poate că cele mai bune două nume de recomandat sunt Bud Spencer și Terence Hill

Patru Crăciunuri (2008) - 14.01., sâmbătă 19:00, Cool Tv

Crăciunul nu este doar o sărbătoare a iubirii. Crăciunul înseamnă, de asemenea, haos și bulversare totală, fie că este vorba de cumpărăturile de sărbători, de goana după cadouri sau de vizita obligatorie la rude. Până în prezent, Kate(Reese Witherspoon) și Brad(Vince Vaughn) au reușit cu iscusință să evite agitația festivă, petrecând în fiecare an Crăciunul pe o insulă îndepărtată și însorită. Anul acesta, însă, au întâmpinat o perioadă dificilă, deoarece vremea cețoasă le zădărnicește planurile și rămân blocați acasă. Iar asta înseamnă că nu pot scăpa cu tortura care le displace atât de mult. Au în față nu mai puțin de patru Crăciunuri, ambii copii ai unor părinți divorțați și recăsătoriți.

Négy karácsony

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Recomandare de film: Dacă deja îți lipsește spiritul Crăciunului, acest film îți va readuce puțin mai mult sentimentul de Ajun.

The Puss in Boots (2011) - 14.01.2011, Sâmbătă 19:20, Cinema+

Motanul Boots, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul Shrek, și-a câștigat existența ca vânător de comori înainte de a-l întâlni pe celebrul căpcăun. În cea mai recentă aventură a sa, Boots este însoțit de genialul geniu Humpty Dumpty și de pisicuța Kitty, care se inventează pe sine în orice situație, pe urmele găinii ouătoare de aur.

Limita de vârstă: 6+.
Stil: animație, comedie, aventură
Sinopsis al filmului: O activitate de seară excelentă pentru copii, în timp ce părinții sunt plecați din casă.

Resurrection (2016) - sâmbătă, 14/01/2018 20:00, HBO

Clavius(Joseph Fiennes) este un general roman cu mână forte. Lucius(Tom Felton) este ajutorul său. Cei doi sunt însărcinați să dezlege misterul a ceea ce s-a întâmplat cu Iisus în săptămânile care au urmat crucificării sale. Scopul lor este de a dezminți zvonurile conform cărora Mesia a înviat din morți și de a preveni o revoltă în Ierusalim.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: acțiune, aventură, dramă, religios
Sinopsis film: Un film creștin bun și rar de la Hollywood.

Așa e viața (2010) - 14.01., sâmbătă 20:40, Cool Tv

Holly Berenson(Katherine Heigl) este o antreprenoare în devenire, iar Eric Messer(Josh Duhamel) este un director sportiv promițător. După o primă întâlnire care a mers prost, ei nu au nimic în comun în afară de Sophie, fina lor, și nu se plac cu adevărat unul pe celălalt. Când Sophie rămâne pe neașteptate doar cu ei doi, Holly și Eric sunt nevoiți să lase deoparte antipatia dintre ei și să găsească interese comune până când sunt nevoiți să locuiască sub același acoperiș.

Ilyen az élet (2010)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, dramă
Recomandare de film: un film cu multe râsete și ocazional lacrimi, pentru o seară pe care vrei să o înveselești.

U-571 (2000) - sâmbătă, 14.01.21:00, Paramount Channel

În aprilie 1942, Hitler își lansează submarinele împotriva Statelor Unite. Majoritatea americanilor nu au idee de pierderile suferite de Aliați de-a lungul coastei de est. Marina americană, incapabilă să descifreze codurile radio germane, a luptat aproape orbește împotriva atacurilor lor. Se pune la cale un plan de operațiune secretă: un submarin este trimis să captureze un submarin german avariat, U-571, sub pavilion german, pentru a obține decodorul necesar pentru a sparge codurile.

U-571 (2000)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: război, acțiune, thriller
Sinopsis film: Un mare film cu submarine cu Matthew McConaughey în rolul principal.

American Gangster (2007) - 14.01., sâmbătă 22:10, Duna Tv

Frank Lucas era stăpânul drogurilor din Harlem. În anii '70, acesta a introdus ilegal heroină în America în sicriele soldaților care se întorceau din Vietnam, iar la apogeul "carierei" sale, profiturile sale ajungeau la un milion de dolari pe zi... Filmul urmărește și lupta inspectorului Richie Roberts, care, după multă muncă și luptă, l-a adus în cele din urmă pe infractorul supranumit Superfly în fața justiției.

Amerikai gengszter (American Gangster, 2007)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: thriller polițist, gangster
Sinopsis: Denzel Washington joacă într-unul dintre cele mai bune, dacă nu chiar cel mai bun, film de gangsteri al secolului XXI.

Viermele de noapte (2014) - 14.01., sâmbătă 23:30, Viasat3

Șomerul Lou Bloom(Jake Gyllenhaal) începe să cutreiere noaptea străzile din Los Angeles ca jurnalist independent, relatând diverse crime și accidente și vânzându-le editorului postului local de televiziune senzaționalist. Face tot ce-i stă în putință pentru a fi primul pe scenă și, în curând, devine din ce în ce mai obsedat de munca sa, pe măsură ce se cufundă în viața întunecată și interlopă a orașului.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: thriller
Recomandare de film .

Recorded (2006) - duminică, 15.01.01, 11:55, Paramount Channel

Absolventul Bartleby "B" Gaines(Justin Long) este pe cale să adune opt scrisori de respingere din opt scrisori de acceptare. Dar cel puțin nu este singur. Mai mulți membri ai bandei lor se află într-o situație similară, fără perspective de a merge la universitate. Deci... cum anume își va face o carieră care să-i facă fericiți pe părinții lui? Sigur că da! Deschide-ți propria universitate!

Felvéve (2006)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Recomandare de film: O comedie puțin cunoscută, dar foarte amuzantă.

Picioare de dans (2007) - 01.15., duminică 13:40, Film+

Acest film câștigător al premiilor Oscar și Globul de Aur în 2007 a fost transformat și într-un musical. Acesta spune povestea aventurii ciudate a locuitorilor din Țara de Gheață. Pinguinii sunt cu toții mari cântăreți, în special mama protagonistei noastre, Topi. Dar Topi este atras de ceva cu totul diferit. Dansul este viața ei. Așa că băiețelul alb-negru cu tapiserie îl invită într-o aventură palpitantă pe tărâmul ghețurilor accidentate.

Táncoló talpak 2007

Limita de vârstă: 6+.
Stil: animat, familie
Recomandare de film.

Evadare spre victorie (1981) - 01.15., duminică 15:25, RTL Klub

În 1943, prizonierii de război aliați sunt forțați de germani să joace un meci de fotbal împotriva unei echipe germane în scopuri propagandistice. Prizonierii încearcă să evadeze la pauză cu ajutorul unor luptători ai rezistenței franceze. Dar scorul este 1:4, așa că decid să joace până la capăt. Cu scorul egal 4-4, reușesc să scape când publicul ia cu asalt terenul.

Menekülés a győzelembe (Victory, 1981)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: sport, dramă
Cronică de film: Pelé, legenda fotbalului brazilian și una dintre cele mai importante figuri din istoria fotbalului, dacă nu chiar cea mai importantă (alături de Puskas), a apărut în mai multe filme, dar acesta este cel mai memorabil alături de Sylvester Stallone.

Agent Salt (2010) - 01.15., duminică 18:50, RTL Klub

Agentul CIA Evelyn Salt este numit spion rus de către un infractor în timpul unui interogatoriu în sala de interogatorii. Ca urmare a celor auzite, CIA vrea să o aresteze. Dar agentul Salt alege să evadeze, folosindu-și toate talentele și anii de experiență în CIA. Mai devreme sau mai târziu, el trebuie să găsească o cale de a-și dovedi loialitatea față de țara sa...

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, thriller
Recomandare de film .

Mad Max - Mânia lui Joliolie (2015) - duminică, 01.15.01, 19:30, HBO2

Într-un viitor post-apocaliptic, toată lumea trebuie să lupte pentru bogăție și supraviețuire. În condiții inumane, doi rebeli își caută dreptatea. Max (Tom Hardy) este mai degrabă un om de acțiune decât de cuvânt, căutându-și liniștea după ce și-a pierdut soția și copilul, în timp ce Furiosa(Charlize Theron) vede șansa ei de supraviețuire în traversarea deșertului pentru a se întoarce în casa copilăriei sale.

Limita de vârstă: 18+.
Stil: acțiune
Sinopsis al filmului: Personajul Mad Max revine pe marele ecran după 30 de ani, cu Tom Hardy în rolul principal și câștigător a 6 premii Oscar.

Judecătorul (2014) - 01.15., duminică 20:00, RTL II

Hank Palmer(Robert Downey Jr.) este un avocat de succes care se întoarce în orașul său natal doar pentru a-și îngropa mama. Nu vrea să rămână pentru că el și tatăl său nu sunt în relații bune. Tatăl său, Joseph(Robert Duvall), este un judecător care deține o poziție foarte puternică în oraș. Când tatăl său este acuzat de crimă, se întoarce în orașul natal pentru a afla adevărul și pentru a fi apărătorul legal al tatălui său.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă
Sinopsis film: Robert Downey Jr. este un nume pe care trebuie să-l respecți. De data aceasta nu este diferit.

Doar un pic de panică (1999) - duminică 01.15., 21:00, Viasat3

Un naș (Robert De Niro), slăbiciune, tulburări de panică, este mai rău decât moartea. Dar New York este următorul De la și-a pierdut brusc cumpătul. Noaptea se scaldă în sudoare, ziua tremură și se cutremură și este înconjurat de lacrimi. Dar norocul îi aruncă în față un psiholog cu glas blând și cu ochelari de soare (Billy Cristal). șeful mafiei, însoțit de gorilele sale, bate la ușă și îi ordonă medicului îngrozit să-l trateze. Psihologul încearcă să se eschiveze de la această sarcină, dar în curând își dă seama că singura cale de ieșire este să rezolve problema. Cu mult umor, filmul prezintă întâlnirea a doi oameni cu culturi și valori diferite. Dar Niro este probabil cea mai reușită comedie din cariera sa și un bun sfârșit de săptămână pentru întreaga familie.

Csak egy kis pánik (1999)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, gangster
Recomandare de film.

The Seventh (1995) - 15.01., duminică 21:00, Cinema+

Detectivul începător David Mills(Brad Pitt) și partenerul său, William Sommerset(Morgan Freeman), care se retrage din activitate, investighează un criminal în serie vicios care își vânează victimele în funcție de cele șapte păcate cardinale din Biblie, iar cruzimea sa nu cunoaște limite. Metodele sale îl uimesc nu numai pe tânărul și impulsivul detectiv, ci și pe partenerul său, care a suferit mult timp și este cumpătat. Această poveste obsedantă și captivantă are un final care nu poate fi atins cu adevărat decât în cadrul planului întortocheat al unui geniu criminal.

Hetedik (Se7en, 1995)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: thriller, dramă
Recomandare de film.

Fără scuze (1992) - 01.15., duminică 23:05, ATV

Un asasin îmbătrânit își trăiește viața de fermier când este abordat de un fost vânător de recompense care îi cere ajutorul pentru a închide un caz cinstit. După o oarecare ezitare, Munny se decide în cele din urmă să ajute, iar el și prietenul său, sclavul eliberat și devenit fermier, pornesc să îi arate șerifului nemilos că nu există iertare.

Nincs bocsánat 1992

Limita de vârstă: 16+.
Stil: western
Sinopsis al filmului: Fără iertare este un adevărat western în toată regula, cu cele mai bune personaje ale genului. Nimic nu i se potrivește lui Clint Eastwood ca niște cizme de piele și un toc de pistol.

(Sursa poveștilor de weekend cu recomandări de filme aici, aici și aici)

//milos//